"Бензема је старац" - Француз није остао дужан!

Предсједник Наполија извријеђао Бензему и Ди Марију, али му Француз није остао дужан.

Фудбал 23.07.2018 | 14:00
"Бензема је старац" - Француз није остао дужан!
Жоржињо је отишао у Челси, Пепе Реина у Милан. Наполи је зарадио доста новца и сада је вријеме да се доведу квалитетна појачања.

Међутим, челницима клуба из Напуља не иде баш најбоље, док се с друге стране Јувентус и остали конкуренти за "скудето" појачавају из дана у дан. "Стара дама" предњачи и како ствари сада стоје тешко да ће неко моћи да је заустави у походу ка осмој узастопној титули.

Медији у Италији свакодневно пишу о појачањима Наполија, а у њих се убрајају, између осталих, Карим Бензема и Анхел ди Марија.

Такви наслови изазвали су бијес предсједника Наполија Аурелија Де Лаурентиса, који је Француза и Аргентинца назвао "старцима", а писање медија "лажима".

"Тешко је узети новине у руке колико су препуне лажи. Бензема и Ди Мариа у Наполију? Лажи! Имам договор с Анћелотијем око клупске стратегије па ми није јасно зашто би неко мислио да бих ја, уз дужно поштовање, довео та два старца!? Није на мени да повлађујем навијачима, они фудбал играју само у кафићу, боље би им било да нас оставе да радимо на миру", рекао је Де Лаурентис.

Али, врло брзо јавио се и Бензема.

"Ја старац? Ма, он је само још један лудак на мојој листи", одговорио је француски нападач.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар