"Нисам само шутер, зато ме је Томић звао у Звезду!"

Берон: Верујем да ме је тренер Звезде баш због тога и желео.  Амерички кошаркаш Били Берон рекао је да је веома узбуђен због наредне сезоне, истакавши да је направио великим корак доласком у Црвену звезду.  Нови бек црвено-белих представио се навијачима. . .

Кошарка 29.07.2018 | 18:30
"Нисам само шутер, зато ме је Томић звао у Звезду!"
Црвена звезда мтс отворила је "летњи прелазни рок" средином јула, када је потврдила да ће њено прво појачање бити Американац Били Берон (27).

Бивши шутер Лијетувос Ритаса, Шарлрое, Мурсије и Ескишерија није превише познат јавности у Србији, па се представио у интервјуу за клупски сајт.

"Веома сам узбудјен због наредне сезоне. Моја супруга и ја смо чули много лепих ствари о Београду. Направио сам велики корак у мојој каријери одлуком да обучем црвено-бели дрес", рекао је Берон.

Берон је навео да се труди да не буде само шутер, већ комплетан играч. 

"Верујем да је тренер Милан Томић баш ис тог разлога желео да дођем у Црвену звезду. Могу да играм добру одбрану и такође волим пик ен рол игру из које се трудим да изаберем права решења", казао је Берон. 

Американац жели да да све од себе у предстојећој сезони. 

"Моји циљеви за наредну сезону су да дам све од себе, а то значи да имам највише циљеве и у АБА лиги и у Еврокупу. Веома озбиљно схватам прилику коју сам добио и сваког дана када обучем дрес Црвене звезде понашаћу се у складу са тим". 

Битну одлуку, како је рекао, имао је сународник и плејмјекер црвено-белих из прошле сезоне Тејлор Рочести. 

"Разговарао сам са Рочестијем пре него што сам донео одлуку да додјем. Рекао је пуно лепих ствари о граду, клубу и навијачима. Никада нисам присуствовао утакмицама Звезде, али сам имао прилику да видим видео клипове и изгледа заиста дивље у најпозитивнијем смислу. Не могу да дочекам да заиграм јер сам одушевљен енергијом наших навијача", закључио је Берон. 

Кошаркаши Црвене звезде ће припреме за нову сезону почети половином августа.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар