ЛШ: Нема опуштања против Судуве!

Ни у Трнави није све готово! Фудбалери Црвене звезде Вујадин Савић и Душан Јованчић поручили су да нема опуштења против Судуве у 2. колу квалификација за Лигу шампиона.

Фудбал 31.07.2018 | 18:50
ЛШ: Нема опуштања против Судуве!
Црвена звезда је у првом сусрету славила са убедљивих 3:0.

"Надам се да ћемо оправдати улогу фаворита, имамо одличан резултат, али не смемо да се опустимо. Не смемо да дозволимо као што је било на Малти прошле године 3:3. Идемо поново да победимо", рекао је Савић новинарима пред полазак на аеродрому Никола Тесла. 

Он је додао да очекује офанзивнију Судуву, али подсетио да Звезда ове сезоне није примила гол. 

"Радује ме тај податак, надам се да скоро нећемо примити гол. Свима нам то значи, посебно нама који играмо у одбрани. Хвала целој екипи што игра добру одбрану. Верујем да се ни Судува неће наиграти". 

Савић је признао да се размишља и о потенцијалном противник у борби за Лигу шампиона. 

"Био је жреб и наравно да размшљамо од Спартаку из Трнаве и Легији, али је најбитније сада да прођемо. Нисмо још прошли, али свеједно нам је ко ће бити ривал. Кад прођемо причаћемо о томе", навео је Савић, додавши да ће недостајати навијачи у Литванији јер због казне неће моћи да бодре тим у Маријампољу. 

Његов саиграч из везног реда Душан Јованчић истиче: 

"Нисмо се опустили, добро смо се спремили за други дуел са Судувом. Желимо поново да сачувамо мрежу, не смемо да дозволимо да се десе неке непредвиђене ситуације". 

Јованчић са максималним опрезом чека дуел са литванским прваком. 

"Ништа није готово, као ни у мечу Трнаве и Легије. Верујем да Пољаци могу да се врате", закључио је он. 

Реванш меч 2. кола квалификација за ЛШ између Судуве и Црвене звезде игра се у среду од 19.30 часова.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар