Жртвујте дјецу за моју гу**цу

Систем који колективитет ставља изнад живота појединца зове се фашизам. Вукотић вам поручује, да уколико сутра неко убије ваше дијете, а полиција и тужилаштво не раде свој посао, треба да ћутите, уствари треба да будете поносни што је вашем дјетету неко одузео живот, јер је то учинио за Српску. У стварности су ваша дјеца затворена у гету ове несретне државе у коме ликови попут Вукотића уживају привилегије режима, а малољетнике шаљу на обуку у Русију. Обуку како да убијају.

Република Српска 27.07.2018 | 12:02
Жртвујте дјецу за моју гу**цу
Некада се треба вратити на почетак, треба се сјетити да је породица Драгичевић још почетком матра ове године била комплетна. Њихови животи су имали неки свој ток, уосталом као и код већине нас које зову "обични људи".

А онда се све промијенило, десила се трагедија, она најстрашнија која нас може снаћи, да сахранимо рођено дијете.

Давидова породица није тражила да им неко убије дијете, није тражила да буде дио ове прљаве изборне кампање, али је с пуним правом тражила истину и правду за свога сина.

Нико нема право да одузме живот, нико, осим можда Душка Вукотића, предсједника Удружења "Ветерани Републике Српске",

Почетком тог истог марта ове године састао се Вукотић са предсједником РС Милорадом Додиком да мало попричају о потреби за формирањем свеопштег патриотског блока у Републици Српској и наравно о томе као ће институције РС да помогну у рјешавању проблема бораца и побољшању њиховог положаја у друштву.

Вукотићу, Давор Драгичевић, више није добар борац, јер како каже: "Његови свакодневни сценски наступи на Тргу Крајине су у функцији напада на институције Српске, а самим тим и у функцији унитаризације БиХ".

Каже Вукотић и како ће, исти дан када Драгичевић најављује велико окупљање у Бањалуци мимо законских прописа, Српски покрет невладиних асоцијација СПОНА тражити да им се одобри окупљање у складу са законом, те да ће на том окупљању захтијевати да се Трг Крајине у Бањалуци назове Тргом Војске Републике Српске и да се на том мјесту изгради централни споменик за све погинуле борце у протеклом одбрамбено-отаџбинском рату.

 "Симбол Бањалуке, Крајине и Републике Српске могу бити само наши погинули саборци, а никако било који појединац", рекао је Вукотић, човјек кога је власт добро збринула, наравно од нашег новца.

Вукотићу очито јако смета што су грађани прозвали тај трг Давидовим. Додик очито не смије на црту Давору Драгичевићу па је испред себе гурнуо "пјешадију".

Ипак, најстрашније од свега што је Вукотић рекао сажето је у овој изјави: “Српска је изнад сваке индивидуалне жртве и то мора да разумије и Давор Драгичевић, отац трагично настрадалог Давида Драгичевића из Бањалуке”.

Систем који колективитет ставља изнад живота појединца зове се фашизам. Вукотић вам поручује, да уколико сутра неко убије ваше дијете, а полиција и тужилаштво не раде свој посао, треба да ћутите, уствари треба да будете поносни што је вашем дјетету неко одузео живот, јер је то учинио за Српску.

У стварности су васа дјеца затворена у гету ове несретне државе у коме ликови попут Вукотића уживају привилегије режима, а вашу дјецу шаљу на обуку у Русију. Обуку како да убијају. Јер у гету контролу имају уличне банде, а њих контролише полиција.

(Аутор: импулспортал.нет)

Коментари / 97

Оставите коментар
Name

Фуј

27.07.2018 10:04

Овај човјек је развалио БОРС,треба борци да му суде а ми да га игноришемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

27.07.2018 10:45

Не дозволите да вам ово раде.Отидји на yоутубе и види ста је остало до сирије .тамо су по слицном сценариу све су завадили па су се сиријци медјусобно помлатили и разорили своју земљу Само слога србина спасава

Name

условљен

27.07.2018 11:09

Пуне су латице разноразних тужилаштава од Хага до Бих његових "херојских" дјела и свједочења против својих сабораца.Ја само не разумијем људе који су напуштање БОРС-а прешли код овог љигавца.

Name

Исток

27.07.2018 11:11

Па није само овај цовјек унистио БОРС. Ја сам са гнусањем одбио да се друзим послије рата са свим припадницима БОРСА јер су се острвили и година су БОРС користили само за остваривање својих лицних интереса. Тако да није ни стета . Није ни ваљао 5 пара сто се казе. У сваком слуцају. Борац сам био , ал никад висе . "Једном баба иде у дрењке". Толико понизења не би дозивио од непријатеља да ме је којим слуцајем заробио колико сам од самозивих и једино битних сабораца , цланова БОРС-а. Дјецу савјетујем да се не пале на српство и на остале марифетлуке које му пласирају овакви као сто је предсједник рс , као сто су назови хероји протеклога рата. Како радили тако вам Бог дао . А од мене и моје породице СИКТЕР и борацка и новопецени попови и црква.

Name

хм

27.07.2018 12:05

За Вукотица, посто ниста није изнад рс, да л' би цутао кад би твоју дјецу побили? да видимо ста цес...

Name

Јој-БЛ

27.07.2018 12:15

Јели се ви то спремате на орузје? ми на тргу немамо ниста цак ни" прут" и непада нам на памет да се туцемо било ским.Ми смо људи који тразе истину и само истину а то сто сте ви додиковци у паници то је вас проблем али не пријетите никоме са сиријом.Види се да немате везе са зивотом а камоли са свјетском политиком, кад ви ово пркно од РС гдје нема засто пас да вас уједе, поредите са Сиријом.Теби це Сирија бити у властитој куци са таквим мозгом.

Name

Ре "БЛ" РАСПУЦХИН

27.07.2018 14:02

Ма чуј ти битанге и црвену банду! Само Слога Србина Спасава! Ма није ваљда да сте се сада сјетили? Гдје сте били све ове године док сте се богатили и товили на "државним јаслама"? Сада понижене и гладне на слогу позивате? Не требају ми ничије паре , гратис ћу да вас рушим. И ова битанга Вукотић би сада да на тргу диже споменике и то са "великим бајом" дезертером и ратним профитером? Па што га све ове године до сада не подигосте? Сада сте се сјетили? Е сада ћу стати јер све даље шта бих написао не би било у складу са тим како сам васпитан па сви ви црвена бандо употријебите машту како би вам било јасно шта вам мислим.

Name

2xФуј

27.07.2018 15:34

Који кретен и која морална наказа....искориштен да развалио БОРС, а и који ће нам кад само гледају да се сликају ,а да ничим другим не обогате њихова права ,одговорност и потребу да их се нешто и пита ....ако ништа бар о статусу и положају бирачке популације,РВИ и дјеци погинулих....они желе пара и друго није важно.... Онда овакве противе и могу стати да су ратовали за Бају... Лопов до лопова!

Name

ЛЛ

27.07.2018 17:50

додиков плаћеник овај вукотић. намјерно малим словима пишем јер их не поштујем. додик је данас пао за сва времена и дао до знања шта зе њега значе грађани РС. Свима нам је јасно да смо нуле за њега. Е па и он и његова свита и плаћеници су нуле за нас грађане РС. Давор са својим обраћањем заслужује да буде предсједник РС. Он је Велики човјек, људска громада, узор свим родитељима у РС. МИ штитимо РС, а не криминалци и убице и њихови заштитници. Правда за Давида!

Name

Бијељина

28.07.2018 14:15

Болесник

Name

Мрмак

29.07.2018 06:21

Папак одјеби!

Name

борац

27.07.2018 10:09

Вукотићу фукаро макни се да те моје очи не виде

ОДГОВОРИТЕ
Name

коле

27.07.2018 10:33

Није он твој борац..он борац Републике Српске.

Name

Братоубилачки сукоб

27.07.2018 11:35

Какав је морални склоп и карактер ове "особе", говори његово игнорисање монструозног убиства дјетета, те позивање на контрапротесте. На овај начин ће иста сподоба намјерно исценирати сукобе, да може довести до хаоса. Да би овако причао и планирао ЗЛО међу људима, поготово у овом крајње осјетљивом случају, требас бити морално дно и никоговић, коме није ништа свето. Уколико овакве и сличне њему требамо увазавати као неке "ветеране у стварању РС", не треба ни постојати. Овакви ликови и њихови поступци су против здравог разума, хуманости, чојства и минимума досојанства. Његове намјере и приче су толико гадне, да их је мизерно коментарисати, али треба ради неодлучних и свих оних који не схватају довољно погубност поступака оваквог нечовјека и њему сличних...

Name

XXЛ

27.07.2018 12:07

ВУКОТИЦУ ИЛИ БРАНКОВИЦУ....МА ТО ЈЕ ИСТО

Name

Скептик

27.07.2018 10:11

Зашто се баш сада тражи да Трг Крајине промјени име у Трг Војске РС? Шта се чекало скоро 25 година!? Да није дошло до окупљања Правде За Давида на Тргу Крајине да ли би ИКАДА тражили промјену назива у Трг ВРС? Битанге једне!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

27.07.2018 10:13

Свака част аутору. Правда за Давида. Правда и за све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

питање

27.07.2018 10:19

Ста је овај цовјек рекао сто не стоји? јест трагедија Драгицевица ал ко је он да говори да неце бити избора и какве то везе има? па народ је гласао пет пута за ову власт оцигледно им је добра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРИЈЕДОРЧАНИН

27.07.2018 10:55

Причаћеш другачије ...

Name

херцеговац

27.07.2018 11:21

Трагедија је што има таквих као ти а срећа што вас је све мање!

Name

27.07.2018 11:48

Стрпи се мало, схватићеш једног дана!

Name

РЕ питање

27.07.2018 14:17

На изборима је гласало 55% гласацки способног становниства , а од тога је Миле добио 51% . То је тек четвртина . А од те четвртине су пола купљени гласови и гласови подмицивањем . Знаци једна осмина народа је гласала по својој савјести за Милорада а наравно несто је и украдено. а са друге стране 48% гласова који су за СЗП нису ницим условљени, цак се мозе реци да су људи упркос стравицној пропаганди дали своје мисљење. А наравно доста гласова је и украдено. Па 75% понистених гласова су били од СЗП. Па нетреба бити математицар да израцунас колико народа подрзава власт. И та фраза да народ неког подрзава је глупост. Тек кад буде излазност преко 75% онда се мозе реци да је то половицна подрска народа.

Name

мј

27.07.2018 18:44

Овај сто спомиње проценте о излазности на изборе незна бас добро рацунати.казе да је 55% изасло на изборе а да је 51% гласало за Додика а заборавио је да оних 45% сто није изасло на изборе није изасло због тога сто је задовољно са власцу јер да су незадовољни изасли би и гласали за друге.када се сабере 45 и 25 добије се 70% а то је близу двије трецине.све це ти се казати у октобру.

Name

господин

27.07.2018 10:24

Овај цовјек је господин

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

27.07.2018 10:40

Шта значи ријеч господин?! Можете ли објаснити?

Name

Бакица

27.07.2018 11:03

Није он видјео ни човјека ни господина

Name

Рагуз

27.07.2018 10:26

Вец је познати сто је потврдио и отац дДавидов да је тросио дрогу да је био проблематицан цесто СЕ туко наравно под дејством Дроге Зар такав заслузује пазњу назалост заборављате дјецаке сто незнадосе ни ста је Марихуана дадосе зивоте за РС и србски народ они заслузују пазњуу свих нас а не некакви олоси

ОДГОВОРИТЕ
Name

лилy

27.07.2018 10:34

Рагуз..Тако мисли 99% Срба..

Name

децко за рагуза реплика

27.07.2018 10:35

Повуци ријец,... Давид није био олос каквим га приказујес, али цак и да јест зивот је светиња и нема му га право нико одузети ни из којег разлога!поготово не у самом старту! кретену

Name

Дуле

27.07.2018 10:42

Који си ти морон,морону гдје ти зивис у ово доба глобализације, када сви нормални људи брису границе , ти би несто заокрузио и за то несто давао зивоте тудје дјеце, морону уци дјецу да је њихово све од јапана до америке и од артика до антартига, а не морону од сипова до графиске и јос да за толико мало зивот да изгубе. Какви јос морони постоје.

Name

Не зна свако да мисли

27.07.2018 10:50

Младост је гинула у рату за ове који опљачкаше народ, а данас некажњено убијају дјецу. Ко је убио Давида? Укључите мозак, ако га имате. Давору је власт убила дијете и има право да прича шта хоће. Којих 99% срба? Оних школованих са мозгом и властитим мишљењем и образом? Добро је да није 113%.

Name

Ре ЛИЛИ

27.07.2018 10:59

Јел можда 113% Срба.

Name

Ре Рагуз

27.07.2018 10:59

Ово претпостављам треба да буде коментар са којим ће се идентификовати ваша крезуба гласачка машинерија.Она вам овај пут неће помоћи. Има да вас нема!

Name

Ре

27.07.2018 11:01

Без обзира какав је био и ста је радио, није заслузио да се убије...свугдје у свијету има и наркомана и проблематицних ликова, ако је децко уопсте био такав, али за њих постоје закони и установе а не закон који пропагира овај сљам од цовјека. знаци ако не мислис као власт треба те убити и да нико не смије ни питати засто.

Name

Ккк

27.07.2018 11:02

Сви прави срби мисле другачије. 90%....а ви лопови 9% мислите баш тако ....

Name

Восток

27.07.2018 11:19

Па јел то сто сте невели , ако је истина, јел то разлог да се убије један младиц од 21 годину. Јел то ралог по твоме мисљењу д , одлуком једне "моралне громаде" од убице одлуци да се одузме зивот једног младица. Па ста то прицас несрецо.???

Name

ре рагуж

27.07.2018 11:46

Види момка , види му капута ,Јадан и текст а јадан и писац , могао си бар заврсити основну школу ,

Name

За рагуз

27.07.2018 11:57

Имате ли своју дијецу размислите, како би се осјећали кад би ваше дијете неко мучио и на крају убио и још скривао убице, да ли би ви ћутали или би лудовали и кад би му неко чвоку ударио, молим вас лијепо "нико нема право да убије" ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!!!!

Name

Није битно

27.07.2018 13:08

@Дуле... Потпуно си у праву, ал мало је њих који ће то схватити... Научници истражују како населити Марс, а ми само причамо о торовима за нашу дјецу...

Name

РЕ РАГУЗ

27.07.2018 14:27

Види се да ти је интелект у нивоу брначе на којој си одрастао. Да је другације знао би да марихуана има мање дроге у себи него чашица ракије коју твој тата гули на литре на селу. Знаци да га неко кокне ником ниста јер је био пијан. Направи анкету у граду БЛ. 95% градске популације је пробало мерихуану, па ста . али твом сељацком мозгује немогуце да схвати. А за дјецаке који су дали зивот за Р. Српску си требао да питас свог Предсједника док је преко њих мртвих шверцовао цигаре и гориво.

Name

Канада, Ре, Дуле

27.07.2018 14:33

А ста да ти казем . Само једно велико БРАВО . Да је среце да сви тамо размисљају као ти . Тада би млади људи а И све будуце генерације И имале неке сансе да зиве зивоте њихових врсњака у уреденим И напредним друствима. То знаци да одрастају И зиве слободни, незадојени национаизмом И мрзњом , ослободени стега примитивизма сваке врсте, да им је нормално да ставе пасос у дзеп И путују гдје зеле, да имају све могуцности да развијају свој интелект И да им се прузи санса да , на бази њихових амбиција И на здравој основи , граде себи будуцност која зависи искљуциво од њих. Само И једино тако се мозе уградити у нове генерације истински патриотизам према РС. Све остало је циста , велика сарена лаза И квази -патриотизам за потребе мафијаске клике у којој своју љигаву И опасну игру игра И овај Вукотиц.

Name

Пропхет

29.07.2018 09:05

И то је оправдање да се убије момак и баци у канализацију? Па шта ћемо са свим много већим провјереним криминалцима, класе Радишић?

Name

Драганче

27.07.2018 10:29

Једни су Закони за елиту, други за обичан народ. Власт и тајкуни су се толико одродили од народа да немају уопште осјећаја како је обичним људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.07.2018 13:47

Најаци су ови баксузи који тобозе недај бозе да се ово неком деси покусавају да дизу тензију....глупи сте ал много...ко год да то писе

Name

Ре Ре

27.07.2018 16:23

Ај појасни своје ријечи, молим те!

Name

ББ

27.07.2018 10:29

Срам те било Вукотићу, да би имао право на било какав коментар, морао би да доживиш исто што и Давор Драгичевич или бар да покушаш да се ставиш у његов положај, ако је то за твој ментални склоп уопште могуће. Срам те било поготово због мотива ради којих небулозе изговараш, стиди се, ако имало стида имаш, што, по ко зна који пут, злоупотребљаваш свој положај искључиво ради личног интереса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

27.07.2018 10:31

Ниста им не полази за руком. Рјешавање убиства Давида Драгичевића је тема свих тема, а власт се толико погубила да не зна куд би. Једноставно расуло је завладало у њиховим редовима. Рециклирају старе теме не би ли се акуелизовало било шта сем Правде за Давида! Зато народе мој истрате у овој борби, у противном купимо прње и правац Њемачка. Поуна подршка Давору!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

27.07.2018 10:33

Како неки људи могу ниско пасти за пар марака, жалосно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тито

27.07.2018 10:49

Мора додик одрзати контра митинг, не мозе у своје име ал зато има владине организације.

Name

Драгас

27.07.2018 10:35

Савјест ми не дозвољава да аутора овог текста,кад се већ враћа на почетак,не подсјетим да породица Драгичевић већ четири године није комплетна. Камо среће да је покојни Давид од шеснаесте године па надаље имао обадва родитеља,моје мишљење да се ова трагедија неби ни догодила. Ја породицу Драгићевић не познајем но има индиција да покојни Давид није био у неким баш добрим односима са Давором.Рањавањем других не можеш излијечити сопствене ране. И зато умјесто да се оптужују сви и свако било је много паметније и безболније одржати своју породицу на окупу.Да се неби погрешно разумјели за сваку насилну смрт починиоци морају бити изведени пред лице правде и морају одговарати.Али ако се са смрћу појединца желе још извући и некакви политички поени е то је ван сваке памети.А ова намјера у случају Драгићевић је очита.Овдје се не може закључити ко је даље од здравог разума почевши од Давора као оца који сто и нешто дана не иде на гроб сину па све до вас као аутора овог текста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Док.

27.07.2018 11:07

Свака цаст за коментар...тако је ..потписујем

Name

За Драгаса

27.07.2018 11:24

Сви,али бас сви дрзављани правних дрзава су једнаки пред законом, и свака сумњива смрт се професионално истразује и правно процесуира.У тоталитарним олигархијама,уз то зацињеним наркокартелом, постоје üберменсцх-и и унтерменсцх-и, неки су изнад закона, а неки су само роба.Покојник није био овисник-то казе главни тузилац и цертификована лабораторија ВМА.Постоји податак о 1 (ЈЕДНОЈ) туци са врсњацима, додусе сумњив податак, јер је испливао након смрти,а мртва уста не говоре. Моземо Ви и ја да мислимо ста хоцемо о породици Драгицевиц, али они се храбро борw да сперу љагу са свог мртвог дјетета . Уз то нам показују да није све у "имал' мене у томе" менталном склопу.

Name

лондон за драгас

27.07.2018 11:36

Породицу не познајете али си дајете за право да је 'олајавате' зато сто постоје 'индиције'. Срамно!!!

Name

слобо

27.07.2018 11:44

Слазем се са Вама за коментар., Велики притисак на институције Српске и Српску.

Name

Савјетник

27.07.2018 12:09

Није Давид побјегао од куце па да тако писес, он је убијен!!!

Name

ре Слобо

27.07.2018 12:49

Па без притиска је било до сада па нам је зато овако дивно

Name

За Слобу

27.07.2018 13:24

Ок, моземо се слозити да постоји притисак на институције да раде свој посао.Тај притисак мирним окупљањима цине градјани на тргу.Даке,засто је требало да продје 3 мјесеца па да се уопсте изда наредба о спроводјењу истраге?Постоји ли икаква горња граница или рок?Засто су тузиоци "безгресни" и практицно несмјењиви?Засто обдукције ради цовјек без дозвола, а токсиколоске анализе ради на непостојецем апарату?Откуд толико крсења свих могуцих процедура? Цему толики труд око затаскавања?Кога крију? Наравно да постоји притисак да институције раде свој посао-па ваљда су за то плацени.Или су мозда умислили да су лордови, и да се њих ниста не тице.

Name

Ре "Драгас" РАСПУЦХИН

27.07.2018 14:20

Лијепо је што сте се вратили на почетак али није лијепо што прескачете етапе у "причи". Није ли управо Додик тај који је на самом почетку покушао извући из тог случаја политичку корист? Сјетите се његовог одласка Даворовој кући и изјављивања саучешћа (па потражите и фотографију уз ту сцену и погледајте пажљиво Додиков лик , тачније прикривени осмјех). Сјетите се Додиковог ангажмана (наравно пред укљученим камерама) да се из Београда доведе други обдуцент. Сјетите се Додиковог "сликања" на сахрани. Сјетите се Додиковог "протеста" пред судом. И да је све прошло онако како је замишљено , једини би Додик био тај који је из ове "приче" извукао политичку корист. Међутим , ...

Name

РЕ драгас

27.07.2018 14:35

Е видис ја познајем породицу. То сто ти прицас је циста пропаганда јер сам ово исто цуо јос на пар мјеста и то од ријеци до ријеци. То само доказује да вам је то неко написао.Кад несто не знас онда немој да се брукас и писес глупости. То мозда пролази у твом селу крај Градиске али у граду Бањалуци не.

Name

Канада

27.07.2018 15:04

Зар је уопсте могуце да постоје људи са оваквим нацином размисљања.Да ли то знаци да свако дијете цији су родитељи разведени треба убити за најмању греску ? Ста цемо са дјецом цији родитељи нису разведени а која дивљају , урлају , изазивају туце из обијести, премлацују друге , опијају се , дрогирају И малтретирају околину на којекакве нацине. ? Ста цемо са оним министром злих оцију који са сласцу описује у детаље захвате како је тукао дијете од 19 година? И то је нормално? Ух, нека вам је народе Бог на помоци ако И за његову помоц вец није касно.

Name

ББ

27.07.2018 16:56

Ма шта наприча на основу рекла казала, као да је тежиште проблема у причам ти причу, а, на жалост, ништа смислено не прочитах. Чист губитак времена и право замајавање...

Name

Тито

27.07.2018 10:46

Брод тоне излазе пацовцине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

27.07.2018 10:48

Бас ме занима колико це их окупити на контрамитинг !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

27.07.2018 18:21

Сасвим довољно,да када се окупимо,ви се дате у бјезанију.Насиље нам није на уму.

Name

Вуцо

27.07.2018 10:49

Засто се Драгицевицев отац није огласавао кад му је син љетос брутално претукао момка на Бањ Брду?То му није сметало, као ни његово конзумирање опијата и нарусавање јавног реда и мира у 4 ујутро. Давид је имао сав потенцијал да израсте у сјајног цовјека и интелектуалца, али уз оваквог оца то никако није могао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лондон за вуцо

27.07.2018 11:31

Невјероватно ста ви себи дајете за право

Name

Јој -Вуцо

27.07.2018 12:31

Ако то тако добро знас знаци и ти си био ту негдје у 4 сата ујутро и ти си био ту и јос неки јер ваљда се Давид није тукао сам са собом.Па како неспомену никога него Давида а и ту туцу су пласирали покварени инспектори који су га и убили.

Name

За Вуцо

27.07.2018 13:27

Кад би сад засли па макар и на Карановој цркотини од непризнатог скрининг апарата тестирали дјецу владајуцих олигарха, вјерујте да би било висе него занимљиво.А сто се тице васег коментара-не покусавајте да оправдате убице стилом зивота зртве.Осим ако немате лицни интерес у свему?

Name

РЕ вуцо

27.07.2018 14:39

ДА он је барем имао потенцијал а ти га, бар судеци по овом ,немас. Твој једини потенцијал је да израстес у подгузну муву СНСД-а. Али пази, некад гузица прогута муву.

Name

Отплата

27.07.2018 10:59

Овако Вукотић отплаћује кућу на мору коју је добио на поклон и МИРНО спава. Постоје двије врсте људи који мирно спавају. Они којима је савјест ЧИСТА али и они који савјести НЕМАЈУ. КОЈОЈ од одвих група припада вукотић (намјерно малим словом)?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Враћање дуга

27.07.2018 11:00

Ваља се вратити дуг Вукотићу. Миле те извадио из парка и ставио у фотељу, а сад то треба оправдати и вратити Мили. Лијепо је било мед лизати а сад се мора и говно појести. Фукаро једна обична.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

27.07.2018 11:40

Фасцинантно је с којом ,,лакоћом,, ова награда гута све ове оптуже...за имало нормалног човјека је то пораз,губитак,ствар због које се стиди,даје оставка,или кухиње је у најближем смислу...! Ови кретени само чекају да прођу избори и да ,,с усхићењем,, рикну...Шта оћете, ми побједисмо...народ нас је изабрао и рекао шта мисли..! То им је једина идеја водиља...свима листом,па и овом волу који борца није видио!

Name

Деки

27.07.2018 11:21

Вукотиц обицни олос и небитан је

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин Худ

27.07.2018 11:28

Ко је у опште рекао,допустио и изабрао овог идиота за представника ветерана...очигледно таквих има још...па и бирачка организација,шта је она,ко је њу поцјепао, да ли је био циљ да ветерана буде што више....попут Стевандића,Баје,Каје,Шпирића и сличних ветерана који су харали по градовима спремали терен....

ОДГОВОРИТЕ
Name

КО ЈЕ ОН

27.07.2018 11:30

КАКВУ ФУНКЦИЈУ ВРСИ ГОСПОДИН И ЗАСТО ГА НЕ СМИЈЕНЕ ИЛИ ИГНОРИСУ ОНИ КОЈЕ ПРЕДСТАВЉА И КОЈИ СУ СТВОРИЛИ РС??? ПИТАМ ТЕ ФАЦО САМО ЈЕДНО-ЗА КОГА ЈЕ СТВОРЕНА РС И ЗАСТО СУ ПОГИНУЛИ ОСАКАЦЕНИ ПА И ОВИ НА ИЗГЛЕД ФИЗИЦКИ ЗДРАВИ ЉУДИ РАТОВАЛИ И ПОЛОЗИЛИ СВОЈЕ ЗИВОТЕ ДИЈЕЛОВЕ ТИЈЕЛА КАО И МЕНТАЛНО ЗДРАВЉЕ?????????? АКО НЕ ЗНАС ОДГОВОР ЕВО ТИ ГА-ЗА НОРМАЛАН ЗИВОТ СУГУРНОСТ И БУДУЦНОСТ СВОЈЕ ДЈЕЦЕ!!!!!! ПОСТО ВИДИМ ДА НЕ ЗНАС ГРАДИВО, СЈЕДИ 1 КО КУЦА!!!!!! И СРАМ ТЕ БИЛО!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

27.07.2018 11:33

На његов митинг који он организује, саљем камион палија за контра митинг , да им показемо ста је народ, банду да једном докрајцимо..

ОДГОВОРИТЕ
Name

МОЈ ГРАД

27.07.2018 11:34

Хоцес ли на контра митинг довести Билбију и Заветнике Осветнике то је твоје друство фукаро једна кави борци ветерани овај у Бања луци сто те представља досао из Италије 94 то је твој ветран Ста ова Бања лука све трпи бозе драги све ове фукаре из Невладиног сектора сто дефилују овуда по БЛ нико није из Бањалуке испаде да се одавде нико није борио Ста раде ови досљаци ово је цудо срам да вас буде Бањалуцани засто цутите

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЛУЧАЈ

27.07.2018 11:42

ПОЛТРОНУ ЈЕДАН. ЗАМИСЛИ ДА ТИ ТРАЖИШ КО ЈЕ ТЕБИ УБИО ДИЈЕТЕ, НЕДАЈ БОЖЕ, ИЛИ МОЖДА ТВОЈ ШЕФ ПРЕВРНУО БИ ЦЈЕЛУ ЗЕМЉУ ДА ГА НАЂЕ А ВИ ЗАМЈЕРИТЕ ОЦУ КОЈИ ЈЕ НА СВИРЕП НАЧИН ИЗГУБИО СИНА И ДА ВАС ТУЧЕ ИМАО БИ ПРАВО. ОН С ПУНИМ ПРАВОМ ТРАЖИ ОД ИНСТИТУЦИЈА ДА НАЂУ И КАЗНЕ УБИЦУ ШТА ЈЕ ТУ СПОРНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

паја

27.07.2018 11:46

Пази сад ово овај Вукотић био борац, био па шта? Било нас је колико хоћеш, па не серемо. Уреду је да тражимо борачка права. Шта има борачка орагнизација ( било која и она које сам ја члан) да сад брани Републику Српску. Бранили смо је 91-95. и готово. Сада политика ради своје, ми борци уз остале грађане изаберемо свако четири (двије) године и имамо то што смо изабрали. Сада као он ће то урадити боље од изабраних представника, нека се кандидује на изборима, па нека сере. Вукотић каже: "“Српска је изнад сваке индивидуалне жртве и то мора да разумије и Давор Драгичевић, отац трагично настрадалог Давида Драгичевића из Бањалуке”. Опа, нисмо знали, значи Давид је дао главу за Републику Српску. Ја сам мислио да се глава за Републику Српску давала на: коридору, Трескавици, Озрену, Мајевици, Теочаку, Влашићу, Сребреници, Жепи, Бихаћком, сарајевском , керцеговачком, горажданском, кладањско-оловском, и осталим ратиштима. Нисам знао да се у тој бањалучкој канлизацији даје глава за Републику Српску. Како је ово извалио овај Вукотић, као да би Давидови требали бити поносни што им је син пао за РС. ДРУГО: Поједини форумаши пробавају минимизирати трагедију и нефункционисање система на начин како су то управо урадили истражни органи. Као оно: Давид је био овакав, онакав, био је ово или оно, па и није нека штета што је скончао, како је скончао. Не треба ту држава да се специјално труди да би доказала како и на који начин је он постао мртав човјек. Немем ријечи за овакав фашистичко-комунистички приступ. Ово је дно сваког дна. Овкав приступ је зло невићено још од перипда 1941-1951.г

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Пају

27.07.2018 13:30

Сваја цаст,потписујем коментар,управо фасистицко-комунистицки приступ, да додам зацињен јос најцрњом затуцаносцу.

Name

Ре РАСПУЦХИН

27.07.2018 14:29

Тачно Вам је све речено колега анти-комуниста.

Name

Мацак

27.07.2018 13:00

Оваквим иступима само јос висе забијају ноз у ледја власти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ветеран

27.07.2018 13:15

Ако цовјек није у праву да је Републике Српска изнад сваке појединацне зртве, онда је ајмо укинути па це ови из Сарајева боље управљати са нама како реце Давор свеједно је дал Република Српска или Босна и Херцеговина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

паја

27.07.2018 16:49

Знаш ли ти шта је држава? Дефиниши, приближно. Ма не потурајте рог за свјећу. Какве има Давидова смрт са одбраном Републике Српске? Гријешим у ствари има. Многи од нас нису ни знали док се ово није десило колико нам је Република Српска ма колико је жељели и волили, као држава слаба. Међутим, ако те ствари које не функционишу добро у РС, (а оне су ти к'о кукац у дрвету) будемо гурали под тепих, чинимо медвјеђу услугу управо Републици Српској. Република се брани институцијама које професинално обављају повјерене задатке. Што професиналније РС јача. Што килавије, држава слабија. Е, сад што неки мисле да је држава = једнако актуелни режим????

Name

паја

27.07.2018 16:52

Оно што теби и сличним желимо рећи, јесте да је држава фукционисла за Давора нико не би ни зано да постији, осим оних који су га већ познавали прије Давидове смрти

Name

Истина и правда

27.07.2018 13:24

Засто монструми вриједјате мртво дијете и родитеље,озалосцене?Какве су васе породице?Знамо ми какве су из васих коментара се види!Је ли вам Давид тразио несто?Је ли он убио неког?Убисе њега,злотвори,јер је по свему био бољи од њих.Доци це истина,а с њом и правда,па цете се постидјети својих поганих ријеци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор

27.07.2018 13:25

Свака цаст на тексту поздрав аутору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сладјана

27.07.2018 14:06

Висе од свега бих вољела да г. Вукотиц заказе окупљање,бас да види да ли би му досло 50 људи,сто би му и била највеца срамота (ако зна ста та ријец знаци).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

27.07.2018 14:13

Мозда Давору и неби вјеровао али да није било оне конференције за стампу

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

27.07.2018 14:39

ПРЕГЛЕДАЈТЕ ЈУТЈУБ ,КАД ЈЕ ОН ПРОТЕСТОВАО. СТОКА, ЛИЦЕМЈЕР

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

27.07.2018 14:39

ПРЕГЛЕДАЈТЕ ЈУТЈУБ ,КАД ЈЕ ОН ПРОТЕСТОВАО. СТОКА, ЛИЦЕМЈЕР

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

27.07.2018 14:45

Вукотицу када будес у полозају (а недо ти Бог) Д Драгицевица онда мозес коментарисати. Тиси сеоска канара кад тако лаје! ТИСИ ВЕЦИ БОРАЦ И ВИСЕ ВОЛИС РС ОД Д ДРАГИЦЕВИЦА! Којим кантаром вазес ту љубав! Није његово дјете погинуло за РС па он сада несто трази (КАО СТО СИ ТИ ТРАЗИО) њему је дијете мртво А РОДИТЕЉ ТРАЗИ КАКО И ЗАСТО! И ти би се томе супросавио ДАЛИ СИ ТИ ЦОВЈЕК РОДИТЕЉ, Ниста ти ниси А ТРЕБАО СЕ САМ СЕБЕ СТИДЈЕТИ ПОСЛИЈЕ ОВОГА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

27.07.2018 14:52

Вукотићу СМРАДУ ПРОДАНА ДУШО имаш ли образа ????

ОДГОВОРИТЕ
Name

побро

28.07.2018 13:16

Добио си шта си тражио и немој никад више иступат ваљда си видио коментаре

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добојлија

28.07.2018 21:11

Вукотиц је разбио Борацку организацију Републике Српске.Није се сумњало,покривао је то нерадом Цургуза,али се испоставило да је био на испирању мозга у ОБА.Успио је прогурати да су његови ветерани од знацаја и добио лову а онда је хтио постати сеф свима са СПОНОМ.Додик није прогледао,Вукотиц је уваљен да растури све борацке и патриотске организације у РС.Мора се бојкотовати.Увалио је и оне који су прозвани паравојском у Скупстину РС,а колика је стета била по народ,а руководиоци ,министри,Влада РС нису прогледали.Та организација се треба бојкотовати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петyр Баелисх

28.07.2018 23:45

За тебе Вукотићу не бих жртвовао одсјечени нокат. Врати се у рупу из које си изгмизао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

29.07.2018 10:36

Тацно је, теби Вукотицу трба дебела мотка по гу...и!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ