ЛЕ: Партизан жели као Звезда!

Фудбалери Партизана играју против Тракаија са жељом да остваре победу без примљеног гола у Београду у првом мечу 2. кола квалификација за Лигу Европе.

Фудбал 26.07.2018 | 15:45
ЛЕ: Партизан жели као Звезда!
Црно-бели су успешно пребродили прву препреку – Рудар из Пљеваља (3:0, 3:0), али су потом направили лошу увертиру за Литванце поразом на старту Суперлиге у Сурдулици од Радника (1:0).

Тренер Мирослав Ђукић зато сматра да би тријумф над литванским представником, за кога је изразио велики респект, залечио ране из Сурдулице. 

"Сви желимо да победом избришемо неочекиван пораз у Сурдулици, који нас је пољуљао. Верујем да је екипа спремна да се 'прешалта' и тријумфом врати на прави колосек. Задовољила би нас победа без примљеног гола", рекао је Ђукић и признао да многи сумњају у Партизан после пораза од Радника, али да у клубу нема сумњи. 

Фудбалер Партизана Данило Пантић очекује дефанзивну поставку Тракаија. 

"Даћемо све од себе да остваримо победу. Вероватно нас чека затворена одбрана, претиће из контри и морамо да будемо спремни на то. Видели сте и да је Црвена звезда јуче на време отворила Литванце, да није сигурно би било проблема", навео је млади везиста.

Проблем Ђукићу праве повреде нападача, па у саставу неће бити Огњена Ожеговића, Немање Николића и Зорана Тошића. 

Прва утакмица 2. кола квалификација за Лигу Европе измедју Партизана и Тракаија игра се од 20.30 на стадиону у Хумској. 

Истовремено, Србија има још два представника у истој рунди квалификација за ЛЕ, нишки Раднички гостује у Тел Авиву екипи Макабија (19 сати), чији је тренер Владимир Ивић, а голман Предраг Рајковић, док суботички Спартак у Новом Саду дочекује Спарту из Прага (20.45), за коју игра бивши његов играч Срђан Плавшић, Вукадин Вукадиновић и Михаило Ристић. 

"Чим се бавимо спортом увек се надамо да можемо да направимо добар резултат. Ја као тренер, где год да сам радио, а радио сам у три од четири највећа клуба у Србији, апсолутно немам страх ни од једне екипе", рекао је тренер Нишлија Ненад Лалатовић. 

Реванш сусрети сва три двомеча на програму су кроз седам дана.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар