Терзић: Одбили смо 8.000.000 евра за Радоњића!

“Док се не заврше квалификације, не постоји новац за који бисмо пустили Немању”, поручио је први човек Црвене звезде.

Фудбал 31.07.2018 | 20:00
Терзић: Одбили смо 8.000.000 евра за Радоњића!
Нови прелазни рок, нови покушај Штутгарта да доведе Немању Радоњића. Клуб из града Мерецедеса је у јануару на адресу Црвене звезде послао понуду тешку шест милиона евра за суперсоничног Нишлију. Ових дана појачао је цифру, бацио на сто српског шампиона папир на којем је било исписано: “Желимо да за Радоњића у вашу касу уплатимо осам милиона евра”.

Међутим, спортски сектор је подигао “стопка”. Без обзира на астрономску цифру Немања Радоњић остаје на Маракни до даљег. Уосталом, од њега се очекује да поведе Звезду до Лиге шампиона, што се видело И током утакмице са Судувом.

Генерални директор црвено-белих Звездан Терзић је у изјави за МОЗЗАРТ потврдио да је све разговоре око продаје репрезентативца Србије стопирао

“Тачно је да смо одбили осам милиона евра за Немању. Није ствар у висини понуде. Не постоји новац за који би пустили Радоњића док се не заврше квалификације. Зато све одбијамо”, поручио је Звездан Терзић.

Читали сте већ на нашем портал да су Ђенова И Хофенхајм такође послали званичне понуде за Радоњића. Тим са Марсија је био спреман да да шест милиона евра, али је Штутгарт подигао лестивицу.

“Не желимо уопште да разговарамо о продаји Радоњића. Желимо само да се фокусирамо на терен како бисмо остварили спортске циљеве. Има времена за разговоре”, бацио је Терзић удицу осталим клубовима.

Према сазнањима нашег портал судбина Немање Радоњића могла би да буде позната половином августа. У случају да црвено-бели прођу треће коло квалификација за Лигу шампиона И обезбеде Лигу Европе, готово је извесно да ће Радоњић остати у Звезди до децембра. Појединци у Љутице Богдана сматрају да би му у том случају цена нарасла на 12 милиона евра. Ипак, Трнава или Варашава биће кључне станице за каријеру рођеног Нишлије И љубимца навијача.

Црвеној звезди припада 60 посто од обештећења за Радоњића. Остатак Роми и менаџерским агенцијама које га заступају (или су га заступале).

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар