Лопетеги: Причао сам са Модрићем...

Не сумњајте - остаје у Реалу! Лука је наш играч и тако ће остати, поручио нови тренер Мадриђана.

Фудбал 07.08.2018 | 08:45
Лопетеги: Причао сам са Модрићем...
Реал је прексиноћ тукао Јувентус (3:1) у мечу Интрернационалног купа шампиона, Роналда није било на терену, па је поново централна тема био Лука Модрић, иако ни он није играо. Ради се, наравно, о вишедневним спекулацијама око његовог евентуалног одласка у Интер. Новинари су једва дочекали да "изрешетају"Лопетегија питањима после утакмице...

"Председник је већ рекао све на ту тему, немам шта да додам", процедио је нови тренер мадриђана кроз зубе, пре него што увидео да неће моћи да прође с тим одговором. "Да, разговарао сам са Луком после Мундијала и договорили смо се да дође 8. августа, како бисмо покушали да га спремимо за 15. и прву важну утакмицу у сезони против Атлетико Мадрида. Рекао сам му да га желим у тиму, да волим његов стил игре. Он то зна. Сигуран сам, биће задовољан оним шти ћу му предочити. И биће срећан у Реалу, као што је био и до сада".   

Лопетегија су потом питали да ли је сигуран да Модрић жели да остане, односно да ли је сигуран да овај није заинтересован да пређе у Интер.

"Лука је наш играч и тако ће остати, не сумњам у то ни најмање. Уживаћете и даље у његовим играма у дресу Реала", подвукао је Лопетеги.  

Што се тиче саме утакмице против Јувентуса шпански стручњак није желео да улази у детаље...

"Резултат није толико важан у предсезони. Али увек је боље победити него изгубити. Играли смо добро, било је доста позитивних ствари, као и у поразу од Јунајтеда".  

Марко Асенсио играо је сјајно. Постигао два гола. Али није играо на својој позицији, већ као такозвана лажна деветка. 

"Никад ми се није допадао тај термин. То звучи као некакава алтернатива... Није важно место где играте, него како играте", закључио је Лопетеги.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар