Звездина озбиљна опција за шпиц је ОН...

Египатски горостас из Браге! За његове услуге овог лета наводно се интересовао и Олимпијакос, али ће српски шампион покушати да реши сутуацију у своју корист.

Фудбал 22.07.2018 | 21:00
Звездина озбиљна опција за шпиц је ОН...
Тренер Црене звезде Владан Милојевић је на конференцији за медије после утакмице са Динамом из Врања рекао да клуб "таргетирао" неколико нападача, а како сазнаје МОЗЗАРТ Спорт један од њих је нападач Браге Ахмед Хасан Кока (25).

Египатски горостас, висок 191 центиметар, представља озбиљну опцију за сам шпиц напада црвено-белих. За његове услуге овог лета наводно се интересовао и Олимпијакос, али ће Црвена звезда покушати да реши сутуацију у своју корист, иако на стадиону Рајко Митић сматрају да је његова цена у овом тренутку превисока.

После искуства са Боаћијем, чији се повратак на крају изјаловио, челни људи клуба из Љутице Богдана сада знатно опрезније приступају преговорима и неће отварати карте док потпис не буде озваничен.

Чињеница је и да је египатски нападач, којег је Брага довела из Рио Авеа на лето 2015. године за обештећење од 700.000 евра, у значајном паду у форми. Бљеснуо је у сезони 2014/2015. када је постигао 15 голова за Рио Аве у свим такмичењима, после чега је стигао у Брагу. У првој сезони у новом клубу дао је 14 голова, али је онда пао у сенку. Прошлу сезону је завршио са шест постигнутих голова на 34 баступа у свим такмичењима.

Ахмед Хасан Кока каријеру је почео у Ал Ахлију, али је први професионални уговор потписао у Рио Авеу. Поред игре главом, која му је важно оружје у игри због висине, одликује га и одлична кретња у шеснаестерцу, а поседује и разоран ударац левом ногом. Уколико би пронашао себе на стадиону Рајко Митић и дошао до праве форме, могао би да буде капитално појачање за Црвену звезду у овој сезони.



Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар