Свечани дочек испред Скупштине

Свечани пријем и дочек за ватерполо репрезентацију Србије и Олгу Даниловић, која нажалост није дошла, тренутно је у току испред Скупштине града Београда.

Србија 30.07.2018 | 20:45
Свечани дочек испред Скупштине
Млада српска тенисерка остварила је невероватан успех у Москви где је освојила први WТА турнир у каријери.

Због великог успеха Олга је такође била позвана на 'Балкон', међутим она се неће налазити испред Скупштине, пошто се захвалила на позиву и рекла да је успех ватерполиста много већи од њеног и да за њу има времена.

Са друге стране 'Делфини' су поново обрадили јавност, пошто су у Барселони одбранили титулу шампиона Европе. 

Србија је у финалу после петераца савладала домаћина Шпанију и тако је дошла до седмог злата на шампионату Старог континента. 



20.43 Орило се на 'Балкону' од ватерполиста – 'Ко је најбољи?' – док су навијачи узвратили са – 'СРБИЈА!'.

20.41 "Показали смо колико вредимо. Људи морамо да стиснемо, да од првог момента докажемо да знају на шта су ударили. Живела Србије!", рекао је Филиповић на Балкону.

20.37 "Мислим да су се створили услови да ово буде реално, да свака граница буде померена унапред. Хвала држави и људима који нас прате и верују у нас. Успели смо да покажемо да можемо да остваримо успехе. Хвала људима који су дошли, њима највећа захвалност, али и целој Срби. Мислим да смо се на најбољи начин одужили. Ми углавном причамо кроз воду", истакао је Филиповић.


20.36 "Добро је што смо освојили четврто злато како би Ђурђа (ћерка) могла да буде овде. Када видимо колико смо усрећили народ, онда то нема цену. Осећај који се не може описати. Надам се да ће бити још повода за оваква славља", речи Андрије Прлаиновића.

20.35 "Јако смо лепо славили, поготово са овим момцима. Ми смо браћа. Ово је невероватан осећај. Лепо је бити овде, као дрога, навикли смо да будемо овде, наравно шалим се. Хвала свим људим који су дошли, а и онима који су нам подржавали широм света...", рекао је Пјетловић за РТС.

20.32 "Верујем да је пораз од Хрватске и Италије на финалном турниру ЕЛ у Сплиту био преломни тренутак. Тада смо схватили да морамо нешто да променимо, ако желимо да победимо. Тај моменат је јако битан за нас и нашу будућност. Опет смо почели да играмо један за другог и то су неке ствари које овој екипи доноси успех. Овај успех је показао да имамо квалитет и када смо довољно мотивисани, стварно смо најбољи ", рекао је Митровић за РТС.

20.26 Навијачи су скандирали Филипу Филиповићу – 'Сад си узео трофеј Филипе, Филипе, Филипееее'. Сјајан тренутак испред 'Балкона'.

20.25 "Добро вече Београде и Србијо! Пре свега да се захвалимо и поклонимо момцима и стручном штабу, овим дивним људима који су заслужни за овај тријумф. Хвала вам свима који сте дошли и обећавам да ћемо дати све од себе да се видимо још који пут", речи капитена Филиповића.

20.24 Гојко Пјетловић, Душан Мандић, Виктор Рашовић, Сава Ранђеловић, Милош Ћук, Душко Пјетловић, Немања Вицо, Милан Алексић, Никола Јакшић, Андрија Прлаиновић, Стефан Митровић, Бранислав Митровић, Филип Филиповић. Ово су момци који донели Србији ново злато!

20.19 "Хвала свима, најбољи сте", речи су селектора Дејана Савића после изласка на Балкон.

20.18 Кренуло је представљање и то од стручног штаба.

20.16 Испред Скупштине града Београда налази се неколико хиљада навијача. Ускоро се очекује излазак ватерполиста на чувени 'Балкон'.

20.12 Из Владе Србије речено је да ће златни ватерполисти и тренер бити новчано награђени. Више прочитајте ОВДЕ.

20.18 Олга Даниловић, која неће бити на 'Балкону', каже да још није свесна успеха. Она још додаје:

"На крају прошле године сам рекла да сам се у потпуности окренула професионалној каријери. Више не видим себе на јуниорским турнирима и још од прошле сезоне се припремам за ово. Неки планови су се сада променили и дефинитивно ћу ићи на велике турнире и веће циљеве".

(Б92/Тањуг)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

неко

30.07.2018 19:24

Све честитке ватерполистима и нашој младој тенисерки, најбољи сте! Не разумијем зашто нема честитки, али зато, ако некога. треба засути псовкама и погрдним коментарима, е ту смо први, свака нам част, паметном довољно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Која

30.07.2018 19:53

радост ,ЈУНАЦИНЕ ,вреднији сте од злата ,драгог камења....Ви сте понос ....цеститке од срца ,сијајте нам јос јаце и дузе... здраво да сте... гледам Вас ,све љепси од љепсег ...понос Срба ,ма гдје год да зиве. зивјела Република Српска и Србија са Косовом и Метохијом.

Name

па нема ботова ни плаћених коментара

31.07.2018 05:21

....

Name

ССС

30.07.2018 19:49

НАЈБОЉИ СТЕ, Све цеститке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зивела Зивела

30.07.2018 20:27

Краљевина Србија. Олга од срца цеститке из Б луке. И зелимо ти јос пуно освојених турнира. Поздрав делфини и олги из б луке и цјеле републике српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

косовка

30.07.2018 21:14

Свака цаст али Москва је мали турнир ха ха кад освоји грен слем онда на тераси као АНА Роланд Гаррос

ОДГОВОРИТЕ