Како сад изгледа чувена "Алексис"

Британска глумица Јоан Цоллинс, осамдесетих је година жарила и палила у улози негативке Алеxис у серији “Династија”, а данас је поново гледамо на малим екранима у серији “Краљевска породица”.

Занимљивости 03.08.2018 | 13:46
Како сад изгледа чувена "Алексис"
Тамнокоса звијезда позната је по љубави према гламуру у стилу, те па је папараззи не могу ухватити без шминке ни кад се опушта на љетовању у друштву петог супруга, 32 године млађег Перцyја Гибсона.



Наиме, Јоан из куће ријетко излази без тешког пудера, црвеног ружа за усне, маскаре, сјенила и туша за очи па су многе обожаватеље изненадиле фотографије које су у јавност изашле ових дана, а на којима глумица због одсуства шминке изгледа потпуно непрепознатљиво.

Али за потребе снимања филма “Геррy”, у којем главне улоге имају Матт Дамон и Цасеy Аффлецк, Јоан је глумила усамљену старицу из старачког дома, својих година. 



Како би у улози старице Хилде изгледала аутентично, Јоан је на снимању носила перику, а визажисти су јој шминком, наводно, нагласили подочњаке и боре. Након готово 70 година каријере, ово је један од ријетких филмова у којима је заносна Јоан допустила публици да је види у новом свјетлу. 

(Азра) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

децко

03.08.2018 14:52

Како вријеме брисеееее све, не опраста никоме!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхристиан Сwеден

03.08.2018 16:29

Вријеме пролази и не праста, само сто нам неки политицари покраду све добро из зивота и лопови опљацкају па ем сто нам вријеме све узима и они однесу па се зивот сведе на спрезивљавање у паклу... а најгори су банкари, и то они Јеврејски који посједују 94% Америцке централне банке која је инаце приватна, па ратују да би јос који долар отели

Name

ИСТОРИЧАР

03.08.2018 19:10

Шта је чудно кад видите (злу) Алексис без шминке? Изгледа да сте заборавили како је Бог прокоментарисао ''свој рад'' кад је стварао човечанство. Да вас подсетим, Кад је ''направио'' Адама, након извесног ћутања рекао је да није баш најзадовољнији, али ''да може проћи''. Међутим, кад је дошла Ева на ред, Бог је размишљао подуже и на крају је процедио: ''Ти ћеш ипак морати да се шминкаш''. Према томе,..,.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мађар

03.08.2018 21:19

То је буквално из библије?