Головин "наплатио" одличан Мундијал!

Челси је желео, али су "кнежеви" били бржи и издашнији.

Фудбал 29.07.2018 | 12:00
Головин "наплатио" одличан Мундијал!
Улазак руске репрезентације у четвртфинале Мундијала и несрећно испадање на пенале против Хрватске били су једна од најлепших прича Светског првенства.

"Зборнаја команда" играла је чврсто, није се предавала и "избацила" је у први план неколико хероја, а један од њих био је креатор игре ЦСКА, Александар Головин (22).

После четири гола и асистенције на највећем такмичењу, руски везиста био је тражен у најјачим лигама. Хтео га је Челси, али ће он ипак наставити каријеру у Монаку!

Бивши играч Калтана и Металурга потписаће наредних дана уговор са француским клубом, што је потврдио и потпредседник Монака, Вадим Васиљев.

"Монако и ЦСКА су коначно договорили Головинов трансфер. Преговори су заиста били компликовани. Искрено, до последњег тренутка нијие било сигурно да ли ћу успети да организујем трансфер. Највећи конкурент био нам је Челси, али верујем да је Монако понудио боље услове и за ЦСКА и за играча", изјавио је он.

Головин је за ЦСКА играо од 2014. и у дресу Московљана наступио на 114 утакмица. Клуб ће напустити са једном освојеном титулом, у сезони 2015/16.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар