Хостеса са Зрћа: Никада више...

Најгори је то посао који сам радила, почиње своју исповијест дјевојка која се окушала у улози хостесе на Зрћу у Хрватској.

Регион 27.07.2018 | 09:04
Хостеса са Зрћа: Никада више...
Била је без посла те атрактивна и млада, одлучила се јавити на оглас за хостесе на Зрћу путем Фацебоока.

У почетку је, каже, све изгледало обећавајуће, али на крају је испало толико лоше да је отишла са Зрћа и дала отказ након само шест-седам дана напорног темпа.

Радила је у једном клубу, а каква је ситуација у другима, каже, не жели судити.

Мале паузе

“Договор је такав да током дана мораш бити у клубу у купаћем костиму, прво дио времена стојиш око клуба и покушаваш привући што више гостију, наговараш их да дођу јер је управо ту најбоља забава.

Након неког времена, када се клуб напуни, улазиш унутра и плешеш с екипом у базену, анимираш фрајере да што више попију и потроше на тебе и остале цуре, да те часте. Заправо, константно пијеш, константно се мораш смијати и анимирати људе, а заправо ти није ни до чега”, објашњава принцип рада.

Након тога одлази се кући, на паузу од неколико сати, током које се цуре преоблаче из купаћих костима у штикле и секси хаљинице. Издање за вечерњи излазак.

Из апартмана их превоз довози у клуб, гдје раде исто. Анимирају мушкарце да часте и троше новац.

Одабир дјевојака

“Мораш бити у штиклама, а по потреби се мораш придружити екипи у ВИП-у, али није било неморалних понуда. То је екипа која пије, импонира им да су у друштву с цурама, троше новац и то је то. Наравно, цурама се заломи па остану с екипом и враћају се сутрадан у апартман, поприлично касно. Но, то је лични одабир цура, то од њих не тражи нико”, прича дјевојка.

Каже да алкохол тече у потоцима, а дроге има на сваком кораку.

“Екипа дрогу дословно нуди свугдје, сви који имају. Сви су разбијени и свима је до провода”, наводи несуђена хостеса.

Немогуће издржати темпо

Несуђена хостеса сматра да је темпо посла немогуће издржати те додаје да би послодавци за сезону очито требали узимати више хостеса.

“Не можеш радити 12 сати дневно, без икаквог одмора, три мјесеца, стално у потпетицама, без сна. Знала сам гдје идем, али нисам могла ни претпоставити шта ме чека. И зато сам побјегла главом без обзира. И знате шта, никад више, ни за какав новац”, закључила је своју исповијест одбјегла хостеса са Зрћа.

(Аваз)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Да

27.07.2018 07:38

Зрце поред логора Слана и Метајна, а Медјугорје поред јаме Голубинка. Све стане у једну ријец - хрвати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

гаги

27.07.2018 07:39

"лак" посао ,"лака" роба...Берба јабука,40км,два оброка ,превоз..Природа,друство...Јадна је "кока-Кола" генерација,када све мора својим силиконским тијелом..

ОДГОВОРИТЕ
Name

чобанин

27.07.2018 08:10

Теби је сада најбоље у природу у планину, удати се за доброг домаћина, чобанина или дрвопрерађивача, пошто си све лоше прошла, па се исповједај природи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пастир

27.07.2018 08:58

Ево ја имам 400 грла оваца и 30 коза и све услове за изворно номађење, уз мало савремено побољшање (тракторчић, џип радни, ауто, купатило и ...). То је еликсир за чишћење душе.

Name

Тата

27.07.2018 08:29

У школу! Млада курва - матора просјакиња!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио

27.07.2018 09:03

ЈА БИ ТУ БАНДУ МЛАДИХ ЉУДИ ИЗ ТИХ ФИНИХ ЦИВИЛИЗОВАНИХ ДЕМОКРАТСКИХ ЗЕМАЉА КОЈИ НАМА ПРОСИПАЈУ ПРИЦУ ДА НИСМО САВРЕМЕНИ И ЦИВИЛИЗОВАНИ ПРЕБАЦИО НА ГОЛИ ОТОК ДА МАЛО ТУЦАЈУ КАМЕН А НЕ ДА СЛУЗЕ СОТОНИ ДРОГОМ,АЛКОХОЛОМ И ПЕДЕРЛУКОМ И РАЗВРАТОМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Порука

27.07.2018 09:49

Цуј не мозе да “ради” 12 сати ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

27.07.2018 09:55

Дијете... Данашњи избор посла,, склавен,, Нек ти је Бог на помоћи дијете,, неки шараф фали ти сигурно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сваста

27.07.2018 09:56

Гдје је ова мислила да иде?

ОДГОВОРИТЕ
Name

израелац

28.07.2018 17:02

Па то и јест посао за алкохолицарке , флертусе , старлета које ни не иду куци да једу него да се пресвлаце и опет иду у град да пију и заводе мускарце и тако оне раде не 7 дана него годинама.. и то је њима супер и то је сад популарно

ОДГОВОРИТЕ