Серена: Зашто мене највише тестирате на допинг?!

Серена Вилијамс сматра да је жртва дискриминације тврдећи да је била на највише допинг тестова када су у питању америчке тенисерке и тенисери.

Тенис 27.07.2018 | 22:15
Серена: Зашто мене највише тестирате на допинг?!
Освајачица 23 Гренд Слем титуле и раније је истицала да је фрустрирана честим посетама и захтевима за тестове, а тако је било и у уторак.

"... и дошао је онај део дана када за 'несумични' тест на допинг и само ће Серена бити тестирана. Од свих играча и играчица, доказано је да мене највише тестирају. Дискриминација? Ја мислим да јесте. Ако ништа, барем спорт одржавам 'чистим", написала је Серена на Твитеру.

Раније током године, сајт 'Деадспин' објавио је да је Вилијамс тестирана ван турнира, од стране Америчке анти допинг агенције (УСАДА), пет пута, као и да 14. јуна није била присутна када су лекари покуцали на њена врата – али се она бранила чињеницом да су дошли дванаест часова пре договореног времена.

На крају, ова ситуација убележена јој је као "пропуштен тест", а уколико направи још два иста пропуста УСАДА има право да је казни због кршења допинг правила.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Кад

28.07.2018 06:34

Си погледом висе муско него зенско.

ОДГОВОРИТЕ