Коби очаран: Зашто Лејкерси нису драфтовали Тејтума?

Коби Брајант, један од најбољих кошаркаша свих времена, запитао се зашто Лос Анђелес Лејкерси нису драфтовали Џејсон Тејтума 2017. године.

Кошарка 03.08.2018 | 14:30
Коби очаран: Зашто Лејкерси нису драфтовали Тејтума?
'Језерџије' су на прошлогодишњем драфту са друге позиције изабрали Лонза Бола, који је у првој сезони показао да може бити одличан играч.

Међутим, они што је Џејсон Тејтум, трећи пик с НБА драфта 2017, показао јавности у САД је неописиво и нема сумње да га очекује блистава будућност.

Кошаркаш Бостон Селтикса овог лета покушаће што боље да се спреми за другу сезону, а слободно време користи на најбољи начин, пошто је пре неколико дана виђен како тренира са легендарним Брајантом, који му даје разне савете. 

Тренер Дру Хенлен који сарађује са многим играчима, па тако и Тејтумом, пренео је занимљиву реченицу Брајанта – "Зашто Лејкерси нису драфтовали Тејтума?". 

Тејтум је одиграо 80 утакмица у лигашком делу сезоне и просечно бележио је 13,9 поена и пет скокова. Међутим, још импресивнији био је у плеј-офу где је 'осакаћени' тим Бостона водио до финала конференције уз просек од 18,5 поена и 4,4 скокова.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар