Тврди: Додик броји посљедње дане

Јако сам задовољан што је Драган Лукач показао како ме се плаши и да не преза да на најдиректнији начин злоупотребљава МУП Републике Српске да се обрачунава са мном, рекао је у интервјуу за ''Вијести'' посланик ПДП-а у НСРС Адам Шукало.

Република Српска 28.07.2018 | 21:12
Тврди: Додик броји посљедње дане
На друштвеним мрежама најавили сте да ћете ускоро отворити тему имовине првих 40 разбојника који су заједно са Милорадом Додиком водили насилну револуцију и насилно преузимање власти 1998. године у Републици Српској. Можете ли нам појаснити о чему се ту тачно ради?

ШУКАЛО: Свакодневно смо свједоци да - ко год се побуни против режима у Републици Српској - проглашава се као организатор обојене револуције. Заиста је дошло вријеме да на прави начин подсјетимо грађане да је Милорад Додик заједно са Биљаном Плавшић и групом послушника 1998. године извршио праву насилну револуцију, и то уз помоћ странаца и њихове војне силе у БиХ.

Та група послушника је након тог државног удара награђена становима, земљиштем и уносним пословима са државом. Њих 40 имају данас милионску имовину и представљају се као моћници.

Карактерише их бахато понашање и то да Републику Српску доживљавају као плијен. Зато су они разбојници које хитно треба похапсити, а енормну имовину одузети и вратити на управљање Републици Српској на корист и интерес њених грађана.

Како коментаришете Додиков захтјев за одржавањем посебне сједнице Народне скупштине РС на којој ће бити разматран Извјештај Комисије о догађајима у Сребреници 1995. године? Ви тврдите да Додик поновним отварањем овог питања има нови паклени план - увести ратно стање уочи октобарских избора.

ШУКАЛО: Додик броји посљедње дане на власти. Он то осјети, иако га његови савјетници свакодневно обмањују да ће поново успјети покрасти изборе и побиједити. Зато је одлучио да заједно са својим старим јараном за кризне ситуације Бакиром Изетбеговићем уведе и у Републици Српској и у цијелој БиХ ванредну ситуацију. За ову прилику је изабрао Извјештај о Сребреници.

Жели да изазове осјећај ратне психозе и да на тај начин заједно са Бакиром уведе рат из 90-тих као главну тему. Зато, поручујем: „Милораде, Бакире одбијте! Носите се доврага са тим темама, рат је завршен прије више од 20 година! Пустите нас да живимо, радимо и стварамо ову предивну земљу љепшом и богатијом за све њене грађане."

Дошао је тренутак истине - или ми или они!

МУП РС недавно је против Вас и још једне особе Окружном јавном тужилаштву Бања Лука поднио извјештај због сумње да сте починили кривично дјело злоупотреба службене дужности или овлаштења. Како се одвија тај случај? Сматрате ли да се то на неки начин може повезати са Вашим вербалним сукобом с министром унутрашњих послова РС-а Драганом Лукачом?

ШУКАЛО: Јако сам задовољан што је Драган Лукач показао да ме се плаши и да не преза да на најдиректнији начин злоупотребљава МУП Републике Српске да се обрачунава са мном.

У процесном смислу тај случај и предмет не постоје, јер надлежно тужилаштво није издало било какву наредбу о спровођењу истраге против мене. У суштинским смислу то је толико нестручан и неписмен извјештај који је написан против мене у којем ме сумњиче за злоупотребу службеног положаја који ја нисам ни обављао јер сам само био у радном односу у Културном центру Градишка у периоду од 2013. до 2014 године.

Зато сам јако задовољан, јер ово може завршити кривичном одговорношћу Лукача и његових сарадника за злоупотребу службеног полажаја у контексту обрачуна са политичким противницима. Зна Драган Лукач у коликом је он криминалу, зато се и плаши мене, јер зна шта га чека кад отворимо његову противзакониту улогу у случају убиства Давида Драгичевића!

Како бисте, са позиције посланика у Народној скупштини РС, оцијенили рад највиших институција РС у протекле четири године - Владе РС и предсједника РС?

ШУКАЛО: Права оцјена рада ове најважније три институције се видјела у случају убиства Давида Драгичевића. Предсједник, министар полиције и предсједник НСРС су се ставили у функцију опструисања истраге и криминализације жртве. У другом кораку су кренули да се брутално обрачунавају са оцем Давором Драгичевићем, а у трећем најављују да ће и репресивно кренути на Давора и на трг.

Изгубили су живце и очекивати је све. Имам једну поруку за све њих који су приватизовали институције и мисле да су они Република Српска: „Само крените, поломићете и зубе и и чељусти“.

Плате у Републици Српској повећане су у просјеку за 30 КМ. Како данас живе грађани РС?

ШУКАЛО: Оно по чему ће ова власт остати упамћена је само чињеница да су системском корупцијом уништили привредно-финасијски систем Републике Српске и никаквих 30 КМ повећања плата не може то поправити нити ублажити.

Њихова деценијска владавина оставиће посљедице идућих 50 година на економију Републике Српске, зато их треба уписати у историјске уџбенике као највеће штеточине.

Извор: Вијести

Коментари / 145

Оставите коментар
Name

Ако није тако

28.07.2018 19:19

Ако није тако онда у супротном народ броји последње дане.Дјецу цете испратити вани а вама це остати зал,и мисо дали це се икада вратити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска!!!

28.07.2018 20:05

Браво за Сукала!!! Ријетко који од политицара из опзиције наступа против резима мд и његове секте снсд ааа!!! Сукало имас подрску сви они који мисле са својом главом и нису срецом загазили у секту мд.

Name

вуду

28.07.2018 20:08

И моје мисљење је да Додик зели увести патриотску прицу, заостравањем односа а за то ми треба савезник из Федерације. На све су спремни. Сваму прицу о Сребреници треба одгодити после избора. Могли би се и други ексцеси оцекивати. Ја би волео знати ста то опозиција мозе понудити, ал без оних супљих прица јер знам да је ту много празнина код њих и свако указивање на то доводи до исте реакције коју је Додин апарат користио.

Name

ре

28.07.2018 21:26

кад је Додик узео власт у РС је било преко 1,3 милиона људи. Задњи податци су да ту јос зиви максимално 800 хиљада. Јос који мандат и неце остати нико

Name

модрицанин

28.07.2018 22:36

Вукота + СДС = РС

Name

Прљави Хари

29.07.2018 05:07

Лукач-Прљави Хари, одрађује савршено налоге режима, још мало!

Name

крле

29.07.2018 05:08

Ову багру на власти се неће моћи смјенити демократским путем покраст ће изборе ка и све што краду,живи били па видјели.

Name

за Вуду

29.07.2018 05:34

Ми можемо бити сретни ако опозиција хтједне доћи на валст, шта ће опозиција сад предлагати кад је Алибаба и 40 разбојника од 1998године како су на власти све покрало и уништило, дај Боже да се они изборе да дођу на власт , да се изборе са отимачином избора. Е кад дођу и почну радити е онда се може причати о раду сада већ позиције, коју ће од првог дана шиканирати чланови дружине.

Name

А резултати рада?

29.07.2018 05:56

Крајње је вријеме да се неспособни и болесно амбициозни слузбеници као сто је Милокрад замјене кроз сколоване, способне и постене!

Name

Ре ре

29.07.2018 06:11

Миграције су присутне у цијелом свијету , Људи иду гдје је боље. Примјер. Наши људи настоје доћи барем до Словеније, да би за пар година могли доћи до "папира" и ићи даље у ЕУ, а Словенци одлазе у Аустрију и Њемачку. Конкретно, возачи. Све државе бивше Југославије су "обољеле од те болести". Па погледај Хрватску и њихово исељавање, а још су у ЕУ. Испаде да им чланство у ЕУ добро дође, јер барем људи могу путовати односно тражити посао ван земље.

Name

тик так

29.07.2018 06:44

Специјални поздрав за Бају и све снсд-овце: хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=ЦјпРКXпWyД0.

Name

Драгомир

29.07.2018 07:26

Свидте ви исти треба вас све сменити поставит постене пољопрвреднике сељске

Name

Коријени

29.07.2018 07:47

Они су вец двије деценије дубоко пустили коријење, дрзе у својим рукама све полуге друства и само јашу и канџијају. Вецина људи је осиромашена, обесправљена, испрепадана губитком мизерних послова, убијена у главу... Ово је вријеме стоглавих аждаја, неправди, отворених отимања. Имати толико година, толике милионе и имања, не знати никад гдје је граница, не упитати се икад "ко сам", "како живи овај народ", не бојати се некад неке правде, јер је она неминовна. Не бојати се нимало Бога, или неке више силе, јер су извјесни,...представља жалост и тугу овог времена, оваквог система владавине.

Name

РЕ А резултати рада?

29.07.2018 08:26

Па и овај Сукало је заврсио неки факултет,сто би народ рекао сколован је.Па опет не зна ниста.Када се ова власт формирала он је био у истом цамцу са Додиком.И ста сада хоце?Он је од оних којима треба цртати ствари да би му несто објаснио.

Name

Исток

29.07.2018 08:29

Не заборавити да имовина стецена инвестирањем незаконито стецене имовине је такодје незаконита имовина . Мислим да це се дрзавна каса републике српске поново напунити до врха. Замислите кад ХЕ Висеград , која је у власниству Милорада Додика и Стасе Косарца поново буде врацена у руке дрзаве и народа. Огроман потенцијал су и ТЕ Станари и остале ТЕ које су заједно са рудокопима приватизоване а сировина се у бесцјење харци зарад ситносопственицког интереса Дјокица Додика Косарца ...... Вука Хамовица. Мустра Црногорска и његова веза са свим смутљивцима на Балкану. Људи , па то су средства која су требала да изграде Републику Српску а она су толико лосе инвестирана у приватне будзеларе похлепних лопуза .

Name

Q

29.07.2018 09:23

Свака част Шукало! Све вечи број младих људи у БЛ Ти је наклоњен, а и ван БЛ. Тако се бори за РС. Правда за Давида!

Name

А резултати рада?

29.07.2018 12:20

Крајње је вријеме да се карактер папка замјени племенитосцу и културом!

Name

Јадно

30.07.2018 05:28

Јадан је и овај а и Додик народ ако це Додика мијењати Сукало. Могу да разумијем Додика он је власт и постао захваљујуци сељацима и поданицком менталитету. Не могу да разумијем опозицију. 12 година су опозиција и не могу наци боље од Сукала, Стевандица, Мектица, Цавица, Крсмановица и слицних. Засто не ставе мало нормалније људе као сто су Саровиц, Босиц, Иваниц, Бореновиц итд. Толико су јадни да Ставивуковиц јос испаде и најбољи опозиционар.

Name

Миланко

30.07.2018 18:20

Драги Шуки, Ако ћеш омогућити и нама,да узимамо плату, а да не идемо на посао,као што си омогућио себи у " Додиковом систему", имаш мој глас! Мало ли је 18 000 маркица?

Name

ЗА СУКАЛА

28.07.2018 19:26

ОВДЈЕ БИ МОГЛО БИТИ НЕЗГОДНО.СВУЦЕ ЛИ ЦОВИЦ (ХДЗ) ДОДИКА У ТАВАН.САД СЕ СЛАБО ВИДЈАЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ МОДРИЦАНИН

29.07.2018 09:16

Јос два мјесеца и онда це дебакл опозиције створити да се настави развој српске.

Name

ре за ре Модричанин

29.07.2018 10:01

Неки дан ти је бисерка била гост у насељу Модрича 3 и Скугрићу са врхом општине и укључујући све присутне на оба скупа једва да је било 80 особа присутно. Дакле неупоредиво мање него на свакодневним окупљањима на "Давидовом тргу" па ми то никако не личи на турнеју побједника, прије бих рекао очајника. Међу обичним чланством у снсд-у све је више оних који говоре да је најмање 10 људи од Жељане јачих за кандидата предсједника РС. Ето снсд се овом кандидатуром помало спрда са народом од којег очекује подршку. За то и још неколико разлога Вукота убједљиво побјеђује.

Name

бака

28.07.2018 19:30

Браво синко,свака ти цаст.Нека се сви они постиде који се осјете поданицима ове криминалне власти.Кад ови одвазни људи побиједемноги це ходати погнуте главе.Подразумијева се да це криминалци бити у тамници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре бака

28.07.2018 20:12

Опозиција је таква да це се само испребацивати , а ми ћемо тапкати по блоговима. Нема ту опозиције, ал су нас опет навукли да бирамо мање зло. Народ се овим плурализмом дамо унистава док они пљацкају.

Name

Бабетино

28.07.2018 20:13

Браво за папка са 240 гласова

Name

за бота

28.07.2018 20:51

Доказ твоје низине је нацин обрацања према некоме коме је ник "бака".. хвала Богу, па це брзо и вас крај, али неце бити висе оних да им се увуцес у дупе! Бицете сви скупа у прдекани...

Name

Ре Бабетино

28.07.2018 21:01

Ста мислис колико би сад гласова добио?Помнози са хиљаду!

Name

дамир коцовиц

28.07.2018 22:01

Треба мијењати,време је било давно ,од овог не мозе бити горе.

Name

Деда

30.07.2018 05:00

Добио би сад пуно гласова али када би се лагали.

Name

28.07.2018 19:32

СВАКА ВАМ ЧАСТ ГОСПОДИНЕ ШУКАЛО НА ВАШОЈ ХРАБРОСТИ И БОРБОМ ЗА ИСТИНОМ СРЕЋУ И УСПЈЕХ ВАМ ЖЕЛИМ!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

28.07.2018 19:50

Свака част за СУКАЛА,ти си прави постено цовјек,мало је таквих.

Name

абоб

28.07.2018 21:15

Оо срам те било за ријецник бака или баба а бабетина си ти неписмени боте фуј

Name

Бранко Милојица

29.07.2018 05:19

Свака ти цаст, Адаме, има нас много уз тебе.

Name

XXЛ

29.07.2018 09:25

БРАВО СУКИ...САМО НАПРИЈЕД..

Name

ре XXЛ

29.07.2018 18:16

Суки тебе се Лукац боји ко моје бабе покојне.

Name

Све најбоље Лукац-у!

31.07.2018 12:44

Лукац се боји сам себе када се види у огледалу. Баба је за њега прави хорор филм!

Name

неко

28.07.2018 19:34

Кад нам то тврдиш тако увјерљиво, ко смо па ми, да ти не вјерујемо... хмм.. да..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДА ВЈЕРУЈМО МЛАДИМ ПОЛИТИЦАРИМА КАКВ ЈЕ ШУКАЛО!!!!!!

29.07.2018 05:57

Да се заиста упитамо: ВЈЕРУЈЕМО ЛИ ШУКАЛУ И ОПОЗИЦИЈИ када једногласно тврде: - Да је Милорад Додик заједно са Биљаном Плавшић и групом послушника 1998. године ИЗВРШИО ПРАВУ НАСИЛНУ РЕВОЛУЦИЈУ, - Да Додик и негова камарла свакодневно обмањују да ће поново успјети покрасти изборе и побиједити. - Да је зато одлучио да заједно са својим старим "јараном за кризне ситуације" Бакиром Изетбеговићем уведе кризу и у Републику Српску - Да је МУП-у на челу са Драганом Лукачем и његивим јатацима знано да су огрезли у огромном криминалу и коруцији Јасно нам је свима да оцјена рада најважније три институције су се видјела у случају убиства Давида Драгичевића. Предсједник, министар полиције и предсједник НСРС су се ставили у функцију опструисања истраге и криминализације жртве. - ДА ЛИ ЋЕ ЛУКАЋ И ДОДИК КРЕНУТИ НА СВОЈ НАРОД ОКУПЉЕН НА ТРГУ? - ДА ЛИ ЈЕ НАРОДУ ДОВОЉНО ПОВЕЋАЊЕ ПЛАТА ОД 30КМ, а народ зна да ће ова власт остати упамћена само чињеница да су системском корупцијом уништили привредно-финасијски систем Републике Српске. Одговори су.... ...„Све имамо, али недостаје ЉУДСКИ РЕСУРС на правом мјесту. Зато сви заједно морамо да кажемо стоп мафији – шумарској која уништава наше шуме, увозничкој која уништава наше пољопривредне произвођаче и сточаре, хидро-мафији која уништава наше ријеке и наше воде, стоп онима којима ништа није свето, онима који продају вјеру за вечеру, стоп онима који користе нацију и дједовину за политичко поткусуривање. Доста је било пљачке наше дедовине, доста је било незасите скупине јефтиних профитера, мешетара и лопова. Ко ће да их побиједи, ако не НАРОД? Наши преци су имали посла са страним окупатором, ми имамо посла са домаћим - ови опаснији од било ког метка, пушке и бомбе, јер узимају живот свима, нашој дјеци, унучићима. Зато, нема помоћи домаћим окупаторима, нико не смије да остане кући! Сада се пише историје, сада се ослобађа НАРОД ОД ПАТЊЕ,БИЈЕДЕ, НЕИМАШТИНЕ, ЛАЖИ, ОПСТРУКЦИЈА.....

Name

Размисљам

29.07.2018 08:14

ДА ВЈЕРУЈЕМ МЛАДИМ ПОЛИТИЦАРИМА .Све си добро написао

Name

Вјерујум ШУКИЈУ

29.07.2018 10:05

Вјерујем Шукију зато сто га знам а и зато што се бори као лав.

Name

Миланко

30.07.2018 18:32

Шуки, па ти си Цар! Једино ти успјешно да маз еш.

Name

без имена

28.07.2018 19:37

Постоји ли неко у овој змљи ко може наруду убједиво објаснит овоме народуи шта може постићи неко ко би силом уклонио породицу Драгичевић са трга Крајине. То је превише касно сада кад су сви најугледни медији на овом свијету о овом случају толико рекли да је пукла толика брука ниује могуће ничим исправити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И

28.07.2018 22:32

Ти си и без образовања,елементарне писмености,без мозга.Показао си да незнаш написати ту болесну поруку што су наредили да напишеш.Свашта овај портал трпи да такви као ти пишу коментаре.

Name

раде

28.07.2018 19:37

Цути мој Сукало,боље ти је не мијесај се гдје ти мјесто није.Ниси ти јос ни п од политицара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре раде

28.07.2018 19:45

А јели онај твој међед политичар

Name

Раде-ре

28.07.2018 19:48

Браво господине Раде

Name

ккк

28.07.2018 19:57

Сукало це вас смјестити тамо гдје вам је мјесто. Само полако , не срљајте.

Name

Сале

28.07.2018 19:57

Раде ,цркни сто це твоји миљеници а мозда и ти одговарати за украдено! Браво момце,директно у срз.

Name

мј

28.07.2018 20:12

Господин Сукало у парламент је усао са 280гласова преко компезационе листе то и није бар нека политицка тезина тако да и његови политицки иступи у јавности немоју великог одјека а собзиром на цесте промјене дреса на следецим изборима мандат му је упитан.сто се тице прице о Милету нака се кандидује као против кандидат и видјет це колико стварно веди.Млад је додусе има времена да уци и да науци да политика нике оно сто се казе.

Name

Правда

28.07.2018 20:17

Колико је Сукало политицар то је небитно... Цовјек је са памецу и срцем, за разлику од оних које ти бранис

Name

Ре раде

28.07.2018 20:22

Има Адам вецу подрску од тих које ти подрзавас. Ви једино силом и уцјенама и пријетњама имате подрску тако да је могуце да опет побиједите сто це бити за многе равно апокалипси. ПОДРСКА АДАМУ

Name

Раде Нови Град

28.07.2018 22:11

Има их са много висе гласова па цуте,није цлан секте да се мора гласати за њега,реално имас моју подрску,терај банду у цосак,готови су,а ови сто ти пребацују за гласове нека ти дувају патку.

Name

А резултати рада?

29.07.2018 05:42

Додик је криминалац па је поредјење Сукала са Додиком немогуце! Мозда је Додик ок, не познајем га, али као политицар није оставио ниста иза себе осим русевина у било којем сектору. Втијеме је за боље људе!

Name

Јулија

29.07.2018 12:23

Е мој РАДЕ што да шути човјек његових година је предсједник Француске МАКРОН а ти би да њега ушуткао.Е неће моћи РАДЕ нама требају млади школовани људи као Адам Сукало. Само напред свјет остаје на младима којима треба дат шансу да воде земљу.

Name

Перл Бак

28.07.2018 19:42

Прави јунак овај Адам и велики борац за народ...док је оваквих хероја немамо се цега бојати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Натаса_БЛ

29.07.2018 05:43

Свака цаст за коментар, потписујем!

Name

Владо

29.07.2018 08:08

То! Тако је! Зивио говорник! Напријед наси! Хахахахаха

Name

Сви смо своји!

31.07.2018 12:46

Напред и за Додику, али да сто прије напусти власт!

Name

Вуцо

28.07.2018 19:43

Адам Сукало је респектабилан и доказан политицар, са армијом људи који га подрзавају и као такав представља озбиљну опасност по Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мј

28.07.2018 20:20

280 гласаца сто га подрза на изборима и није нека армија висе је Дамјан доби као предсједницки кандидат.

Name

12345

28.07.2018 22:32

За идијота мј.....колко год да је имо гласова није куповао као СНСД, уписти их у ИСТОРИЈУ СРБА,ка највеце стеточине Срба,и РС...

Name

ре Вуцо

29.07.2018 08:30

Читао сам данас на порталу РТРС да је Никола Шпирић добио плакету града Дрвара као за економски развој. Каква подвала Шпирић није учинио ништа за развој града Дрвара. Лажно је обећаво зимске центре на Срнетици. Највећа љига од човјека и конвертит

Name

мј

30.07.2018 15:26

За 12345 .Постовани. видим са сте као и вецина на овом порталу врло нервозни и врло увредљиво реагујете на разлицито мисљење.морате мало и граматицки да се подјетите и да знате да се ријец идијот писе као идиот.ако разлицито мислимо немора да знаци да сам глуп.много висе ја ово разумијем ста се дедава него сто ви мислите.Питам вас ко се висе у свијету састао са Предсједником Путином од Милета.ваљда вам то нестоговори.поздрав иако немамо исто политицко размисљање.

Name

Вићентије

28.07.2018 19:48

Ако Шукало и овакви ко он не преузму власт ми смо најебали. Једини нам је спас Шукало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Мј И Вицентије

28.07.2018 21:10

један те исти бот са два назива,јел тако.да је Шукало толико безнацајан не би ти боте ни реаговао

Name

АНТИБОТ✊

28.07.2018 21:33

Вицентије, ти си најеб'о свакако.

Name

Само на телевизију

29.07.2018 06:03

Поздрав за Вићентија, свака ти је ко Његосева. Ја мислим да је добро сто телевизија преноси ста овакви говоре. Нека народ види каквих све ликова имамо.

Name

wисхфул тхинкинг

29.07.2018 08:36

Или ста је баби мило то .. .Сукало се нада да ако опозиција доде на власт,да це тај његов предмет бити обустављен.Па је зато оволики оптимиста.Сигуран сам да га Говедарица неце стити,а ни Цавиц.100% .

Name

Гаврило

28.07.2018 19:49

Реце Сукало вриједан 300 гласова а изговри 1000 ријеци то ми изгледа мало несразмјерно. Господин Сукало бас ко покварен грамофон , понавља исте глупости а незна јадан да га нико неслуса , мислим да це наредним изборима добити 30 гласова и бас би волио да се некако објави тацан број гласова појединацно .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тханкс фор тхе инфо

28.07.2018 19:59

Е Гавро, у Октобру те неце занимати тацан број гласова. Побједа СДС це бити убједљива ! Цувај се Сукала, незгодан је .

Name

Ре

28.07.2018 20:04

ЦРНИ ГАВРИЛО, ЈОС ЦЕС ЦРЊИ БИТИ..

Name

мима

28.07.2018 20:07

А шта рече, колико Бисерка плати за папке?Колико плати Стевандићу.Колико плати теби или си добио неки послић ?

Name

Q

28.07.2018 20:08

Г. = Г. > спомињање нецијих гласова на поцетку политицке каријере, а два посланика па Владу имадосе!!!

Name

Хмм

28.07.2018 20:10

А и ти гаврило ко грамофонска плоца понављас једно те ис то...досадан си,како не схватас?

Name

Сања

29.07.2018 07:03

Браво Гаврило!Бас ме занима ста це Сукало прицати после пораза у октобру пуна им уста Додика напад је најбоља одбрана

Name

Робин Худ

31.07.2018 12:49

Нису вазни гласови него квалитет! Павао це добити 100.000 утопљеника и ста онда са тиме? Па ДНС је јос странка за збрињавање папака! Са Сукијем напред!

Name

Књига по Милутину

28.07.2018 20:01

Г. Шукало, молим да, ако нисте до сада положили правосудни испит да то учините у року шест мјесеци, мислим да је то изводљиво. Волио бих Вас видјети на одговорној дужности у неком од Тужилаштава или Судова Републике Српске. Мислим да неправедно стечене имовине има неколико стотина милиона, и то је довољно да буџет буде пуније или да се од тих пара крене у један инвестициони циклус.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мј

28.07.2018 20:45

Ако је Сукало правник као политицар слаба вајда и да је предсједник суда БХ а камоли РС.Није Миле бас наиван и невјест па његове трагове ненадје ни амбасадорка а камоли овај приправник.Октобар це све реци .Није народ слијеп.када смо код птеиспитивања поријекла имовине треба ктенути од 92 па на овамо и нека се цесе кога сврби.

Name

Бубаа

28.07.2018 21:27

А ста урадисе два посланика и они сто доведе СФОР а ууууу направили посаооо све оглодали до коске гдје су паре 8,6 милијардиииии одговор народ цека опљацкани осрамоцени а Адаму подрска од постених бораца а не Вукотицевих папака да се зна ко је ко оци у оци све народ зна именом и презименом.

Name

ре за МЈ

28.07.2018 21:41

хехе, ти си јако наиван мј, ако знаш колико је додо украо, фино продас потразивања јакузама да наплате и пола оставе себи, рецимо 8 милијарди, њега ма обецас 4 кад наплате од доде 8, нама опет добро, па да видис како це паре да се слијевају у будзет, кад доди стигне пакет са игоровом главом или прстицима од унуцади...има све да врати...

Name

за мј

28.07.2018 21:42

Хехе, ти си јако наиван мј, ако знаш колико је додо украо, фино продас потразивања јакузама да наплате и пола оставе себи, рецимо 8 милијарди, њима обецас 4 кад наплате од доде 8, нама опет добро, па да видис како це паре да се слијевају у будзет, кад доди стигне пакет са игоровом главом или прстицима од унуцади...има све да врати...

Name

Ре

29.07.2018 07:48

Мислио си Књига О Милутину? Начуо си нешто: )

Name

Јулија

29.07.2018 12:27

Ма какав ГАВРИЛО он се не смије да потпише пуним именом и презименом. То је храбри Додикове који не смије ни да каже ко је.Толико о храбром Гаврилу који изгледа нема ни презиме можда се сјети у медјувремену.

Name

28.07.2018 20:06

ШУКАЛО ЈЕ ЧОВЈЕК А ПОШТО ДАНАС ИМА МНОГО НЕ ЉУДИ КОЈИ НЕ ЗНАЈУ ШТА ЗНАЧИ БИТИ ЧОВЈЕК ЗАТО ИМА И ОВИХ АНТИПРОТИВНИХ КОМЕНТАРА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wодолија

28.07.2018 20:21

Е..ти "антипротивни" хоцес да нас насмијес ? :-)

Name

Нострадамус

28.07.2018 20:17

Суки само се ипак требас цувати спремни су ови на све. Постени градјани Вас подрзавају требају нам такви политицари на свим нивоима да се уведе ред и закон који це бити једнак за све. Поготово народу је потребна слобода,а не као до сада да слободу имају само криминалци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лактаси

28.07.2018 20:28

Свака част за коментар!!!

Name

Ујко и друзина

31.07.2018 12:50

И ја сам спреман на све. Цекам да ми наплате порез РТРС-а, ха, ха.. Добродосли!

Name

Хм

28.07.2018 20:30

Ако су сви ко Сукало ниста од опозиције. Јос му придодајте Цавица и Бореновица. Па ви сте смјехотресна олимпијада!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крле

28.07.2018 21:36

Ускоро це политицки земљотрес, а Вама црвеној секти неце бит до смјехотреса него до цувања гаца на стапу...Тик так

Name

ре: хм

28.07.2018 22:29

Само се ти тјеси, срецо моја... Ајде сад да подригнес послије сендвица...

Name

коле

28.07.2018 20:31

Одлазис ти јер си досао са 260 гласова..твоја политицка каријера је заврсена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крле

28.07.2018 21:34

Он у ствари тек долази, а твоја црвена секта одлази боту један...

Name

Никола

28.07.2018 22:12

Мајмуне један,овдје причамо о мафији и криминалу који растурају Републику Српску,а не о гласовима! Тебе само занима ова лоповска и мафијаска власт!? Кад год видим такве као ти,који по сваку цијену и најпримитивнији начин бране режим, постидим се што сам Србин! Срећа да ускоро идете на сметлиште историје!

Name

Павао -Марко Поло

29.07.2018 06:23

Зато ми имамо100.000 папака!

Name

Дно

28.07.2018 20:38

Ми смо пропали , народ нам је неписмен подлозан манипулацији . Спасавај се ко зна И уме

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриотизам

28.07.2018 21:28

Свако онај ко казе одбиј када је у питању сазивање Скупстине у вези спорног извјестаја за Сребреницу зели да сви срби који су наведени у извјестају иду у неки нови Хаг и поново лезе по казаматима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

29.07.2018 05:50

Управо тако, умјесто да и они казу хоцемо скупстину у вези догадјаја око Сребренице да се тацно види сто је било, они бјезе од тога јер бас их брига колико це срба јос бити прогањано.

Name

Одговор Патриотизму

29.07.2018 08:01

Овако,да је ИКОГА до сада, занимала Сребреница и погинули муслимани а и наси срби,који могу заврсити у затвору,то би од 1995 до данас 2018 године ,адвокатски,законима,уредбама,гласањима,или БИЛО ЦИМ морало бити вец ЗАВРСЕНО !!!! СВАКИ ПУТ ПРЕД ИЗБОРЕ само цујем овакву редовну песму ( звуци као песма уз гусле, или као бајка која је вец хиљаду пута била преприцана...Па они ни Орица нису затворили,а камо ли иста друго!!!!!!!) од Додика ,Бакира и осталих политицара.. Они се ПРОБУДЕ само пред изборе,и после преспавају!!! НАРОД ЈЕ ГЛАДАН! НАРОД ХОЦЕ ПРАВДУ И ИСТИНУ!!

Name

БОБА

28.07.2018 22:02

ВЛАДАЈУЋА ГАРНИТУРА САМО БРОЈИ ГЛАСОВЕ ХАЛО НЕЧИЈИ ТРИСТО ГЛАСОВА ИСКРЕНИХ МОЖЕ БИТИ ВРЕДНИЈЕ ОД ВАШИХ ПЕТ ХИЉАДА ПОКРАДЕНИХ И КУПЉЕНИХ.ТО НИЈЕ МИЈЕРИЛО ПАМЕТИ ВИДИ СЕ ПО ВАШИМ ГЛАСОВИМА ГДЈЕ СМО ШТА СМО И КОЛИКО ВРИЈЕДИМО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

29.07.2018 04:48

Бухаха каква памет из тебе извире

Name

Цика веља

28.07.2018 22:27

Недјеља,кад је отиш'о Миле . . . Из твојих уста у Божије уши,а ваљда се и затвор у Војковићима до тада заврши . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБОЈ

28.07.2018 23:41

Лијепо је вама Бањалуцани сваки дан имате провале од зељке и додика хахаха!!! Филм о Бетмену а Дзокер је вас додо хахаха!! Касније цу несто о уељки написати хахаха!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др Каран

29.07.2018 04:07

Миле "Стетоцино"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рус

29.07.2018 05:18

Опет овај мали јој јој , иди болан на море.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЈНА

29.07.2018 05:28

Значи од 1998.годие РС влада Алибаба и 40 љутих разбојника, браво Шукало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

29.07.2018 05:44

Сукало је паметан дјецко али то нас народ не цијени сви смо ми коруптивни и јефтини патриотизам је испод нуле продајемо се за неки 20 км повецања плата и слицно све је то биједно и води нас у неповратну пропаст.Ипак од свега ми смо обицне кукавице и пласимо се своје сјенке два резимска полицајца могу растјерати стотине људи па гдје су оне прице и пјесме о србским јунацима имали ко да у то вјерује. полако али сигурно наса дјеца постају свјетске слуге и тамо негдје се сигурније осјецају него код куце.На власт борамо хохстаплере криминалце ратне пљацкасе и остали олос па то потврдјује и насу глупост.Отријезни се народе прогледај својим оцима уцини несто за своју земљу уцини је својом јер теби припада Не гласајте за сендвиц и пиво дрзаце вас такве јефтине и у будуце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МГРАД

29.07.2018 06:06

Е ако нас буду водили такви као ти тек це онда наступити бијезанија из РС.Само напада и увјек излизана прица,ниста конкретно о ријесавању проблема тако да неце овај пут добити ни тих 260 гласова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јана

29.07.2018 10:06

Стоп мафији !!!Само се ви јавите!Овај ваш конкретно само краде.

Name

Ре

29.07.2018 06:16

Тебе СЕ неко боји јаднице теби треба јебат матер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Галеб

29.07.2018 06:17

Свака цас господине Сукало мало је таквих који су устали и показали зло које влада РС милокрад и братија криминалаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бањалуцанка

29.07.2018 07:14

Браво сукало!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јг

29.07.2018 07:20

Свему додје крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ Бабетино

29.07.2018 07:30

Доста висе са тим бројем гласова! Смета ти, сто је паметан и говори истину. Млади и паметни људи не могу доћи на власт од старудија, метузалема. Народ ће морати то разгонити. Изборима се не може ништа промијенити, купују гласове. Како их није срамота? Хоће до сто година да буду у власти. Макните се Спирицу, Вуковицу, Павицу, Мирјаницу, Малесевицу, Саровицу... ! Подршка Сукалу и Дјордјицу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брдјанин

29.07.2018 11:22

Да, само пре говора треба укљуцити мозак, да не лупета глупости.

Name

КОСТА

29.07.2018 07:50

ТАКО ЈЕ И СВЕ ЈЕ ТАЧНО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

неозбиљан навод

29.07.2018 08:20

Како це Додик увести ванредно стање када су странци ту?Предлазем када неко несто писе нека мало укљуци и мозак.А ови из вијести треба јос доста да уце.Изабрали Сукала да праве интервију!Када видим ко се све гура да несто казе или написе,хвата ме паника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брдјанин

29.07.2018 11:20

Немој тако остро, он мора да отвара уста, па знас колико гласацко тело он представља, цак 125, без иједне нуле.

Name

то

29.07.2018 08:29

То Шуки! Овако побјеђујете сваке друге године. Ал кад падне постизборно вече, онда кмечите како трендови нису добри и како ћете све пажљиво анализирати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

омнимулти

29.07.2018 08:44

Боље је овом господину да сути,јер тада зраци интелигенцијом у односу када отвори уста.Ни мање ни висе него предстоји нам ванредно стање!!! Само са том реценицом је показао ста он у ствари зна.Зна ниста.И такве Бореновиц прима у партију.Онда то говори и о Бореновицу.Ста је видио позитивног у Сукалу?Све голи незналица.Јаднс ли си нам РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брдјанин

29.07.2018 11:17

Тако је, има се ту јос стоста додати.

Name

Маx, Србија

29.07.2018 09:01

Од толико изворних Срба изабрали сте Хрвата православне вероисповести, он увек има резервну државу одакле су му дедови - Хрватску где ће побећи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

29.07.2018 09:40

Познато је нама и шта је СДС учинио док је био на власти,можда су неки и заборавили,први примјер је општина Брод,у којој има највише милионера у цијелој БиХ,све чланови СДС-а, Фирме су уништене, опљачкане,неке продане странцима,и зато нико није одговарао до сада.Ништа се неће промијенити на боље и кад Шукало дође на власт, чак ће бити горе још.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Папак

29.07.2018 10:17

Ми смо прешли код Додика.

Name

МИНИСТАР

29.07.2018 09:50

ШУКАЛА ЗА МИНИСТРА ПОЛИЦИЈЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСК. БРАВО МЛАДИ ХРАБРИ ЧОВЈЕЧЕ. БОГ ТЕ ПОДАРИО РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ НА РАДОСТ СУТРАШЊИЦЕ. УЗ ТЕБЕ ЈЕ ЦИЈЕЛО ЧАСНО ЧОВЈЕЧАНСТВО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боље За Министра Правде

29.07.2018 10:10

Боље За министра правде

Name

Брдјанин

29.07.2018 11:14

Супкала голуба превртаца са 150 гласова. И ти си будалетина и то огромна! Води га куци нека теби у куци министрује.

Name

МИНИСТАР

29.07.2018 11:46

МИНИСТАР ПРАВДЕ РС ЋЕ БИТИ КРСТАН СИМИЋ ДА РУКОВОДИ ХАПШЕЊЕМ ДОДИКА, ЈЕР ЈЕ И ЊГА ПЕВАРИО. ШУКАЛА ЗА МИНИСТРА ПОЛИЦИЈЕ ДА УХАПСИ САДАШЊЕГ МИНИСТРА ПОЛИЦИЈЕ ДРАГАНА ЛУКАЧА, КОЈИ МУ НАМЈЕШТА ОПТУЖНИЦУ ЗА НИШТА.

Name

Градисцанац

29.07.2018 12:01

Цовјек који не успије задрзати бракове, који домацинство водити немозе, онда му је политика одлицан избор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

16

29.07.2018 14:16

Браво за Сукала правог цовјека,који мисли својом главом,за разлику од ових сто лупетају као да су пили неку патаку од ракије

Name

Градисцанац

29.07.2018 12:01

Цовјек који не успије задрзати бракове, који домацинство водити немозе, онда му је политика одлицан избор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јана

29.07.2018 13:31

Па јеси ли ти у политици?

Name

Ре Јана

29.07.2018 21:07

Наравно да нисам, нецу да срамотим породицу, а уз то сам и нормалан цовјек.

Name

Новинар

29.07.2018 12:18

Ово је онај лик који је уцјењивао Додика за новац, да би се његовим гласом формирала влада, а овај а је зезнуо тако што је нашао ону двојицу "папака" и скупио је довољно гласова и без њега. Сада он ко остављена љубавница пљује на Додика на све стране...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДодиковПреyац

29.07.2018 14:36

"Суде ми, зато што своје волим Волим највише, што сам бранио Моје најдраже. Суде ми, душмани моја љубе Али не знају да је истина, Вода дубока." #ПраyфорДодик Спрдња је пре него сто кренете вредјати хех x)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

29.07.2018 14:39

Постао је прави бандит а са овим сељацким бахатим понасањем јепретјерао,глуми некога патриоту а унисти РС он и онакви као он.Назалост ни ови из опозиције нису ниста бољи јел добро познајем људе изСДС и све се тобори за свој лицни интерес

ОДГОВОРИТЕ
Name

РУЗА

29.07.2018 15:32

Вријеме је за нове људе за промјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бабел

29.07.2018 16:27

Са оваквом опозицијом лактаски тракториста це владати јос 20 година...Само они који не излазе на изборе могу утицати на исте ,у противном ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ниxон

30.07.2018 11:38

И ти бројиш последње посланичке дане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

асд

30.07.2018 16:44

Ово Сукало изглада сам коменарисе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxxx

30.07.2018 16:45

Ти си један велики мамлаз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА АДАМА

31.07.2018 06:57

АДАМЕ, ТИ СИ БОГ ПРАВДЕ И ИСТИНЕ. МИ МЛАДИ ТЕ ВОЛИМО. НАСТАВИ ТАКО, УЗ ТЕБЕ СМО.

Name

Н

30.07.2018 19:44

Какви последњи дани на власти човјек да кандидује и коња кои је у његовој странци и он би побједио.Они су војска устројена жаре пале узимају паре од фирми пред изборе задуже електрокрајину владу,купе пензионере за мало повишице и они гласају за њих а и сав народ кои не размишља својом главом јер имају коцкицу у њој и слушају само шта он прича односно хипнотише их својом причом мисле да је он нај бољи Србин.Човјек прича небулозе држава не уређена сиромашна народ прост о свом јаду се забавио јер дјеца одоше пара за сиротињу нема а они вјерују у њихову политику коју политику када немамо ништа само гађе на штапу и гледамо како преживјети мјесец.Кажу гдје живиш ја кажем у научној фантастици сваки дан фантазирам како супер живим и супер једем а уствари за ово година како су они на власти добила сам чир на желудцу и обољелу штитну жлијезду због неправде.Нема овде живота нисаким јер они су абнормално богати а ми глуп народ како може неко бити богат у држави гдје нема привреде пољопривреде и улагања улажу али у своје џепове срећно свима са оваким људима а онима који гласају за њих биће добро иза избора плате поново иду доле па срећно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милос

31.07.2018 05:00

Браво Адеме, на мој глас мозес рацунати. Надам се да це и свих оних 60 сто су гласали за тебе на прослим изборима остати уз нас. Правда за Адама

ОДГОВОРИТЕ
Name

молба

31.07.2018 11:14

Браво за Шукала! Молим вас људи.Молим вас због насе дјеце,да у октобру скинемо ову данасњу власт,која је пуна криминалаца,лопова и нарко дилера.крајње је вријеме.

ОДГОВОРИТЕ