Пацијент тукао Хитну помоћ

Младић (17) из Прокупља који је нађен онесвјешћен на коловозу, напао је екипу Хитне помоћи прокупачког Дома здравља када је покушала да му укаже помоћ.

Србија 23.07.2018 | 20:01
Пацијент тукао Хитну помоћ
Том приликом је медицинској сестри поломио прст, а и њој и доктору нанио је лаке тјелесне повреде. На крају су сви завршили на Одјељењу ургентне медицине прокупачке Опште болнице "Др Алекса Савић".

Како је за Телеграф.рс потврдила портпарол Дома здравља у Прокупљу, Виолета Мирковић, хитна служба је у суботу 21. јула добила позив око 19:30 да у улици Вељка Влаховића лежи младић. Одмах су изашли на терен и младићу пружили помоћ. Како је био у стању конфузије, убацили су га у возило како би га превезли до болнице.

"Чим су ушли у возило, он је почео да удара све што је могао. Тада је насрнуо и на доктора и медицинску сестру. Одмах је позвана и полиција која је успела да савлада младића",  казала је Мирковић.

Она наглашава да је по ријечима оних који су били у медицинској екипи младић дјеловао мирно док су га подизали и смјештали у возило, али да је одједном у возилу почео све да ломи.

(Телеграф) 

Коментари / 0

Оставите коментар