Лотито "прозвао" Крстајића због Сергеја!

Председник Лација поново се огласио по питању статуса српског репрезентативца.  Лотито: Сергеју није пала цена, ‏играо је у Србији на погрешној позицији! „Да бисмо га пустили потребно је да добијемо стварно сулуду понуду“, каже председник Лација.

Фудбал 30.07.2018 | 09:15
Лотито "прозвао" Крстајића због Сергеја!
Клаудио Лотито изјавио је за "РМЦ Спорт" да везни фудбалер Лација Сергеј Милинковић-Савић није на продају и да би могао да оде из тог клуба само ако за њега стигне "ненормална понуда".

Председник Лација је по завршетку клупске сезоне говорио да Јувентус за 120 милиона евра може да купи "једну ногу" Милинковић-Савића, али онда је уследио Мундијал, на коме се репрезентативац Србије није прославио.

Због тога је његова пројектована цена на фудбалском тржишту можда опала, али Лотито на то гледа из другог угла. Он сматра да селектор Србије Младен Крстајић није користио његовог играча онако како би требало.

"Ми ниједног тренутка нисмо објавили да је Сергеј на продају, тако да не бринемо да ли ће бити понуда. И не слажем се да је он подбацио на Светском првенству. Само му је додељена улога која иначе није његова".

Да ли то значи да ће Милинковић-Савић и после 1. септембра носити небескоплави дрес?

"Све има своју цену, али он може да оде само ако на столу будемо имали ненормалну понуду", завршио је Лотито.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Селектора

30.07.2018 16:57

хвале и Италијани, добар доказано. Јесмо спали на ниске гране.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ста

30.07.2018 18:49

казу: "добар тренер" ! Мили Бозе, оце ли проци ова пропаст једном ? ?

ОДГОВОРИТЕ