Гдје има двије понуде, ту је и трећа!

Барса даје 61. 000. 000 за Вилијана! Нови напад Каталонаца!

Фудбал 23.07.2018 | 13:00
Гдје има двије понуде, ту је и трећа!
Барселона је прво понудила 55.000.000 евра за Вилијана - одбијено је. Потом је уследила понуда од 59.000.000 евра - и она је одбијена. Али, Каталонци не одустају. Како пише Скај Спорт, Барса је сада послала и трећу понуду Челсију за Вилијана. Она износи нешто преко 61.000.000 евра.

Дакле, за око 2.000.000 је већа него претходна понуда.

Барселона је почела напад на Вилијана још пре три месеца, али Челси неће да га прода. И то траје до данас. Преговори између два клуба и менаџера Кије Јорабхјана и даље трају. То је менаџер који је довеоКутиња у Барсу и одвео Паулиња. Има велики утицај.

Челсијев Бразилац је, тако бар изгледа, дотакао плафон на Стамфорд Бриџу и жели промену, нови изазов у каријери. И према наводима био би веома задовољан да пређе у Барселону. Вилијан на Стамфорд Бриџу има уговор до 2020. године и ово је златна шанса за њега да пређе у Барсу. Питање је да ли ће му се још неки пут указати.

Наводно Челси жели 80.000.000 евра, али Барса већ трећи пут диже лествицу тако да је питање да ли ће после ове од 61.000.000 бити нека већа.

Прича није чисто заснована на новцу и жељи Барсе да дође играч, већ мора да се размишља и о другим стварима. Наиме, Барса има три места за играче ван Европске Уније. Тренутно та места држе Филипе Кутињо,Џери Мина и Артур Мело (Луис Суарез има и италијанско држављанство).

И да би дошао Вилијан, Барселона мора да направи једно место за њега. А за то постоје два начина. Једно је да Џери Мина буде продат. Одлично је одиграо Светско првенство, показао је да има фантастичан скок и могао би да буде интересантан многим клубовима. Друга опција је да Филипе Кутињо добије португалски пасош зато што му је супруга из те земље и на тај начин би се водио као играч из ЕУ. И његов колега из репрезентације Вилијан би аутоматски добио једно слободно место.

У мају је чак и Манчестер Јунајтед био заинтересован за овог играча који је одиграо прошле сезоне 55 мечева за Челси и постгао је 13 голова.

Ипак, све иде ка томе да ћемо га следеће сезоне гледати на Ноу Кампу. Само да Челси мало пупусти.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар