Тешка породична судбина у Србији

Александар Антонијевић (29) настрадао у саобраћајној несрећи код Свилајнца. Када су његовој мајци Добрили пренели стравичне вести, доживела је срчани удар и умрла.

Србија 03.08.2018 | 12:44
Тешка породична судбина у Србији
Трагедији ове породице као да нема краја, две смрти у дану! Да несрећа буде већа Александру су умрли синови од три и девет година.

"Угашен је млад живот! Имао је само 29 година. Немам речи да опишем своју тугу. Шта да кажем?! Био је мој једини син. Имам две ћеркице из другог брака. Ацина мајка Добрила, иначе моја прва супруга, преминула је након срчаног удара само сат-два након што су јој јавили да је Аца настрадао", јецајући је испричао Момир Антонијевић, родом из Суботице код Свилајнца, чији је син Александар у среду настрадао у саобраћајној несрећи.

Он се возећи мотор закуцао у електрични стуб на путу у Бобову код Свилајнца док је ишао ка кући своје мајке Добриле Симић, која је живела у Проштинцу.

"Чуо сам да га је наводно јурила полиција, јер није имао регистрован мотор. Знам да је дозволу имао. Кажу да није возио много брзо, али да је, да би избегао аутомобил из супротног смера који му је "исекао" кривину, склизнуо на траву и ударио у електрични стуб. Позвали су Хитну помоћ, али он је издахнуо пре него што је лекарска екипа стигла на место несреће", прича Александров отац Момир.

Он каже да не зна да ли је све то судбина или нешто друго, тек ова породица је претрпела тешке трагедије и то за веома кратко време. Александрова оба сина рођена су са другим степеном парализе. Један је 2016. умро са свега три и по године, а други је пре само два месеца преминуо као деветогодишњак.

"Александар је имао веома тешко детињство уз мајку која, нажалост, је била болесна. Цео живот му је био изузетно тежак. Имала је психичке проблеме. Аца се оженио веома млад и убрзо је добио двоје деце, али су оба сина била болесна. Памтићу га по доброти и осмеху. И поред свих недаћа које су га задесиле и туге због непокретних синова, који су млади умрли, увек је био насмејан", каже рођака Антонијевића. 

Александар је са супругом Сабрином живео приватно у изнајмљеном стану. Био је незапослен, радио је за надницу, а помагали су му отац и ујак. Он и његова мајка Добрила данас ће бити сахрањени на гробљу у Проштинцу.

(Информер)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

О туго моја

03.08.2018 12:10

Колико несреће на једном мјесту! Нек вам Бог да Царство Небеско!

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

03.08.2018 12:58

Какав бог какви бакраци.Ста јос треба да се деси да вам додје до свести да нема никаквог бога.Људи засто сте наивни тако није ми јасно!

Name

Бојан

03.08.2018 18:44

Нек им је вјецна слава..