"Грлите своју дјецу сваки дан"

Грчки медији објавили су потресно писмо жене која је у катастрофалним пожарима у Грчкој изгубила мужа и двоје дјеце.

Свијет 26.07.2018 | 20:51
"Грлите своју дјецу сваки дан"
Мајка 13-годишње Евите и 11-годишњег Андреаса написала је врло потресно писмо након што је изгубила своју обитељ у пожарима који су у понедјељак похарали Грчку и однијели најмање 83 живота. Име мајке није објављено, али медији су навели да је госпођа Фyтро изгубила дјецу и 54-годишњег мужа Григориса у пожару у Матију.

Фyтро за вријеме стравичних пожара није била код куће. Отац је покушао побјећи од ватре с дјецом и отрчали су до руба литице. Нису имали другог избора и скочили су у своју смрт у провалију дубоку 15 метара.

Медији су објавили да је Евита била јуниорска првакиња у бициклизму и могла је постати нова спортска звијезда. Наступала је за славни грчки клуб АЕК.

Грчки новинар и пријатељ обитељи Фyтрос Бабис Папапанаyиотоу прочитао је на телевизији дио писма очајне мајке након што је изгубила своју обитељ.

"Грлите своју дјецу сваки дан"

"Покушавам бити као моја дјевојчица, која је увијек била јако снажна и то је доказивала на многе начине. Знам да је Григорис дао све од себе да спаси дјецу. То што није успио била је Божја воља".

"Још увијек чујем слатки глас мог Андреаса, који је рекао: 'Мама, бојим се, јако сам забринут , али не требаш долазити овамо. Не желим да покушаш доћи, све је затворено и нећеш успјети'." 

"Покушала сам доћи до њих, четири сата сам се борила да се приближим, али нисам успјела. Немам ријечи. Изгубила сам све. Грлите своју дјецу сваки дан".

(Индеx)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Јоја

26.07.2018 18:56

Бозе помози јој :(

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бозе

27.07.2018 02:54

Драги.. Ста реци.. Много боли ово процитати... Вјецнаја памјат И царство небеско за све муценике умрле у позару..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио

27.07.2018 09:11

Породица је све,мада ови развратници западни хоце да је развале

ОДГОВОРИТЕ
Name

Погледај анђеле

27.07.2018 10:03

Страшан и потресан догађај, који се континуирано наставља данима. Бити свјестан да ти породица гори, а руке везане, горе је од сваког хорора. Нека вас анђели чувају, дају утјеху.

ОДГОВОРИТЕ