Мектић одговорио: Додик као вегета!

Министар безбједности БиХ Драган Мектић је на данашњој конференцији за новинаре одбацио оптужбе предсједника Републике Српске Милорада Додика и министра МУП-а РС Драгана Лукача.

Босна и Херцеговина 25.07.2018 | 12:47
Мектић одговорио: Додик као вегета!
Мектић је поновио раније тврдње да врх МУП-а Републике Српске контролише токове дроге.

"Нисам рекао да се дилује дрога, већ да дио врха МУП-а РС контролише токове дроге. То сада одговорно понављам. Без те контроле, токови дроге се не би могли одвијати. Откуд толико дроге у Бањалуци - да скоро у сваком кафићу, а да не причам о ноћним клубовима се дилује, продаје и ужива дрога", поручио је Мектић.

Одговорио је и на Додикову изјаву који је казао да Мектић "нема довољно можданих вијуга".

"Дозвољавам да се о томе расправља. Али, мождане вијуге Додика су отказале. И психијатар је то на суду у спору са Босићем доказао. Човјек је ко вегета, у све се мијеша", казао је Мектић.

Одговарајући на Додикове оптужбе о томе да му је директор СИПА Перица Станић кум, рекао је да му он није кум, већ добар пријатељ.

"Он је честит човјек, за разлику од Додикових кумова Радишића и других који су провели у затвору", рекао је Мектић.

Говорећи о случају Драгичевић, Мектић је истакао да институције прикривају убиство.

"Све се чини да се не откије прави извршилац. Министар МУП-а Драган Лукач позива јавно против мене, говори да Мектић ради све да би прикрио ратне злочине у Прањавору. Није било ратних злочина у Прњавору! То ти, господине Лукач, Прњавор никада неће опростити", казао је Мектић.

Говорећи о мигрантској кризи, рекао да је Додик вјешто користи да би произвео страх у БиХ, једнако као и "причом о британским обавјештајцима".

(БН)

Коментари / 43

Оставите коментар
Name

Прљави Хари

25.07.2018 10:52

Лукач-Прљави Хари је опасан чак и за шерифа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

25.07.2018 12:03

Браво господине Мекетицу хахаха додик звани милокрад надимак покварена вегета

Name

Приједор

25.07.2018 12:18

Исао сам на тај скуп подрзавао сам то. Цовјек казе да зна ко је убио то дијете казе рецу сад па сад па сад досла ми је до грла та прича разумијем да је цовјек изгубио дијете али то ми је вец постало мутно ја кад би знао ко ми је убио дијете неби га одавно било све би му побио и попалио.

Name

п

25.07.2018 12:50

Подршка Мектићу јер хоће да уради нешто за добро Српског рода али му секташи и криминалци из снсд не дозвољавају.Не вриједи ни Мектићу ни Давору да износе доказе јер би их Тужилаштво РС а и БиХ одмах уништило нажалост, то је мафија,баш права мафија.Убиства,дрога, проституција-то ради мафија и у свијету а и ова наша државна,страначка снсдова!

Name

киза

25.07.2018 14:21

А сто не помену Скрбица и његову фирму Лидне. Ни цигла се у РС не мозе висе производити вец се увози из немацке.

Name

Ујко и друзина

25.07.2018 14:21

Тој приједлог приједорцана је добар. То са насилним мјерама це исто тако доци на ред, док се исцрпе све демократске могуцности дјеловања..

Name

Војо

25.07.2018 15:43

ЗНА МЕКТИЦ БИО ЈЕ ОН У ПОЛИЦИЈИ РС

Name

Доста

25.07.2018 17:03

Вукотич не смије да се крече по Бања Луци а камоли да буде на контра митингу,дачу ти 100€ Вукотићу сами се појави на контра митингу;уљеошај ми тај дан

Name

Мектицу

25.07.2018 17:40

Свака ти је на мјесту. Тај цовјек је постао и конобар и кувар и економиста и правник и доктор и инзињер. Нека се носи висе сто даље од нас

Name

НЕГО ШТА

25.07.2018 10:54

Браво Меткићу,тако треба,у овој земљи ако нападаш појединце који су све ресурсе и све институције подрјепиле властитој користи неколико појединаца,довели институције да су сваком човјеку постале смијешне онда је то напад на институције а не на њих.Овим Ми бранимо институције од загрљаја давитеља Додика,када их ослободимо видјећете да су биле у заробљене искључиво за ужи кру снсд-секташа и њихових кумова.ПОБЈЕДА У ОКТОБРУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лактаси

25.07.2018 10:56

Браво Мектићу!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

25.07.2018 10:57

БРАВО МЕКТИЦУ !!!!Сваки коментар је сувисан.Рекао си и увијек говорис истину.Само сто су они направили то сто су нам направили.Отјерали и јос увијек тјерају интелигенцију..Циљ им је да остану само они који не могу ниста сконтати и они који су подкупљени.Јер тако могу лако манипулисати и пљацкати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xнxx

25.07.2018 11:01

Функција Министар безбједности значи под његовом надлежношћу СИПА а не наређује јој да спречава кријумчарење дроге. Каже у октобру послије избора, подсјећа ме на 2014. када је такође рекоа да ће све криминалце похапсити а оно ни један у затвор. Једино се боприо против паравојних формација у РС као што су ноћни вукови док су ђжемати вјерски објекти а АКСЕР спортски клуб. Па ни министар Шаровић га није послушао за смјештај ибјеглица у Медено поље, е такав је то министар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

децко

25.07.2018 11:48

Ало бре видис да је систем направљен тако да излуди цовјека да висе не знас ко пије а ко плаца! коме год се обратис и на која год врата покуцас одговор је увијек исти "то није у насој надлезности"

Name

ре xнxx

25.07.2018 12:08

Не може министар Мектић наредити СИПА-и ништа конкретно, може рецимо да се деблокира неки пут, обезбиједи пролаз, осигура неки скуп итд, није он ко Баја да се у све мијеша, СИПА је независна полицијска агенција, СИПА може самостално вршити одрђене провјере а главни налогодавац за СИПА-у је тужилаштво БиХ. Наравно да постоје одређени задаци који су по закону у надлежности СИПА-е и који се свакодневно спроводе.

Name

xx

25.07.2018 17:33

СИПА, не ради ниста без налога Тузиластва БИХ...зато Мин. "прозива" тузиоце...

Name

Бакица

25.07.2018 11:04

Па цовјеце дали је могуће да ти неком говориш да је вегета па дали знаш да си био и доктор и судија и цариник пекар и кројач и тужиоц сви сте ви исти чути боље ти је

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зиле

25.07.2018 18:43

Министар само прица о лоповлуку имали и један министар којије ухапсен и осуђен за криминал мањ прице висе хапсења ондацу вјеровати то сто прицас а овако супља прица

Name

Ја

25.07.2018 11:06

Тацно !Пратим Вас г Мектицу и нисте рекли да МУП РС_а дилује дрогу.Него управо тако.Да појединци у МУП_а РС_а контролису доток наркотика.Свима би то требало бити јасно.То не цине мали мрави него људи које они не смију такнути јер су веома блиски.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

25.07.2018 11:10

Браво Мектицу !!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ето вам земља ,за кога је чистите сви скупа!!!!

25.07.2018 11:10

Доди реко ,Мектић поручио,овај ,онај одговорио!!!А каравани и даље и даље пролазе,народ се повлачи и провлачи,тј ОДЛАЗИ!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин Худ

25.07.2018 11:15

Искрено нисам за овакав јавни и медијски дијалог између званичника, али Мектић је потпуно у паву по неким стварима..јер ако је предсједник једне државе, ентитета,општине или било чега дужан да се појављује гдје треба и гдје не треба онда нешто сигурно није уреду...није уредуили невјерује лицима које поставља и именије, нема увид у стање у редовним и законитим обавезама именованих и постављених лица које су дужне по закону и уставу земље и општине , како год, да извјесте .., а не да реферишу по страначкој припадности и опредељености! Даље, није у реди и због тога што је неприродно да , сем ако није умјешан у недозвољене радње и поступке, први сазна..потребно је бар пола сата,дана или сати да се нешто прође процедуру нормалне државе,општине која има хитне службе за реаговање у посебним ситуацијама....али ако је способан да својим члановима запрјети овако; - хттпс://yоуту.бе/Гyјнф0Y_Фск -хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=РиЗи1ЕСЗЕдИ - хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=Е4X8КПс2Q0А Е то је Рудоња и због тог и ових чињеница, његови следбеници који се крију иза њега, јер је омогућио и њима криминал, наравно не свим- онима који доносе профит, и који покушавају своје бесчашће прикрити патриотизмом која не постоји код њих јер је то задње до чег им је стало....асвалтирањима путева од 2-5 км фасадама и сценографијом која жели показат као да се нешто ради је већ виђена прича; хттп://www.герила.инфо/политика/герила-открива-здравственим-радницима-повецавана-примања-пред-изборе-а-смањивана-послије-избора-фото/ ......врјеме је да оду због будућности!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгас

25.07.2018 12:50

Дали је вријеме да ови оду о томе небих сад то ћемо виднети у октобру. Али нечему другом је стварно вријеме одавно истекло а то је да и министар сигурности напокон почне радити нешто од својих послова. У вријеме кад је Додик најављивао мигрантску кризу он је одговарао да Додик убија јефтине политичке поене на муци људи те да би одавно био у затвору да има правне државе. Сад кад је мигрантска криза ту опет се покушава говорити о нечему другом наравно како би се прикрио сопствени нерад. И сад читам ове горе коментаре и у свако другом "браво Мехтићу". Питам се за шта браво шта је то господин Мехтић урадио за ове четири године за Босну и Херцеговину изузев рилијати шоуа.

Name

ре драгаш

25.07.2018 18:28

Па како није. Дневно по једна изјава за штампу.

Name

Рус

25.07.2018 11:16

Има ли ико нормалан у овој дрзави .....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прњавор

25.07.2018 11:17

Вецег јада од СНСД и нема. Додик, Лукац - проци це им вријеме фала Богу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ккк

25.07.2018 11:18

Мој Мектићу а шта је са мигрантима и Меденим пољем? Изгледа да је стари вук Шаровић подрзао приједлог Предсједника Додика! Боље би Мектицу било да ради свој посао а не да сваки дан одржава конференције за штампу. Потребно је ојачати границе и смањити пропусност. Што се тиче миграната омогућити им да иду својим путем а не да се задржавају на овим просторима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

25.07.2018 12:02

Па није то само до Мектића и ових у Сарајеву!!!!Ако посла нема и ако немаш сигурности у право и државу тј ако те свако може отјерати са свога разним махинацијама , уз прјетњу и употребу силе коју нико не санкционше тј формално санкционише јер је добио награду за то,ПА СТА ДРУГО НЕКО БЈЕЗАТ ОДАВДЕ!!!!А онда на празну земњу це свакако ти мигранти навалити!!!!Мозете ви појеђиват једно вријеме ,разним причама,док не покупи богаство ко је наумио,ал остаје чињеница да је прцес СЕОБА почео 90 и да неће стати!!!

Name

ККК

25.07.2018 12:21

Сви знају у Бања Луци да милетов син Игор и син коцкар бисерке премијерке пуше марихуану и шмрцу кокаин.

Name

ккк

25.07.2018 12:50

Смијесни сте са тим небулозним коментарима! Сви који познају Игора знају колико је то једно одговорно и поштено биће! Игор је нормалан човјек , отац, син и брат! То што увлачите дјецу у ваше покушаје да додјете на власт неће вам помоћи.СНСД је далеко најача партија у Републици Српској и према свим истраживањима добија око 38 посланика у НС Републике Српске. Предсједник Додик 75 % а гдја Цвијановић 65 %!

Name

Ре ккк

25.07.2018 14:18

Петровац је једина општина у Федерацији у којој је већински Српски народ по последњем попису и у неком грубом односу чине око 55% становништва , која од твог Милокрада није добила ништа и која га не зарезује ни за шта , али у којој људи далеко боље живе него у осталим општинама са српском већином у Ливањском Кантону од Блајбуршког му брата Драгана.Чуј Шаровић послушао Милета , која глупост .Па Миле и Бакир су били у коалицији три године у Петровцу и само је бунт народа разбио тај усрани пакт.Толико да не причаш глупости.И запамти ни фенинга није добио од Милокрада

Name

за ккк

26.07.2018 03:43

То кад би се лагали. СНСД-е ће побједити једино и само ако на крају избора , протури црне вреће у којима су сви гласали за Милета, а претходно вреће са гласања као изборни материјал УКРАДЕ. Значи, побједа СНСД-е би се темељила на укарденим гласовима , тј. на крађи, а Миле би за члана предсједништва дошао ан основу црних врећа , значи лажних гласова, ал дал ће овај пут народ остати нијем, на то , то СНСД-еу није познато, е то брине Тим СНСД-еа који ради на предмету избори, а који су мајстори манипулације. Ал овај пут, однос народа и народних маса, спрам манипулаторских игара СНСД-е је под великим упитником, поготово у случају кандидата за Предсједника РС, ледене краљице.

Name

Раде

25.07.2018 11:29

Каже министар који се не мјеша у свој посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сви су они слуге истог газде!!!

25.07.2018 12:22

Не мјешају се у свој посо ни ови у РС ни ови горе!!!!Тј ТАКОЗВАНА ПОЗИЦИЈА И ОПОЗИЦИЈА имају истога странога газду а све да за......ју народ!!!Ко год треци се појави и почне прицат о стварним проблемима народа увуку га или ови или они у политику и испроваљују!А зашто?Зато што им тако паше и од тога добро живе сви и сви једни друге имају у шаци!!!А стварном газди исто то одговара!!!Зато то овако дуго година и траје!!!Иду техником замарања народа и одустајања народа од намјере да живе у својој земњи ,својој кући и са своим народом!!!!

Name

ПРАВДА

25.07.2018 11:46

СВАКА ЦАСТ МЕКТИЦУ. КАО И УВИЈЕК ,БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре правда

25.07.2018 18:30

За шта свака част???

Name

Б. до Ј.

25.07.2018 12:03

У све се мијеша, маргарин није, прво слово Б.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бјелобрк

27.07.2018 08:25

Мектићу ако треба даћу ти литар крви, немам ништа друго, само издржи и сјеби гадове "јер тирјанству стати ногом за врат то је људска дужност најсветија".

Name

Младен

25.07.2018 12:54

Мектић као министар безбједности има контролу над граничном полицијом. Ако дрога пролази преко границе БиХ онда је то дозволио Мектић и за то узима лову од нарко мафије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рацко

25.07.2018 15:37

Мектицу треба да знас да вегета гдје год се помијеса поправи укус, а ти си Мектицу зацин после кога је све бљутаво и тјера на поврацање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драго

25.07.2018 15:51

А Мектић ста је... Звјезда мајонеза

ОДГОВОРИТЕ
Name

Проблем

25.07.2018 18:13

Спирке се наљутио јер ни једног мигранта не скрену у Дрвар да му помогну око кромпира јер је родио добро. Има да удју у временску прогнозу скупа с њим само ако додју. Ако ико разумије мигранте то су Спирке и остали папци из Дрвара инаце мигранти у Бањалуци,Бецу ј гдје све не

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слабо памцење

25.07.2018 19:46

Питајте Давора Драгицевица засто је Милорад Додик тразио да се изврси нова обдукција. На тразење породице Милорад Додик је преко министарства здравља тразио да се одмах ангазује Ивица Милосављевиц са ВМА из Београда да се уради нова обдукција одн.реобдукција. Изгледа да сте поцели да заборављате ствари од само прије пар мјесеци.

ОДГОВОРИТЕ