''Хвала Минесоти, ту ми се родио син...''

''Сад идем код брата Богдана. . . " Српски кошаркаш Немања Бјелица рекао је "хвала" Сакраменто Кингсима што су га задржали у НБА и спојили са Богданом Богдановићем.

Кошарка 23.07.2018 | 19:30
''Хвала Минесоти, ту ми се родио син...''
Њих двојица су заједно играла у екипи Фенербахчеа, а Немања је после сезоне у којој је био МВП Евролиге отишао корак даље, у НБА.

Након три сезоне, растао се са Минесота Тимбервулвсима и био на корак од повратка у Европу. Таман што се почело са спекулацијама где би могао играч његовог калибра, као опција су се појавили Сакраменто Кингси и довели га.

"Ново поглавље почиње данас. Желим да захвалим Сакраменто Кингсима што су ми пружили прилику и веровали у мене за свој циљ и што су ме убедили да доносим добру одлуку за себе и своју породицу, што остајем у НБА. Једва чекам да тренирам и да опет заиграм са својим братом Богданом Богдановићем", написао је Бјелица на друштвеним мрежама. 

Минесота је успела преко Денвер Нагетса да уђе у плеј-оф после скоро деценију и по и доба Кевина Гарнета, али је после испадања од Хјустона у првој рунди 4-1, било питање шта ће "Вукови" мењати. Бјелица није продужио сарадњу са њима, није отишао ни у Филаделфију која је била заинтересована и на крају се само захвалио Тимбервулвсима. 

"Свим навијачима Минесоте. Хтео сам да искористим тренутак и захвалим се и вама за подршку у претходне три сезоне, за сву људбав према мени и мојој породици и што сте били место где ми се родио син. Увек ћу одавде имати лепе успомене", написао је Бјелица.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар