Породили трудницу послије незгоде

Двадесетчетворогодишња трудница Б. Ј, која је јуче возилом ударила у бандеру у мјесту Кола, на Мањачи, надомак Бањалуке, породила се, сазнају "Независне".

Република Српска 22.07.2018 | 14:32
Породили трудницу послије незгоде
Она је примљена у Клинику за гинекологију и акушерство и по пријему је збринута.

"Након урађене дијагностике, а с обзиром на чињеницу да се ради о терминској трудници, одлучено је да се уради пород царским резом који је обављен јуче. Мајка и беба су стабилног здравственог стања", рекли су из УКЦ РС.

Са њом је у возилу, у моментима незгоде, била и двогодишња дјевојчица, која је примљена у Клинику за анестезију и интензивно лијечење. 

"Пацијентица је задобила тешку повреду главе. Збринута је и прикључена на апарате за механичку вентилацију. Све даље прогнозе су крајње неизвјесне", казали су из УКЦ РС.

Шкода октавија, за чијим воланом је била трудница, слетила је јуче поподне са пута и ударила у бандеру у мјесту Кола на Мањачи, на путу Бањалука - Чађавица.

"Удар аута у бандеру је био јак, о чему свједоче велика оштећења на шкоди", рекао је један мјештанин.

Извор: НН

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

БАЊА ЛУКА

22.07.2018 12:43

Залосно туга права ал дал је могуце да има таквих лудака за воланом кад је није брига за своје дијете ста реци

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

22.07.2018 13:06

Нико да примијети да је жени могло позлити за вријеме вожње. Не вјерујем да је тако брзо возила у таквом стању и са малим дјететом у ауту. Само да све буде добро, а даће Бог.

Name

Ај добро

22.07.2018 15:56

Битно да су сви добро.....Нека је са срецом.....зиви и здрави били....

Name

Мрки

22.07.2018 12:46

Сто би рекли врли новинари из Неовисних новина ' Трудница се закуцала у бандеру ' Ста се са ексерима ради ако се труднице закуцавају ?

ОДГОВОРИТЕ