Промјена стратегије по питању Сергеја...

Сергеју нови уговор, дупло већа плата и обећање за наредно лето! Водећи људи римског клуба морају да дају обећање да ће наредног лета пустити српског фудбалера да оде уз праву понуду, како не би угрозили његове даље амбиције у професионалној каријери.

Фудбал 23.07.2018 | 22:00
Промјена стратегије по питању Сергеја...
Лацио је променио стратегију када је у питању Сергеј Милинковић Савић. Клаудио Лотито је престао у медијима да коментарише потенцијални одлазак најбољег играча његове екипе и српском везисти нуди нови уговор до 2023. године.

Сергејов тренутни уговор истиче 2022. године, уз годишња примања од 1.500.000 евра, а по новом би поред продужења на још годину дана добио и плату од преко 3.000.000 евра, тврди Премиум Спорт. Ипак, то није све, водећи људи римског клуба морају да дају обећање да ће наредног лета пустити српског фудбалера да оде уз праву понуду, како не би угрозили његове даље амбиције у професионалној каријери.

Понуда од 150.000.000 евра, коју је "подвукао" Лотито, није стигла у Вечни град. Та цена ће бити актуелна до краја прелазног рока и ако буде стигла Милинковић Савић ће напустити клуб. У сваком случају, извесно је и да у новом уговору такође неће бити никакве излазне клаузуле.

Српски репрезентативац одмор завршава 28. јула и то је дан када би требало да се прикључи екипи СимонеаИнзагија, која ће тада почети другу фазу припрема за нову сезону. Тада би требало тачно да буде јасно какво је мишљење Сергеја Милинковић Савића по питању будућности.

Овог лета за његове услуге били су занитересовали Реал Мадрид, Манчестер Јунајтед, Пари Сен Жермен и Јувентус, али ниједна понуда која је стигла у Рим није била по мери предсеника Лотита.

Навијачи Лација ће сасвим сигурно бити одушевљени одлуком клуба, баш као и Симоне Инзаги, али све још увек може да промени толико ишчекивана понуда од 150.000.000 евра. Она можда на крају неће ни стићи, али ће Лотито остати доследан својим принципима.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар