ЛЕ - Гасперини: Може бити свашта на "Кошеву"!

Тренер Аталанте Ђан Пјеро Гасперини нагласио је пред реванш у Сарајеву да је његов тим фаворит, али да се свашта може догодити у предстојећих 90 минута другог меча квалификација за Лигу Европе.

Фудбал 02.08.2018 | 15:45
ЛЕ - Гасперини: Може бити свашта на "Кошеву"!
Аталанта је у првој утакмици другог кола против Сарајева испустила вођство од 2:0 на стадиону "Мепеи", али упркос неповољном резултату, Италијани вјерују у пролаз у наредну рунду такмичења.

"Све се може десити у ових 90 минута, све је отворено и у овој утакмици. Мислим да смо и даље фаворити, иако ће терен бити тежи него у првом мечу. Направили смо пуно грешака, али играћемо слично као у првој утакмици. Овог пута смо боље анализирали Сарајево, због тога што смо се имали прилике увјерити у првој утакмици како играју", рекао је Гасперини, а пренијели сарајевски медији.

Према његовим ријечима, Сарајево има солидну екипу.

"Одбрана је у првом мечу била добро организована, искористили су максимално своје прилике, вјерујемо да сада то неће бити случај. Наравно, резултат из првог сусрета није какав смо жељели, али понављам да имамо добре шансе за пролаз, јер имамо и квалитет за то", додао је тренер италијанског тима.

Штопер клуба из Бергама Андреа Масијело мишљења је да реми у Ређо Емилији (2:2) није много пореметио атмосферу у свлачионици.

"Покушаћемо отклонити грешке из прве утакмице. Вјерујемо у пролаз, нико не сумња у квалитет екипе", нагласио је дефанзивац Аталанте.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар