Милићева кћерка пронађена мртва

Маја Авдибеговић (35), кћерка Милића Вукашиновића, бившег бубњара „Бијелог дугмета“ и фронтмена „Ватреног пољупца“, у сарајевском насељу Језеро синоћ око поноћи извршила је самоубиство.

Босна и Херцеговина 25.07.2018 | 09:22
Милићева кћерка пронађена мртва
Како сазнајемо од извора блиског истрази, кћерку "доктора" за рокенрол мртву је пронашла другарица, која је одмах позвала Хитну помоћ и полицију, али Маји, нажалост, није било спаса.

Према прелиминарним резултатима истраге и након вањског прегледа тијела, утврђено је да је узрок смрти, највјероватније, предозирање наркотицима или лијековима.

Иначе, Маја је 1. јуна ове године, такође, покушала извршити самоубиство, када је жилетом пререзала вене у купатилу. Тада је спашена правовременом реакцијом екипе Хитне помоћи иако је поприлично искрварила те је превезена на Психијатријску клинику, гдје је била подвргнута одређеним третманима.

Популарни музичар и његова кћерка, судећи према њеним медијским иступима након покушаја самоубиства у јуну, нису били у добрим односима. Маја је прије овога два пута дизала руку на себе, а за своје стање кривила је, судећи према њеним медијским изјавама, оца Милића.

Познати рок-музичар је Мају добио у првом браку са супругом Вером, а тренутно живи у Београду. Иначе, Маја се дуго година борила с овисности о наркотицима.

Извор: Аваз

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

одговор борац

25.07.2018 08:34

Лака јој црна земља. Само она зна кроз који је пакао пролазила због дроге. Сад се смирила. Ко не зна шта је то не може ни предпоставити. Апел свима чувајмо своју дјецу од дроге и нарко дилера!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кловн рокер

25.07.2018 08:50

Јебеш успјех и слава кад немаш породицу чему то све.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Кловн

25.07.2018 09:07

У праву си! Треба се вратити традиционалним вриједностима, породица на првом мјесту!!!

Name

ЗА КЛОВНА

25.07.2018 10:48

АПСОЛУТНО ТАЧНО, САМО ЗНАМО ЦИЈЕНИТИ КАДА ИЗГУМИМО ШТО СЕ НЕ МОЖЕ КУПИТИ. ЈЕСАМ ЈА ЧОВЈЕК ИЗ СТАРИЈЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ, АЛИ САМ БИО И У МЛАДИМ ГОДИНАМА.ПОРПДИЦА ЈЕСТЕ СТУБ, АЛИ НЕКА МИ НЕ ЗАМЈЕРЕ ЉУДИ ОД СТРУКЕ ПО МОМ МИШЉЕЊУ И НА ИСКУСТВУ СВОЈЕ ДЈЕЦЕ ПОРОДИЦУ НАМ ЈЕ НАЈВИШЕ УНИШТИО, ФЕЈЗБУК, ИСТГРАМ, МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ.ЖУРБА ЈЕ ПРОКЛЕТА КАДА ПРИЈЕ НА ТЕ ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ, А ЗА РАЗГОВОР У ПОРОДИЦИ НЕМА ВРЕМЕНА. ОВО ЈЕ УЗЕЛО НЕВИЂЕНИ МАХ КАКО ЈА ВИДИМ ДА ЈЕ ПРОБЛЕМ ДРУШТВА УОПШТЕ.

Name

Дубравка

25.07.2018 10:53

Милицу, искрено сауцесце. Да јој се дуса смири, на бољем мјесту, а поридици Бог да да снагу у теским тренутцима. Никада, нико, да не осјети ту бол, за дјететом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре дибравка

25.07.2018 21:37

Сауцесце Милицу ..и поука да дрога никад не спава..