ЛЕ - Зрињски пред реванш: Нешто ћемо "искемијати"!

"Нешто ћемо, вјерујем и надам се, 'искемијати' и надам се да ће у томе што смислимо овај пут бити вода на наш млин. Битна је игра, битно је стварати шансе", рекао је шеф струке шампиона БиХ.

Фудбал 01.08.2018 | 14:15
ЛЕ - Зрињски пред реванш: Нешто ћемо "искемијати"!
Мостарски Зрињски у првом мечу 2. кола квалификација за Лигу Европе на свом терену није успио да дође до предности против Валете. Племићи су у поготком Немање Билбије у 51. минуту дошли до вођства, али иако је Зрињски играо добро, стварао и промашивао шансе, није успио да дође до побједе.

Малтежани су муњевитом акцијом у завршници меча дошли до поравнања и изузетно значајног гола у гостима.

Шеф струке тима из Мостара је прије меча упозоравао своје играче да "играчи Валете нису рибари", али га они, чини се, тада нису најозбљније схватили па у реваншу на Малти немају право да калкулишу.

"Игра нам свака побједа и неријешен резултат већи од 1:1. Морамо забити један најмање, а трудићемо се забити и два гола. Идемо на побједу, не могу обећати пролаз, али ћемо дати све од себе и надам се да ћемо се на крају ми веселити. Од играча за Малту не рачунам на Бекића, Бркића, Бенцуна и Аћимовића. Сви они су изван строја због повреда", рекао је Анте Мише и додао:

"Нешто ћемо, вјерујем и надам се, 'искемијати' и надам се да ће у томе што смислимо овај пут бити вода на наш млин. Битна је игра, битно је стварати шансе. Видјело се против ГОШК-а да смо то у стању и надам се успјеху. Што се тиче Валете, доста су тврди, одбрамбено јаки, Фонтанела је најопаснији играч и Пициоло који ординира по лијевој страни. Та двојица играча су посебно опасни и водићемо рачуна о њима".

Зрињски на Малти очекују велика врућина, али на такве временске услове су навикли у Мостару.

"Ми се морамо што прије адаптирати на евентуалне неугодности с временом, врућином. Игра се у 18 часова, не вјерујем да је тамо топлије него у Мостару и да ће нам вријеме сметати, то је утакмица у којој нам не смије ништа сметати", закључио је Мише.

Меч у Валети се игра у четвртак, а почетак је заказан за 18 часова.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар