РУС: Побједе Зенита и Краснодара!

Шатов смирио Арсенал, преокрет Краснодара.  Урош Спајић уписао такмичарски деби у дресу Краснодара.

Фудбал 04.08.2018 | 18:15
РУС: Побједе Зенита и Краснодара!
Зенит полако, али сигурно хвата победнички ритам. Трофејни клуб из Санкт Петербурга на свом терену је савладао Арсенал из Туле са 1:0 у другом колу руске Премијер лиге и сачувао максималан учинак на старту сезоне.

Екипа Сергеја Семака као да је играла дозирано, односно таман колико је било потребно како би се уписала нова три бода и задржала челна позиција.

Напали су фудбалери Зенита од првог звиждука судије Матјуњина, али је само је једном лопта завршила иза леђа голмана Михаила Левашова.

Играо се 62. минут када је Олег Шатов извео слободан ударац са 25 метара, а лопта је одскочила на петерцу и преварила чувара мреже гостију.

Српски интернационалац Бранислав Ивановић одиграо је цео меч за Зенит на позицији штопера, док је Горан Чаушић био стартер у Арсеналу.

У првој суботњој утакмици Краснодар је као гост савладао Урал са 2:1, а такмичарски дерби у дресу победничког клуба имао је Урош Спајић.

Код домаће екипе Доминик Динга је преседео утакмицу на клупи, свих 90 минута у одбрани је играо бивши штопер Партизана Грегор Балажиц.

Јунак данашње победе Краснодара био је Павел Мамајев који је голом у 89. минуту заокружио потпуни преокрет.

РУСИЈА 1 - ДРУГО КОЛО:

Петак

Динамо Москва - Рубин 1:1 (1:0)
/Черник 14 - Полоз 52/

Субота

Урал - Краснодар 1:2 (1:0)
/Бичфалви 6 - Клесон 58, Мамајев 89/

Зенит - Арсенал Тула 1:0 (0:0)
/Шатов 62/

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар