Облик и величина груди откривају сексуални карактер жене?

Италијански сексолог груди је упоредио с воћем и поделио их у четири категорије.

Занимљивости 23.07.2018 | 13:59
Облик и величина груди откривају сексуални карактер жене?
Италијански сексолог Пиеро Лоренцони у својим истраживањима дошао је до закључка да женин сексуални карактер можемо да прочитамо из облика и величине њених груди. Женске груди упоредио је с воћем и поделио их у четири категорије, а свака од њих крије одређени сексуални карактер.

Величина груди
Према Лоренцоновој теорији, жене с великим грудима добре су у кревету, ретко одбијају секс, али истовремено уживају у нежности. Према истраживањима поменутог сексолога жене с малим грудима јако воле секс, узбудљиве су и сензуалне. Осим тога, одлични су животни супутници.

Крушке
Овај облик груди открива тврдоглави карактер жене која воли секс у различитим варијантама. Мушкарци ће ове жене тешко привући у кревет, али када их освоје, очекује их незаборавно искуство. Жене овог облика груди најчешће су склоне прељубима.

Диње
Жене чије груди личе на диње падају на дивљење мушкарца који ће их тако врло лако привући у кревет. У кревету воле нежност и увек од партнера очекују да их јако размази.

Лимун
Ако припадате категорији жена чије груди својим обликом подсећају на лимун једно је сигурно - имате дивљи и неукротив карактер. Наиме, жене које имају овај облик груди воле адреналин, дрскост и узбуђење у кревету и с њима је добар секс гарантован.

Грејп
Жене које имају груди у облику грејпа су стидљиве и незаинтересоване за сексуалне изазове и страствене потезе. Међутим, оно с чиме њихови партнери сигурно неће погрешити су нежни додири и дуго мажење.

Новости
фото:интернет

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Проверено

29.07.2018 17:19

Све су оне одлицне кад су у мојим рукама,не примецујем разлику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум

05.08.2018 21:20

Како се оно казе небој се пса који лаје.