Проблематична тенисерка опет рекла судбоносно "да"

Некадашња најбоља тенисерка света Мартина Хингис удала за спортског лекара Харија Лимана. Церемонија се протеклог викенда одржала у "Бад Рагазу", популарном туристичком одредишту у Швајцарског.

Забава 24.07.2018 | 08:39
Проблематична тенисерка опет рекла судбоносно "да"
На слављу је било 140 гостију, а славна спортисткиња није крила срећу и радост.

"Шаљемо вам поздраве с нашег венчања. Свима се захваљујемо на добрим жељама. И ми вама желимо све најбоље", шаљиво су рекли рекли обожаваоцима.

Мартина Хингис је већ била у браку, а бивши супруг Тхбалт Хутин оптужио ју је да га је пректукла заједно са својом мајком. Мартина је била и у браку са Радеком Штјепанеком, за кога такође постоје индиције да је трпео њено насиље током брачне заједнице.

"Чуо сам звоно на вратима. Кад сам отворио, угледао сам Мартину, њену мајку Мелани Молитор и мајчиног партнера Силвија. Чим сам их пустио у стан, оне су почеле да ме туку. Ја не ударам жене, нисам им узвраћао. Након тога ме и Силвијо погодио ДВД уређајем. Кад су отишли, схватио сам да су ми узели пасош и картице. Одмах сам позвао полицију и затражио од њих да оду у њихов стан и врате ми ствари", испричао је Хутин пре пет година за "Блицк".

Мартина се никада није оглашавала о овом случају.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар