Балотелијева каријера угрожена због Рајолиних лажи!

Француски дневник Екип оптужио је менаџера Марија Балотелија Мина Рајолу за намерно лагање чиме је угрозио каријеру италијанског нападача.

Фудбал 29.07.2018 | 21:00
Балотелијева каријера угрожена због Рајолиних лажи!
Балотели се налази у трансфер саги овог лета, није се појавио на окупљању Нице с којом још увек има уговор, јер га жели Олимпик Марсеј.

Међутим, преговори два клуба су се нашли у бројним проблемима, док Рајола наводно жели да Балотели оде у неки трећи тим како би добио високу провизију.

Марсеј је потврдио да је договорио личне услове сарадње са играчем, али не жели да плати Рајоли. Екип тврди да је сага почела још у марту када је Рајола јавно изјавио да ће Балотели бити доступан за трансфер на лето.

Његове изјаве су описане као "намерне лажи" које су наљутиле и шокирале челнице Нице, с обзиром да 27-годишњи нападач има још годину дана уговора са клубом.

Директор Марсеја Александар Миале је контактирао ницу у јуну како би се распитао у вези са статусом Балотелија.

У међувремену му је наводно Рајола рекао да би бивши нападач Интера, Милана и Манчестер ситија могао да оде за десет милиона евра, поред клупске одштете.

Међутим, Марсеј нема средства да купи Балотелија и поред тога исплати провизију Рајоли и да фудбалеру плату коју он жели. Играч је пристао да ублажи услове сарадње, али Марсеј одбија да плати "суперагенту" колико Рајола тражи.

Балотели се после 15 дана кашњења ипак прикључио предсезонским тренинзима Нице, коју је у међувремену преузео Патрик Вијера.

Екипе своју причу завршава открићем да је Балотели рекао саиграчима из Нице да му је трансфер у Марсеј стопиран у последњем минуту због интересовање ПСЖ, али сви сумњају у истинитост ове верзије.

Балотели је доласком у Ницу препородио своју каријеру након лоших епизода у Ливерпулу и Милану, постигавши 43 гола на 66 утакмица.

Осим тога, доласком Роберта Манчинија на место селектора Италије вратио се у репрезентацију после трогодишњег "изгнанства".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар