''Модрић не жели да напусти Реал!''

То је једна велика глупост! Хрватски фудбалер Лука Модрић не жели да напусти Реал Мадрид и пређе у милански Интер, изјавио је у званичник "краљевског" клуба.

Фудбал 05.08.2018 | 11:00
''Модрић не жели да напусти Реал!''
Италијанске новине Коријеро дело Сера објавиле су у да је Модрићева супруга Вања понудила Интеру 32-годишњег везног играча и да су црно-плави показали интерес. Исте новине су навеле и да се Модрићеви заступници Владо Лемић и Предраг Мијатовић налазе у Милану.

"Не постоји случај Модрић. Нити он жели да оде, нити Реал Мадрид жели да он оде. То је једна велика медијска глупост. Још једна у низу", рекао је званичник Реала за агенцију Хина, замоливши да остане неименован.

Новине АС, са седиштем у Мадриду, наводе да је Лемић пуштањем вести о наводном интересу Интера покушава да притисне управу Реала да Модрићу повећа плату. Радио Кадена, пак, наводи да се Реалу не свиђа наводни маневар Модрићевих менаџера.

Председник Реала Флорентино Перес рекао је шпанским медијима у Мајамију, где се екипа припремала, да Модрић може да оде једино ако неко уплати одштету од 750 милиона евра. Лука Модрић се у понедељак враћа с годишњег одмора у Мадрид, баш као и његов репрезентативни саиграч Матео Ковачић и француски репрезентативац Рафаел Варан.

Они су добили додатни одмор због играња у финалу Светског првенства и пропустили су амерички део припрема. Прича о наводном интересу Интера објављена је две недеље након што је капитен Хрватске проглашен за најбољег играча Светског првенства у Русији.

Пре Мундијала он је с Реал Мадридом трећи пут заредом освојио Лигу шампиона, а изабран је и у најбољи тим тог такмичења за прошлу сезону.

Лука Модрић је дошао у Мадрид у лето 2012. године, а 2016. је потписао уговор до 2020. године. Он је за Реал до сада одиграо 257 утакмица уписавши 40 асистенција и 13 голова.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар