ПЛ БиХ: Крупа очекује бод или сва три у Бијељини!

Фудбалери Крупе у суботу ће одмјерити снаге против Радника у трећем колу Премијер лиге Босне и Херцеговине.

Фудбал 04.08.2018 | 08:15
ПЛ БиХ: Крупа очекује бод или сва три у Бијељини!
Тим из Крупе на Врбасу ће сутра први пут гостовати у новој сезони шампионата БиХ и то у Семберији код Радника из Бијељине.

Тренер екипе из кањона Тијесно Бранислав Крунић изузетно поштује семберски клуб, али вјерује да његови играчи могу да остану непоражени.

"Очекује нас прво гостовање код квалитетног противника, екипе Радника, која је добро почела сезону - побједа над Сарајевом у Бијељини (2:1) и бод у гостима против Тузла ситија (0:0). Направили су доста промјена у играчком кадру, али су показали да имају квалитетан састав. Међутим, сигурно је и то да су ривал против којег можемо да играмо. Вјерујем да можемо да дођемо до своје игре коју смо приказали против Широког Бријега и да остваримо позитиван резултат", изјавио је Крунић, чији је тим у досадашња два кола уписао побједу над Челиком (3:1) и реми са Широким Бријегом (2:2).

Најбољи стријелац Крупе Елвир Кољић свјестан је да његов тим очекује изузетно тешка утакмица.

"Спремни смо и идемо у Бијељину растерећени. Улогу фаворита препуштамо домаћину, ми идемо да одиграмо добру утакмицу и покушамо да се вратимо кући непоражени", истакао је нападач Крупе.

ПРЕМИЈЕР ЛИГА БиХ

ПАРОВИ ТРЕЋЕГ КОЛА

У суботу

Радник Бијељина - Крупа (17.00)
Младост - Тузла сити (17.30)

У недјељу

ГОШК - Звијезда 09 (17.30)
Слобода - Сарајево (19.00)
Широки Бријег - Челик (20.30)
Жељезничар - Зрињски (21.00)

ТАБЕЛА: Зрињски 6, Крупа 4, Широки Бријег 4, Радник 4, Жељезничар 3, Сарајево 3, Челик 3, Звијезда 2, Младост 1, Слобода 1, Тузла сити 1, ГОШК 0.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар