Вукотићу, јасно је за кога радиш

Савеза логораша Републике Српске упутио је друго отворено писмо Душку Вукотићу, предсједнику Удружења "Ветерани Републике Српске". У писму је, између осталог, наведено да је неопростиво то што је Вукотић "праведну борбу Давора Драгичевића за истину о убиству сина Давида назвао сценским наступом и да је тим потезом разоткрио за кога ради".

Република Српска 27.07.2018 | 10:12
Вукотићу, јасно је за кога радиш
Отворено писмо које је потписао потпредсједник Савеза логораша Републике Српске Боро Медић преносимо у цјелости:

"Господине Вукотићу, разочаран сам што заиста нисте ништа схватили 'иако имате капацитет' из писма које сам Вам написао прије неколико дана па сте наставили да лупате по истој матрици. Зато сам принуђен, а и замољен од поштених логораша који мисле својом главом, да Вам поновим оно што нисте разумјели, или још горе и поразније оно што нисте хтјели да разумијете.

Наиме у прошлом писму замолио сам Вас да у својим слиједећим иступима или боље речено испадима не спомињете Спону, а да не кажете да је то Ваша Спона (која разједињује Србе), а не наша Спона из 2005. године, чија сам акта ја лично креирао и имам их у својој архиви, која је настала са циљем да окупи све Србе и направи непробојни бедем за опстанак Републике Српске. За то је да, будемо искрени, потребно и знање и хтјење. Ово што Ви радите је баш супрото од тога ни знање ни хтјење. Зато Вас још једном молим да се не кријете иза ове наше праве Споне коју и даље чине часни људи.

Такође у том писму сам навео да сте у праведној борби за истину и правду коју води Давор Драгичевић стали на погрешну страну, а свјесни сте да разум налаже да се стане на праву страну то јесте страну истине и правде. Да сте хтјели бити частан и поштен, или скраћено човјек, у тој ствари онда сте могли искористити свој 'несумљиви утицај' код својих налогодаваца и народних 'душебрижника' да санкционишу све учеснике оне срамне конференције за штампу која је хтјела, а показало се да је тачно, да заташка убиство и криминализује дијете од 21 године.

Страшно је, тужно и неопростиво то што сте праведну борбу Давора Драгичевића за истину о убиству сина Давида назвали 'СЦЕНСКИ НАСТУП'. Тим потезом сте се до краја разоткрили ко сте и шта сте и за кога радите.

Међутим, најгоре од свега је Ваша дрскост да са својом шачицом добро плаћених пратилаца, неколико инструисаних логораша и исто толико присталица из породица погинулих бораца, закажете контрамитинг и кренете на 'истину и правду' тј. бебе, дјецу, жене, борце, инвалиде и све разумне људе не мислећи на посљедице, а само са једним циљем да се оправдате код својих налогодаваца за успјешно 'пресељење из парка у фотељу'.

У вези са овом Вашом неразумном идејом о контрамитингу очекујем да се огласи једина и права Борачка организација Републике Српске јер сте несретно и неспретно позвали и њих на тај Ваш неразумни контра митинг.

И на крају још једном Вас молим да се оканете оваквих неразумних глупости 'контрамитинга' и да своју енергију усмјерите на праве ствари које сте наводили док сте били у парку, а престали сте их помињати када сте преселили у фотељу и постали плаћеник и војник система.

То што кажете да се окупљање грађана у борби за истину и правду може 'изродити у нешто' не знам чега сте се уплашили осим можда бојазни да може да пропадне систем који подржава Вас и такве као што сте Ви.

За разлику од Вас ми се не плашимо већ очекујемо да ћемо сви заједно доћи до памети и да ћемо изградити друштво по мјери сваког човјека, а не само групице привилегованих људи.

Боро Медић, потпредсједник Савеза логораша Републике Српске."

(БН)

Коментари / 20

Оставите коментар
Name

Скептик

27.07.2018 08:17

Џаба је њему говоити. А послијеће бити: Он мене диро..буууааа..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило

27.07.2018 13:43

Вукотиц је велика љига.

Name

X

27.07.2018 08:19

Сваја цаст, нека се зна ко је сој а ко несој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чађо/

27.07.2018 08:24

Чађо и Лукач ко двојници по свему; фаци, моралу, не/знању, криминалу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

1993/2018

27.07.2018 08:25

Браво Боро!Непогрешиво ,тачно ,у пресудним моментима Спас!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Педја

27.07.2018 08:31

Исти сте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

за Пеђу

27.07.2018 10:24

По чему су исти, он једино може бити исти ти и такви као ти и ваши истомишљеници, ви сте већина олоши и злотвори

Name

ре Пеђа

28.07.2018 17:25

Пеђа! Не лупај. По изношењу глупости Вукотић је уникат.

Name

Цуца

27.07.2018 08:34

Браво људино. Опет се јављају Бранковићи али у празно пуцају, није свака пуса убојита.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дзоо

27.07.2018 08:34

Нема од вас ниста.Прицате супљу прицу председник се снасао .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила Ј.

27.07.2018 08:40

Јасно је све и претужно, цовјек добије несто сто му у свакој нормалној земљи по закону припада, и постаје заузврат резимска слуга због шаке садрзаја која му пуни зелудац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио

27.07.2018 08:58

САВРСЕНО ЉУДСКО ПИСМО ПРОДАНОМ ПАПКУ ЉУДСКОЈ НИСТАРИЈИ ВУКУТИЦУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деки

27.07.2018 09:05

Вукотиц продана дуса то је онај биједник из парка сто је био гладан

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац 91

27.07.2018 09:09

Немој изроде да ми,искрени борци теби контра митинг направимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свитац

27.07.2018 09:39

Браво Боро....свака цаст на тексту.....даје људи да се дозовемо памети, па зар не видите да хоце да нас медјусобно посвадјају....сви смо ми дјеца, родитељи, пријатељи....дајте да због будуцих генерација направимо уредјено друство....систем да нам функционисе ко год био на власти...Ако они окупљање на тргу називају "сценским наступом"...онда нек гледају у ста це се та сцена претворити....правда за давида!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нб

27.07.2018 09:45

ГОСПОДИНЕ БОРО СВАКА ВАМ ЈЕ ЗЛАТНА а сто се тице овог вукотица БАРАБА ОСТАЈЕ БАРАБА ко њега слуса! Има ли он порадицу сто се на стави у полозај ОВИХ НЕСРЕЦНИХ РОДИТЕЉА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо

27.07.2018 09:45

Доцес ти Вукотицу опет у парк за ниста друго и ниси него за јавне кухиње биједо људска јефтина

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ааааа

27.07.2018 11:17

Даааа Вукотицуууу проданиии!!! Сценски наступ а а у парку и ти си био сценски наступ !! Па те купи бараба за гајбу пиве куцу на мору и запосли зену Вукотицууу !!!! Је ли то сценски наступ!!! Је липодстанари предратни данас бизнисмени и политицари лопови са тајним и јавним рацунима опљацканог народа а цистим нерадом и незнањем Сценски наступ!!? Одговориии Бранковицуу тј вукотицуууу је ли смо се за то борилии фуј фуј фуј ма на контра свиии постени борциии да се погледамо у оции

Name

Буба

27.07.2018 11:10

Бравооооо Бороооо Вукотицу оци у оци извести постене борце и пензионере остецене са пуним радним стазом непоткупљене и остале постене градјане бас да буде СЦЕНСКИ НАСТУП али са њи оци у оци а не дирати !!!! Давора!!!! Само му моземо подрску дати крајње је време да борци изадју на улицуууу доста висе препроданих и папакааа сви уз Даворааааа морамо људи па ово је зло ста људи раде

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

27.07.2018 14:54

Говно игнорисати на сваком мјесту. Јајара и продана душа...

ОДГОВОРИТЕ