Видео: Саркастични Нејмар...!

Драги, извини, можеш само мало – хоћу да дам гол! Нејмар да Силва, најбољи играч репрезентације Бразила, каже да је са осмехом реаговао на шале на његов рачун током Светског првенства у Русији.

Фудбал 23.07.2018 | 15:00
Видео: Саркастични Нејмар...!
Статистичари су уредно израчунали да је најскупљи играч у историји фудбала на земљи провео више од четрнаест минута, рачунајући и меч четвртине финала против Белгије, док је интернет заједница још једном показала колико је маштовита монитаријући разноразне фотографије и видео снимке са 'котрљајућим Бразилцем' у главној улози.

"Видео сам шале које се односе на моје наводно симулирање, али сам им прихватио са широким осмехом. Чак сам јуће на свом профилу на Инстаграму објавио баш једну од тих шала и зезао се са децом. Мој фудбал састоји се од дриблинга, а и није баш да могу да кажем противнику који ме чува – 'Драги, извини, да ли можес само мало, хоћу да постигнем гол'. Пошто је то немогуће, онда морам да га предриблам или да га на било који начин преварим", јасан је Нејмар.

Нападач Пари Сен Жермена истиче да је свестан како људи гледају на све то, али наглашава да већина најчешће не види и другу страну медаље – огроман бол који трпи.

"Неће ни они стајати и чекати да их ја протрчим, користиће сваку прилику да ме фаулирају. Често сам бржи и лакши од њих, па готово увек следи старт, а потом и реакција главног арбитра. Да ли заиста мислите да желим да ми нон стоп уклизавају? Наравно да не јер је то веома, веома болно. Такође, да ли сви они знају да, исто тако, остајем и по пет четири, пет сати после утакмице на стадиону? Држећи лед на ногама. Али, они који то нису искусили то никада неће ни разумети".