Одакле потиче бизарна прослава Гризмана и Радоњића?

Антоан Гризман, а онда и Немања Радоњић са саиграчима, прославили су своје голове на великој сцени на чудан начин, који потиче из једне видео игрице.

Фудбал 26.07.2018 | 14:15
Одакле потиче бизарна прослава Гризмана и Радоњића?
Њих двојица су, али и многи други фудбалери пре њих, 'покупили' овај вид прославе из игрице Фортнајт, која је тренутно једна од најпопуларнијих на свету.

Начин прославе је плес, под именом "Таке тхе Л", при којем се ноге избацују на страну, а на челу држи шака у облику слова Л, које означава реч "Лосер", што на енглеском значи губитник.

Игрица Фортнајт је 'окупирала' свет, а многи популарни спортисти, уједно и фудбалери и неки НБА кошаркаши, су на друштвеним мрежама причали о овој игрици и промовисали је. 

Гризман је свој гол тако прославио против Хрватске у финалу Светског првенства у Русији, док је Радоњић уз саиграче плесао после свог првог гола на мечу против Судуве у квалификацијама за Лигу шампиона. 

Гризман је углавном био критикован од стране јавности због ове прославе, а многи су се побунили јер њом противнике назива губитницима, што није у духу фер-плеја. 

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар