Све је спремно за долазак Мела у Хјустон!

Атланта Хокси и Кармело Ентони налазе се у завршној фази раскида сарадње, преноси новинар ЕСПН Адријан Војнаровски.

Кошарка 01.08.2018 | 16:30
Све је спремно за долазак Мела у Хјустон!
Ентони, који је пре 11 дана трејдован у Хоксе из Оклахоме, одрећиће се 2,4 милиона од 27,9 колико би требало Атланта да му исплати.

Популарни Мело ће управо за 2,4 милиона зарадити наредне године у Хјустон Рокетсима са којима би требало да потпише уговор одмах по окончању сарадње са Атлантом.

Подсећамо, пре 11 дана Мело је трејдован у Атланту, заједно са Џастином Андерсоном из Филаделфије. Са друге стране, Хокси су послали Дениса Шрудера у Оклахому, односно 76ерси Тимотија Лувавуа.

Оклахома је морала да се реши великог уговора Кармела Ентонија, пошто би са његових 27,9 милиона били у 'дебелом' минуту и плаћали би све укупно на плате преко 300 милиона долара. Његовим одласком уштедели су преко 100 милиона. 

Мела сада чека нова станица и то су Хјустон Рокетси где би требало да оживи каријеру и да постане поново један од најбољих офанзивних играча у лигу. 

Прошле сезоне имао је најгору годину у каријери пошто је бележио 'само' нешто више од 16 поена у просеку, уз најгоре проценте у каријери дугој 15 сезона.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар