Ботови, стидите ли се шта радите?!

Драги моји ботови,
постали сте највјернији пратиоци мога лика и дјела, па сам осјетила дужност и потребу да вам се лично обратим, да се не би сте осјећали запостављено. Пошто видим да свакодневно, наравно по директиви и сигурно добро плаћено, бомбардујете сајтове слободних медија у РС својим коментарима посвећеним мени, а сајт ТВ БН вам је изгледа „најмилији“ за такво дјеловање, одлучих да вам се путем истог и јавим.

Република Српска 26.07.2018 | 15:30
Ботови, стидите ли се шта радите?!
Знам да ће многи послије овога бити разочарани, јер тешко је кад себе убиједиш у нешто, па те неко аргументовано побије у твојим тврдњама, јер истина боли. Ово је јединствена прилика да вам се обратим, јер сам ухватила нешто слободног времена, а за вас заиста немам времена иначе ни да вас читам, а камо ли коментаришем,па вам се овим путем дубоко извињавам због тога.

Превише је заиста битних ствари у животу којима се човјек треба посветити, да би се нашло времена и за давање публицитета разним плаћеницима који без икаквих доказа каљају имена честитих људи. Знам ја да је ваш посао крвав (у правом смислу те ријечи) и да сте од свих нормалних људи шиканирани и изгнорисани.

Али сами сте се за такав посао одлучили, па сте вјероватно и очекивали такве резултате свог рада. Или нисте? Можда сте мислили да изношењем лажи можете и даље да искривљујете слику о свему што вама и вашим шефовима не одговара?!

Почећемо од почетка. Кажу тако треба. Па онда прво да објаснимо мој одлазак из највеће здравствене установе у РС, пошто сам уочила да вам је то посебно интересантно.

Наиме, постоје писани трагови, документи, свједоци и актери тог чина у мом животу који демантују сва ваша писанија по порталима и усмена предања која преносите као телали по разним бирцузима по којима држите митинге.

Стисак руке и поздрав са бившим директором те установе који ми је том приликом рекао да су ми врата те установе увијек отворена, јер сам се за 20 година показала као изузетан и човјек и радник, довољно је да вас побијем у тврдњи да сам отјерана, добила отказ, повриједила радну обавезу итд. Не само да сам свој посао обављала часно и с љубављу, тежила усавршавању у струци и помагала младе колеге који су започињали каријеру, него сам и кроз свој хуманитарни рад у више наврата помогла тој истој установи.

Нисам тражила никакву захвалност, уступке, нити повластице за то, то сам радила ради оних који су од те помоћи имали једино користи, а то су углавном дјеца, мали пацијенти и њихови родитељи. Не бих ја те уступке ни добила, јер ја по другим ставкама никада нисам била подобна. Увијек за правду, за заштиту слабијих, за дићи глас против неправилности, неправде, бунџија, нормално да нисам била особа која може напредовати. А нисам страначки човјек.

Е ту долазимо до једне једине ствари коју ви, драги моји ботови никада нисте споменули, јер вам никако не би одговарало да то споменете, а сигурна сам да то знате. Ја ћу ево овом приликом јавно то објелоданити.

Сви знамо да у нашој држави политика и припадност странкама има приоритет не само код запошљавања, него и код напредовања у струци. Тако је задњих 20 и кусур година. 1996. када сам добила четврту одбијеницу за пријем у радни однос у тадашњем КБЦ-у, добила сам „пријатељски“ савјет да се учланим у СДС или бар Коло српских сестара да би се запослила.

Ја, која сам школу учила у рату, стотине рањеника на хирургији као ђак пренијела преко својих руку, под свијећом очи оставила учећи, матурирала са највишим оцјенама, ја морам бити припадник „нечега“ да их добила посао ,јер моја диплома није довољна. НИКАД! Е тада сам из бијеса, револта, ината, отишла на Трг Крајине, Давидов трг, гдје су били постављени штандови неких странака (у политику се никад нисам разумјела нити ме је занимала), пронашла штанд странке која се тек основала, која је била тотални анонимус у том периоду и рекла бићу њихов члан, јер ме нико неће уцјењивати.

Знате ли која је то странка била? СНСД. Да, баш тако. Али ви то јако добро знате.Нисам ја никада била никакав активан члан нити сам се бавила радом у странци, али то је једина чланска карта коју сам икада узела. Имам је све ове године, позивана сам на разна окупљања, на исказивање подршке, али је никада нисам извадила из џепа и са њом махала около доказујући да сам ја ваша,њихова или било чија. Ја сам увијек била само своја. Имала сам је у џепу и оног дана када сам опет након 17 година била уцијењивана чланском картом да бих добила радно мјесто на основу стечене ВСС.

Нисам ни помислила да је извадим и да на основу тога тражим да учине оно што је било сасвим нормално да се уради. Опет је нека карта вриједнија од моје дипломе Медицинског факултета, од тога да сам дипломирала са 10-ком, опет је иста прича. Тада схватам да је вријеме да одем, не само из установе, већ из земље.Никад овдје нико неће донијети боље. Увијек се врти иста прича. И тако сам отишла, дала отказ, поздравила се као човјек са свима, и са људима и са нељудима.

Остала сам још увијек овдје гдје сам, јер волим своју земљу, јер сам свјесна да гдје год одемо бићемо грађани другог реда, али све више се питам, каква је разлика између тог статуса вани и статуса обичног човјека овдје. Никаква. Овдје смо понекад грађани трећег реда, а у задње вријеме се осјећам као да смо глинени голубови који служе за рекреативно гађање повлаштених и подобних.

Што се тиче ваше друге омиљене теме у којој ме називате „квазихуманитарцем“, ту бих вам могла писати данима, али стварно немам толико времена за вас. О томе шта је све направљено волонтерским радом мене и мојих пријатеља, говоре дјела и људи којима смо помагали. Има их сада већ на стотине. То су ствари о којима се не прича, ако их радите из срца.

О њима говоре други, али не ви. Ви на то немате ама баш никакво право, јер иза вас стоје само ваша недјела, смрад трулежи и када неко од вас скупи храбрости да ми стане на црту са својим ликом, именом, презименом и дјелом, ја ћу вам се врло радо одазвати. Мада ћето бити неравноправна борба, гдје ћу наравно ја бити у великој предности над вама.

Зато и не вјерујем да ћете стати на ту црту. Али имам рјешење како да и вас укључим у хуманитарни рад и помоћ другима и то ће се вјероватно и реализовати у скоријој будућности. Направићемо Фонд, не солидарности, већ Фонд истине, који ћемо пунити новцем који ће пристизати од тужби за клевету. Да, драги моји, вашим новацем.

Са њим ћемо помоћи гладне, лијечити болесне, збрињавати угрожене. Можда ја нећу бити више ту да то све испратим, али биће људи који ће то наставити и који ће од вас направити хуманитарце првог реда. Тако да је сада напросто пожељно да се што више оглашавате, клевећете, износите лажи, јер о томе размишљам као фантастичном начину пуњења тог Фонда.

И на крају, оно о чему врло често пишете, да ли ћу ја политички да се активирам?! Да вас умирим и растеретим те бриге, НИКАД! Прво, политика ме не занима, друго, код нас је политика толико прљава да из ње никад нико чист није изашао, и треће , оно кључно, бити хуманитарац и политичар не иде под исту капу.

Могу мислити сада ваше упитнике око главе, драги моји, па зар је могуће да неко некоме помаже , а да то не ради ради прикупљања поена у циљу политичког ангажовања? Зар је могуће да се неко бави грађанским активизмом ,а да у томе нема никакве личне користи?

Да ли је могуће да неко 4 мјесеца стоји на тргу са родитељима убијеног дјечака само зато што је родитељ који исто тако има дијете за чију сигурност и будућност се плаши? Тешко је то вама објаснити, знам. То је по вама тотално нелогично, нестварно, немогуће. Зато што ви ама баш ништа у животу нисте урадили , ако у томе није била шифра ИМТ (имал' мене ту).

Знам да сам вас дубоко разочарала овим својим обраћањем вама, али ево даћу вам један пријатељски савјет, бар за оне који колико толико размишљају својом главом. Прије него што нешто напишете према директивама својих шефова, мало провјерите истинитост тих података. Није свака шефова амин, па немојте да вам вријеђају то мало интелигенције.

За сваку информацију морају постојати или свједоци или документи који ће ту информацију или потврдити или негирати. А свјесни сте да , чаки у овој нашој земљи, клевета је кажњива. За оне мање интелигентне очекујем да ће наставити са својом слијепом послушношћу, па се питам да ли ће мрвице које им даје шеф за спинове и писања по порталима бити довољне за „пуњење Фонда истине“?

Да вам, мили моји, не дође на крају скупља пита него тепсија? Искрено сам забринута за вас,али нажалост немам довољно времена да се и вама посветим више од ових савјета које сам вам сада дала.

Надам се да ће вам макар мало бити од користи ови савјети, јер ово је задњи пут да вам се обрацам, да вас уопште региструјем као жива бића, да примјећујем ваше постојање. Наравно, постоје људи који ће ревносно пратити ваш даљи рад, јер како би смо иначе од вас направили хуманитарце.

Посљедњи поздрав за све ботове, „аналитичаре“, њихове шефове и шефове њихових шефова од једне обичне, најобичније грађанке ове државе чији је ђон чистији од вашег образа.

П.С. Фонд истине још нисмо основали, али то не значи да сав ваш досадашњи рад неће бити награђен.

Даниела Ратешић - Дошен

Коментари / 74

Оставите коментар
Name

САМY

26.07.2018 13:35

Ко стварно није за ову прицутреба да цути а ови ботови су бас одвратни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

26.07.2018 14:03

Ботови немају ни образ ни карактер, то су људске гњиде.

Name

Ла1

26.07.2018 14:50

Какве везе имају избори са овим дај нек ми неко објасни,,људи це гласат свако за своју странку..неце мени нико намецати и мислит да је паметнији

Name

Владо

26.07.2018 14:59

Кад човјек сам себе дефинише, то је пут ка излијечењу. Провидно! Покушајте поново.... овај спин је неуспјешан.

Name

Сале

26.07.2018 15:03

Ова се баш нафурала, свако има своје мишљење и нека не намеће другима. Толико о поштењу.

Name

Ре Сале

26.07.2018 15:09

Свако има правима своје мишљење- истина, али како настаје то мишљење. Тјерају те да мислиш како они хоће. Мишљење се заснива на чињеницама( истинитим) . Треба народ подучити да се информације процесуирају .

Name

Истина

26.07.2018 15:14

Истина је све што сте написали. Ипак има једна стварчица коју би додао. 1996 године је време кад се изашло из рата а сви тадашњи СДСовци су отишли давно из СДСа.Данас су ето сви уз Додика (Калинић му је саветник). Уз СДС је од њих остао само Караџић који се налази у Хагу. Исто тако би волио да тај одлазак ван одложите барем до краја избора. Требаће овој земљи поштених лекара и руководиоца у здравству који ће радити за народ а не за једну странку.

Name

ре Сале

26.07.2018 15:54

О каквом мишљењу ти причаш. Жена је изнијела чињенице, а не мишљење.

Name

Сале

26.07.2018 16:10

Ниси дијете да ти неко намеће мишљење, свака одрасла и зрела особа не подлегне на упорна наметања мишљења.

Name

Бојана

26.07.2018 13:41

Наклон до пода!!! Браво за сву истину и реалност... Има наде...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Отац

26.07.2018 18:13

Свака цаст Давору и групи Правда за Давида. Давор се не бори да доказе о злоцину над својим дјететом, него да помогне свима нама да се осто не деси и насој дјеци у Будуцности. Помогнемо ли данас њему, помоцицемо сјутра насој дјеци, да их не убијају и да нам не одлазе из републике коју смо за њих, а не за дилере дроге и које цега јос, стварали.

Name

бања лука

26.07.2018 13:53

Браво Даниела...свака цаст и на тексту и на свему сто сте до сада урадили...Бања Лула би требала да је поносна сто има такве људе...права Бања Лука и јесте поносна!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

26.07.2018 14:12

САМО НАПРЕД..ИСТИНА ЈЕ ЈЕДНА...БРАВО..ПОЗДРАВ

Name

Скептик

26.07.2018 13:54

Реци ти нама је ли тешко изаћи из СЕКТЕ? Кажу да уцјењују, пријете...да мораш објаснити зашто напусташ секту итд. Јел то истина?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.07.2018 15:11

Питај Додика он ти је најискуснији.

Name

РЕ Ре Скептик

27.07.2018 22:05

Брате алал ти вера! СНСД као Јеховини свједоци сте!

Name

Нострадамус

26.07.2018 13:57

БРАВО ДАНИЈЕЛА СВАКА РИЈЕЦ ЗИВОТА ВРИЈЕДНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Биљану

26.07.2018 14:33

Аргументовано је све господјо,па господјо МУП је фабриково- потурио доказе оптузио момка за све и сваста,организовао конференције за стампу са лазираним доказима и то за вас није ниста.Сви они који су то урадили и сада раде а нико није казњен.Имам осјецај да имате неку врсту лицног интереса у истрази јер се неко вас спомиње.Уопсте нисте реални.Да је ово нормална власт све би то било посмјењивано и испитала би се њихова кривицна одговорност.Код нас то није могуце зато сто је и предсједник упетљан до гусе.

Name

Биљана

26.07.2018 15:43

За Нострадамуса Господине лазног имена,не водим се оним рекла-казала,за мене вриједе само докази и ниста друго или Ви мозда имате неке доказе па и против самог Предсједника.Ако имате а пласите се да их изнесете и Ви сте онда сауцесник у злоцину,видите,ја лицно имам право на своје мисљење,непристрасно и потпуно реално,само сто Ви и Вама слицни својим мисљењем зелите опсједнути све остале,али видите то Вам бас и не успијева.Лицно да имам било какве доказе уцесника у било каквом злоцину не бих стедила ни своје дијете а камоли кога другоа,само сто је осталима свима кристално јадно да иза овог свега,назалост,стоји политика и прљава предизборна кампања..

Name

Ре Биљана

26.07.2018 16:19

Ко је убио Николу Дјуровица? Знате ли да је његов отац простирао доказе тузиластву. И ниста. Политика је иза васе прице. Каква вам је то спика?

Name

Биљана

26.07.2018 14:00

Драга Дацо, цијеним Ваш рад, свака Вам част на упорности и истрајности ради постизања циља, а то је истина и правда! Али... како сте навели "За сваку информацију морају постојати или свједоци или документи који ће ту информацију потврдити или негирати" тако исто питајте ожалошћеног оца какве све је информације износио јавно или може ли их потврдити било чиме??? Јавно данима називати поједине људе из врха МУП-а убицама или саучесницима у убиству без икаквих доказа???? Или ако их има зашто их већ до сада није изнио и презентовао јавности, овако, запитајте се добро шта пишете и дајете си за право да критикујете своје неистомишљенике...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сос

26.07.2018 14:13

Зар ти треба висе доказа од прес конференције и упорних саботаза на слуцају??? Треба ли веци доказ од свега сто сте видјели од целника мупа РС у јавности??? Треба ли вецих доказа од њиховог дјеловања од самог Давидовог убиства??? Ма дајте људи, гдје це вам дуса, имате ли ви дјеце, породице, икога???

Name

Довла

26.07.2018 14:17

Како је исти МУП износио да је Давид НАРКОМАН, ЛОПОВ, САМОУБИЦА ? Сад је само убијен ? Запитајте се ви гдје зивите и са ким зивите. Јел вам било лаксе да сте на мјесту Давора па да не постављате толико питања? (Далеко било - никад никоме, само вас питам)

Name

Одговор

26.07.2018 14:24

Ако размисљате својом главом, на сва питања имсте и одговор. Ако вец активисти Правде за Давида свакодневно прозивају целнике СУП-А , као и остале уцеснике у убиству Давида, именом и презименом, а они нити демантују, нити хапсе активисте под оптузбом лази и клевете, ЗНАЦИ......СВЕ СТО АКТИВИСТИ ГОВОРЕ ЈЕ ТАЦНО. Мислис ли да би они цутали и забили се у мисију рупу, да иста могу. Не могу ниста.

Name

за биљана

26.07.2018 14:32

Срам те било

Name

Лон Wолф

26.07.2018 14:55

Биљана, имаш на yоу тубе Лукача, Врећу, Лепира, Карана, Ћулума, Илића и Кострешевића како одговарају на питања Анкетног одбора. Одгледао сам, одгледај и ти. Да би све прегледала требаће ти 7-8 сати. Вриједи тог времена. Видјећеш следеће: 1-како је у случају Давид Драгичевић направљено више од 10 преседана 2-како се се у рад тужилаштва петљали и Додик и Лукач, и телефоном говорили шта да се уради. Јбг, ваљда закони, прописи, акти нису довољни, него, ето, њих двојица најбоље знају. 3-како на ИСТО питање постављено од стране Анкетног одбора, неки испитаници дају разлиците одговоре. 4-како неки од испитаних пред Анкетним одбором демантују своје изјаве дате медијима. Након свега ставарно не видим како вјеровати надлежним институцијам РС. Да ли би ти? Ја им не вјерујем.

Name

ре Биљана

26.07.2018 16:25

А гдје су докази мупа за оно сто су рекли на конференцији???????

Name

Херцеговина

26.07.2018 14:05

Свака цаст на редовима, храбрости и достојанству господјо Данијела. Толико су прљави,обрезли у криминал, да им и дјеца висе нису света, а камо ли ми обицни смртници. Подрска за породицу Драгицевиц!!! ПРАВДА ЗА ДАВИДА, СЛОБОДА ЗА СВУ НАСУ ДЈЕЦУ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рече обрезанко

26.07.2018 14:07

Обрезли у криминал...

Name

ХЕРЦЕГОВИНА 2,

26.07.2018 16:08

На конференцији за стампу Даниела је тако културно дискредитовала оне двије новинарке (њих ми је зао, разумијем их) да сам преко пријатеља истразивао "ко је Даниела". Све сто сам сазнао. је позитивно, није тразила публицитет, он се десио овим несретним догадјајем. Дањела свака Вам цаст, вјерујем да ни једно искусење Вас неце изазвати да се промијените, а никада нине битно Ста казе него Ко казе, тако да Вас "торњаци" не требају иритирати. "остани то сто јеси, остани до краја"!

Name

Клм

26.07.2018 14:11

Дацу познајем из основе школе. Увијек међу најбољим ђацима била , тако и у средњој школи. Док смо ми други наставили са студирањем она је морала да почне са радом. Знала сам да ће ипак завршити факултет, коју годину касније. Редовно и у року са највишим оцјенама. Радохолик, истинољубац и ВЕЛИКИ ДРУГ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ре клм

26.07.2018 15:27

Добро је па признас да је не познајес. Није уфурана, увијек је била лафица. Ја је познајем.

Name

То је очигледно

26.07.2018 14:13

Само неко искреног срца би издржао ову тортуру коју ви на Тргу трпите 4 мјесеца. Жена поред које би се многи мушкарци посрамили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Довла

26.07.2018 14:15

Ова зена је Бо. А драгим ботовима поруцујем: "Yоу цан фоол соме пеопле сометимес Бут yоу цан'т фоол алл тхе пеопле алл тхе тиме" Као сто би то рекао Боб Марлеј, православац ;)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xyз

26.07.2018 14:15

Не треба се бавити демантима неко протунападима. Како је Правда за Давида зачепила Симића, то је борба која треба. Маните се правдања, народ вам вјерује, ви сте чисти, они су запрљани. Уз вас Дацо уз Правду до краја!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Xyз

26.07.2018 14:55

Засто цовјека називас гњидом , срам те било .

Name

Са стране

26.07.2018 14:15

Добра фора! Ко год се јави и пита какве везе имају избори, Новица Симић... бот је! Патетика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наша реалност....

26.07.2018 14:16

Наша реалност је да ти ботови који вријеђају и пишу неистине по друштвеним мрежама сједе у канцеларијама владе, пореске управе, ртрс-а и разних других агенција и ентитетских установа на својим измишљеним и непотребним радним мјестима гдје их је владајућа коалиција снсд, днс и спрс ухљебила док им плата долази из ММФ кредита који сви враћамо! Па дал је овај народ нормалан, ста смо ми себи дозволили? Уништавају нам животе а ми их плаћамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Дацу

26.07.2018 14:16

Свака част. Правда!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјордје

26.07.2018 14:16

Прелијеп текст. Потпуно разумијем зену. Али какве везе њена патња има са патњом Давора Драгицевица?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.07.2018 15:33

Племенитост и саосјецајност. Јел ти знас колико људи не спава због Давида, а нису га познавали? Јел знас ста се прица по институцијама?

Name

Логично

26.07.2018 14:20

Многи вриједни радници без партијске залеђине напустише КЦ или УКЦ ( како ли се зову већ) Политички кланови су свугдје се завукли. Додик је попут корова својим принципима све уништио. Посље њега измјена свих закона и драконске казне. Правда за Давида!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво Дацо

26.07.2018 14:31

Моје поштовање и наклон до земље. Нек Те Бог чува.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајка Нови Град

26.07.2018 14:33

Данијела бас лијепо и струцно објасњење . Објасњење мозе разумјети и обицан народ. Данијела твоје хумано дјело према породици Драгицевиц остаце упамцено код нас градјана који стојимо уз вас вец ,4 мј. Има Бог и све види ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОСЕНОВА???

26.07.2018 14:40

Твој морал је показан твојом изјавом да новинарке долазе до посла преко кревета-толико о теби

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.07.2018 15:08

"РТРС је бас добра јавна куца". М.Додик.

Name

Крајшник

26.07.2018 15:33

А јел рекла тој госпођи нешто што није тачно? Онда је и она бот ако је тако, а ако није, онда је боље да више то не спомињете. Срамота је како се код нас све постаје не само новинар, него и секретарица и директор и доктор.

Name

Маја А.А.

26.07.2018 14:45

Свака част ! Паметно и писмено ! Потписујем сваку Вашу реченицу !

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

26.07.2018 14:49

Зена се уфурала да је неки вазан фактор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све тако

26.07.2018 14:50

Коме се ти Дацо правдаш??? Тим скотовима који од школе имају велики одмор а плаћа их владајућа секта.Нису ти ни до кољена, твоје образовање, хуманост једном ријечи ЧОВЈЕК ...то је за њих мислена именица.Сад су добили задатак пријаве фејсу и започели блокаде...докле све иду..нек цркну у комплету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аида Wиммер

26.07.2018 15:03

Браво ! Прљави су то ликови који покусавају прљати И омаловажавати људе који се боре за правду истину , људе који су из свег срца хуманитарци . Такви нису заслужили да се њима расправља али кад прекипи добро је том шљаму дати одговор који је уједно и шамар тим болесним умовима и криминално финанцираним фацама !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Довла

26.07.2018 15:09

Па кад не могу објавити на РТРС да је Давид убијен, када РТРС цути мјесец дана и када МУП казе а СРНА објави "наркоман, лопов, смаоубица" - овдје је јасно ко дан да нема слободе. ЗАто се и боре. За Слободу боте мој. Иди трци Синиси и реци да отвара нове странице, опада вам гледаност хахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Канада

26.07.2018 15:12

Господо Даниела, у правом смислу те ријеци - господо , од мене огромно постовање И дивљење .На прсте могу набројати људе које сам упознао у мом зивоту које могу упоредити са Вама а упознао сам их много И овде , у Канади, и путујуци по свијету. Васе вриједности које посједујете; постење, хуманост, интелигенција,образовање, упорност и доследност себи и другима јос висе долазе до изразаја обзиром на трулу средину у којој зивите. Хвала Вам. Да је среце висе таквих у РС и БиХ . А тај олос који блати Вас и Давидове родитеље, кад све ово проде , и даље це се вуци по блату и умријеце блатњави, упрљани и смрдљиве дусе и карактера од покварености. Њихов ниво интелигенције је толики да им не допуста да размисљају ста це бити с њима и њиховом дјецом за 10- 15 година . Ово сто с урадили Давиду и сто раде Давидовим родитељима је несто после цега нема ниста горе да се деси у том јадном друству. После овог мора несто да се промијени или неце висе бити дна него бездан у коме це сви пропасти па и те гњиде од људи. Ето тога они нису свјесни. ПРАВДА ЗА ДАВИДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.07.2018 15:19

Добре јаране, пара купит не може...

ОДГОВОРИТЕ
Name

wи фи

26.07.2018 15:19

Овај текст говори о теби Данијела као о разумној особи. Али знај да има сто људи сто цуди па се тако не моземо сви слозити по свим питањима и не знаци одмах да смо сви бас сви, странацки ботови. Ја могу само са своје стране да казем да нисам никад ниста спорно о теби процитала, додусе нисам несто ни обрацала пазњу осим да те неки коментатор на неком форуму нахвалио као доктора који је лијецио његову баку да си врло љубазна и посвецена и велики струцњак. Али, има један проблем - тај цовјек, из онога сто сам процитала, не подрзава групу правда за Давида. Па сад, је ли он бот или није?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хало кукавице

26.07.2018 15:24

Коментарисете и омаловажавате под лажним именима лик и дјело Даце. Па нека се свако од вас потпише и напише шта је урадио добро у свом животу ( за џ) Она отворено именом и презименом, а ви лажним . То раде само кукавице. Софија Видић

ОДГОВОРИТЕ
Name

Књига по Милутину

26.07.2018 15:40

Свака част за вашу борбу за истину и подршку коју дајете Давидовом оцу. Велика је та машинерија Злочинаца да би са њима вријеме губили у виртуелном свијету. Свако добро у животу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина и правда

26.07.2018 15:42

Биљана,дусо наса,ти као да си пала са марса,дозивјела теску контузију.Све има своје разлоге,а истина це изаци на видјело,полако али сигурно.Као сто неко реце,да нису упетљани,давно би реаговали на оптузбе.Хоботницу це растргати велики морски пас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

26.07.2018 16:03

Свака цаст господо али дзаба неиде то у њихову главу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Испаде

26.07.2018 16:19

Да је Давор једини прави борац а сви други тамо невазни

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељко

26.07.2018 17:12

Није он само борац ВРС. Он је такодје цовјек ције су дијете убили. Па тврдили да се убио , да је наркоман. Мало да вас буде срамота због понизавања других људи. Сви цасни људи су уз Давора.

Name

Еро

26.07.2018 18:06

Да ли би ти ишта урадио да твоје дијете лажно оптуже, убију га и јошти пријете?

Name

Анна

26.07.2018 17:18

Дацо, храбра жено, хвала ти што се бориш за нашу дјецу. Правда за Давида!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Архандјело

26.07.2018 18:06

Браво Данијела

ОДГОВОРИТЕ
Name

везе с везом

26.07.2018 18:06

Жена је полупала лончиће.Овдје је невино дијете у центру пажње,а те ваше бањалучке заврзламе нису битне.Радим и ја у здравству двије и по деценије,рат сам прогурала,мобилисана била,избјеглица са малим дјететом,самохрана мајка,али никада нико ме није уцијенио,нити снсд нити сдс нити било ко.мислим да је ова госпођа претјерала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин

26.07.2018 18:58

Сви смо ми Давид зедни правде

Name

ре бањалучанин

26.07.2018 20:44

Наравно,и није ово од јуче,одавнио ја слушам ћути оде глава,и доста је глава одлетјело само зато што је убијана истина,.Зла сам се ја нагледала,и то зло чине увјек исти људи,селе из странке у странку,бетонирали су се парама,у коров су се претворили.страшно.Бојим се да ћемо се ипак раселити,дошло је до очију,али баш...исти људи а сада су им ђетићи порасли,па су гори од њих...Како уопште вјеровати у нешта.осим у одлазак,побјећи из овога акутног стреса негдје гје ћеш радити двадесет сати а четри спавати,живјети просјечно али са нормалним људима.

Name

Пацијент

26.07.2018 19:06

Доце и УКЦ на тапет.Опсирније.Нико не сиканира оне сто немају мозга и свој став!Они сто имају мозак су проблем И сто савјесно обављају свој посао!

ОДГОВОРИТЕ
Name

тесла

26.07.2018 20:13

Данијела, ви нећете да се бавите политиком, али ваш покрет треба добро да размисли кога да подржи на изборима, макар на индиректан начин. Најбоље је погледати ко је шта био у прошлом времену, плус видјети има ли нових снага које могу после избора позитивно каналисати ово оправдано незадовољство младих и грађана. Народ се буни због стања у друштву, без обзира што је повод бунта убиство овог младог човјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

26.07.2018 20:26

Ова прича у вези запошљавања послије завршеног факултета пије воде само зато што живи у граду гдје влада СНСД, а да живи у Бијељини или у Источној Илиџи исте би ствари доживјела, али од стране СДС-а и ПДП-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ивица

26.07.2018 22:58

Што ће ти чланска ПДП-а онда..

ОДГОВОРИТЕ
Name

БРАВО ДАЦО

27.07.2018 11:13

Право у центар! Ма овима на другој страни(који имају било шта негативно да кажу поводом злочина над ДАВИДОМ И борбе родитеља његових па и групе ПРАВДЕ ЗА ДАВИДА) заиста не треба придавати значај, ништа,они су ништа и потенцирају ништавило, глава им празна а уста ... !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даца фан

27.07.2018 13:42

Дацо краљице, само удри !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

неко

27.07.2018 15:34

Свако има право да изнесе своје мишљење о било каквој појави у друштву, па тако и око овог случаја, не видим зашто неког иритира другачије размишљање и другачије виђење ствари, нисмо сви исти и не треба да смо исти, не треба да гледамо црно-бијело, него реално.

ОДГОВОРИТЕ