Док чека Митра, Јокан доводи голмана из Турске!

Ишчекујући Њукаслово "ДА", Славиша Јокановић је договорио долазак новог чувара мреже.

Фудбал 21.07.2018 | 21:45
Док чека Митра, Јокан доводи голмана из Турске!
Прва и највећа Фуламова жеља у летњем прелазном року је позната - да Александар Митровић остане у клубу.

Док је репрезентативац Србије на одмору од наступа на Мундијалу, на Крејвин котиџу размишљају и о осталим линијама тима и увелико склапају екипу са којом ће 11. августа истрчати на меч против Кристал Паласа, у 1. колу првенства.

У овом тренутку се не може дефинитивно рећи да ли ће тај меч бити и сусрет пријатеља - Митровића и Луке Миливојевића, капитена Паласа, јер је Митар и даље играч Њукасла, иако је Фулам послао "свракама" понуду од 20 милиона фунти (22,3 милиона евра).

У међувремену, док чека одговор са Сент Џејмс парка, Јокановић је са сарадницима договорио долазак новог голмана.

Пред Фуламовим стативама у новој сезони стајаће Фабрисио (30), који долази из Бешикташа за пет милиона фунти (5,6 милиона евра).

Енглески клуб и некадашњи чувар мреже Депортива, Ваљадолида и Бетиса договорили су међусобне услове и сада се само очекује да Бешикташ потврди и да га прода повратнику у Премијер лигу, где ће Шпанац заменити Дејвида Батона, који је отишао у Брајтон.

Ако не буде изненађења, Фабрисио, познат и као "Фабри", постаће треће Фуламово појачање у овом прелазном року. До сада су у Јоканов тим дошли централни везиста Нице, Француз Жан Микаел Сери (27) и његов саиграч, леви бек Максим Ле Маршан (28).

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар