Жријеб за ЛЕ: Познати могући ривали клубова из БиХ...

У швајцарском Ниону данас су извучени парови трећег кола Квалификација за Лигу Европе. За Сарајево и Жељезничар лакши посао у трећем, него у другом колу. Зрињски на Мађаре или Бугаре.

Фудбал 23.07.2018 | 17:45
Жријеб за ЛЕ: Познати могући ривали клубова из БиХ...
Шампион БиХ Зрињски, ако прође Валету са Малте, играће против пораженог из меча Лудогорец - Види. Који год противник да дође у Мостар из двомеча бугарског и мађарског шампиона, Зрињски неће имати нимало лак посао. А ваља прво проћи Малтежане.

Сарајевски ривали играју главну руту Квалификација за Лигу Европе.

Ако прође Аталанту, Сарајево ће играти против побједника дуела Хапоел Хаифа (Израел) - Хафнарфјордур (Исланд). Захваљујући чињеници што игра са Аталантом, Сарајево је "ускочило" међу носиоце па је тако потенцијални противник у трећем много лакши од оног у другом колу гдје је, бар на папиру, против италијанског представника тим са Кошева ипак аутсајдер.

Жељезничару слиједи двомеч са Аполоном, а ако прође Кипране, "Плави" са Грбавице одмјериће снаге са бољег из двомеча Динамо Брест (Бјелорусија) - Атромитос (Грчка). И други сарајевски клуб такође је "покупио" позицију носиоца захваљујући противнику па им је жријеб додијело нешто лакшег ривала у трећем у односу на друго коло.

Мечеви трећег кола играће се 9. и 16. августа.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар