Мурињо не жели Хрвата: Не, није довољно добар!

Иако се спекулисало да би Анте Ребић могао да оствари трансфер снова и пређе у Манчестер јунајтед, то се неће догодити.

Фудбал 01.08.2018 | 13:00
Мурињо не жели Хрвата: Не, није довољно добар!
Млади Хрват је био једно од откровења Светског првенства у Русији, где је био један од кључних играча "Ватрених" на путу ка финалу Мундијала.

То је привукло пажњу многих европских клубова, посебно је наглашено интересовање Јунајтеда, али ће само на том интересовању и остати.

"Португалац се охладио јер није уверен да је Анте прави играч за Јунајтед", преноси новинар Тајмса. 

Ребић игра за немачки Ајнтрахт из Франкфурта где је прошле сезоне често био резервиста, за разлику од нашег Мијата Гаћиновића, али је експлодирао на Мундијалу, који је Србин гледао само на телевизији. 

Мурињо је друго лето у низу био заинтересован за много искуснијег Хрвата Ивана Перишића, али Јунајтед опет не може да се договори са Интером у вези са висином одштете. 

У међувремену, Португалац се нада да ће пре почетка сезоне у Енглеској (10. август против Лестера), добити бар једно појачање у одбрани. 

"Волео бих да добијем још двојицу играча. Али мислим да нећу добити двојицу. Мислим да је могуће да добијем једног. Дао сам клубу списак од пет имена пре неколико месеци. Чекам да видим да ли је могуће да један од њих дође", истакао је Мурињо. 

А на том списку су наводно све дефанзивци – Лестера Хари Мегвајер, Тотенхема Тоби Алдервирелд, Реал Мадрида Рафаел Варан, Бајерна Џером Боатенг и Интера Милан Шкринијар. 

Мурињо је овог лета довео три појачања, Диогоа Далоа из Порта, Фреда из Шахтјора и голмана Лија Гранта из Стоука. 

Отишли су Мајкл Карик (пензија), Џо Рајли, Дин Хендерсон, Сем Џонстон, Дејли Блинд, Мет Вилкок и Камерон Бротвик-Џексон.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар