Из уста украли зубну протезу

Маскирани разбојници провалили су у кућу у Баштри, која се налази на ентитетској граници код Босанске Крупе у којој су претукли и опљачкали двоје стараца и украли им новац и златни накит, док су из уста једне жртве ишчупали зубну протезу са два златна зуба!

Босна и Херцеговина 28.07.2018 | 07:29
Из уста украли зубну протезу
Брутално разбојништво догодило се у четвртак у раним јутарњим часовима и том приликом тешко је повређен власник куће Милош Татић (74), док је његова сестра Мира Дабић (68) задобила лакше повреде. Након похода разбојника двоје стараца у помоћ је позвало комшије будући да се налазе у забаченом засеоку Глодна, који су о свему обавестили МУП Унско-санског кантона.

"На лице места упућена је патрола ПС Босанска Крупа и том приликом је утврђено да су, кроз улазна врата, у кућу провалила два мушкарца која су на глави носила фантомке. По уласку у кућу физички су насрнули на Т. М. и његову сестру Д. М", саопштио је МУП УСК.

У полицији наводе да су разбојници након тога извршили преметачину куће, при чему су пронашли и украли 3.500 марака, 800 евра, три златне огрлице, златни ланац и двоје златних минђуша, које су пронашли у женској торбици. Украли су још и два нова и запакована мобилна телефона, фото-апарат и шест ручних сатова.

"Након преметачине са руку Д. М. скинули су две златне бурме, да би јој потом из уста скинули зубну протезу у којој су била уметнута два златна зуба", наводе у МУП УСК.

Након пљачке разбојници су побегли и за њима се интензивно трага, али до сада нико није ухапшен или осумњичен за овај брутални напад. Са целим случајем упознато је Кантонално тужилаштво у Бихаћу које је наложило покретање истраге.

"Истрага је у току и на случају се интензивно ради с циљем идентификовања починалаца", саопштио је МУП УСК.

СТРАХ И ШОК

Због претрпљених батина, страха и шока жртве разбојништва Милош Татић и Мира Дабић нису били у стању да без надзора лекара оду у болницу, па је по њих послато возило Хитне помоћи. Обоје су медицински збринути у Дому здравља у Босанској Крупи где су код Татића констатоване тешке телесне повреде, а код Дабићеве лакше.
 
(Новости)
 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

стање

28.07.2018 07:37

Добице сест мјесеци робије максимум

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рада

28.07.2018 08:17

Нажалост да их је нападнути човјек повриједио био би кажњен више него они???

Name

Ово

28.07.2018 08:52

Се отело контроли ,Бозе сацувај .Све неприлике ,стизу из ЕУ ,као нпр. сатанизам ,геј параде ,усвајање дјеце од стране геј бракова а сто је најгоре педофилија ,да сам у власти све педофиле бих закљуцала у кавез ,забранила неке Боземе заклони параде "поноса " ...У Србији је поцело све низбрдо ,секте ,дрога ,парадирање гејева и ријалети ,задруга ,парови ...Питам све градане сиром бивсе Југе дали је нормално промовисати.насиље ,проституцију ,псовке и сл.?Срби ,Бог, нас овог љета опомиње а "игра" са Богом је јако опасна...размислите.

Name

камелеон

30.07.2018 07:15

Да су залогај хљеба ја бих им опростио, али златан зуб не треба опраштати.

Name

Зворник

28.07.2018 15:25

Продајем полован мост за зубе мало користен или га мјењам двјесто литарзно буре за купус.

ОДГОВОРИТЕ