Барса на препад – Артуро Видал!

Интер чека Луку Модрића, могао би да остане без скупог појачања.

Фудбал 02.08.2018 | 18:40
Барса на препад – Артуро Видал!
Гласина је на почетку деловала невероватно. Лука Модрић у Интеру?! Просто, нисмо навикли да се највећи светски асови уопште премишљају кад морају да бирају између Реала и Неразура. Али у Милану гаје наду да би Марцело Брозовић, Иван Перишић и Шиме Врсаљко могли да убеде капитена из репрезентације Хрватске да прихвати позив са “Ђузепе Меаце”. Зато су стопирали долазак Артура Видала и преузели ризик који би могао скупо да их кошта, јер је Чилеанац према последњим информацијама сада на корак од – Барселоне!

Каталонски гигант је и раније покушавао да доведе Видала, али се његово име овог лета није помињало, иако Ернесто Валверде већ неко време тражи замену за Паулиња, који се вратио у Кину. Све време се писало о Адријену Рабиоу, али је он ипак и даље члан Пари Сен Жермена.

А кад су Видалови заступници предвођени Фернандом Фелисевичем видели да Интер оклева, иако је са Бајерном постигао договор о трансферу (22.000.000 евра на име обештећења и трогодоишњи уговор вредан 5.000.000 по сезони), кренули су да клијента нуде по Европи. Нико Ковач је управи Бајерна свакако већ поручио да му 31-годишњи везиста није неопходан.

Контакти са Блауграном успостављени су прошле недеље, далеко од очију јавности. Каталонски Спорт, пословично добро упућен у збивања на стадиону “Камп Ноу”, тврди да је усмени договор и постигнут. Уз ограду да би посао могао да пропадне ако у наредним сатима Барса ипак успе да доведе Рабиоа.

Видал је прихватио плату коју му је Барса понудила, а и Бајерн је задовољан, пошто је шампион Шпаније са лакоћом пребацио Интерову понуду: 30.000.000 ће лећи на рачун Бавараца.

И сад се чека само Рабио. Ако успе да убеди ПСЖ да га пусти Видал ће наставити потрагу за новим клубом. Ако не – Видал долази. Нису дани, већ сати у питању.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар