Црнадак: Сигурни смо у побједу

Потпредсједник ПДП-а Игор Црнадак рекао је данас да је сигуран да ће та странка са својим кандидатима за Народну скупштину Републике Српске постићи изванредан резултат на предстојећим изборима у Изборној јединици три /Бањалучка регија/.

Република Српска 21.07.2018 | 14:10
Црнадак: Сигурни смо у побједу
Црнадак каже да је ових дана "видљив раст ПДП-а у Бањалуци", те да је сигуран да ће кандидати Савеза за промјене за члана Предсједништва БиХ из Републике Српске Младен Иванић и за предсједника Српске Вукота Говедарица побијети у овој изборној јединици.

"Сигурно смо да ћемо овдје остварити два директна изборна мандата", рекао је Црнадак новинарима након радног састанка са кандидатима за Народну скупштину из Изборне јединице три.

Он је рекао да ће та странка и у кампањи опозиционо дјеловати и критиковати носиоце власти.

Коментаришући тврдње да је у БиХ око 150.000 бирача више него становника, Црнадак је изразио очекивање да Централна изборна комисија /ЦИК/ БиХ разјасни ту ситуацију.

"Нисам за то да одмах смишљамо велике теорије завјере. Знам да има људи који су имали некад личну карту, одселили. Ти су документи можда истекли. Они се воде и даље на тим /бирачким/ списковима а нису били пописани... Дакле, има ту и ствари које се могу објаснити, а могуће је да има одређених покушаја да буде неких махинација. Зато је важно да ЦИК све то прекине, јасно да образложење и потпуно ту тему склони као потенцијални извор изборних махинација", рекао је Црнадак.

Предсједник економског савјета ПДП-а Јелена Тривић рекла је да су основни национални интерес Српске њени људи и њихов останак у Републици.

"Имамо програм који је прије свега заснован на економској и демографској обнови и закону који ће бити једнак за све. Знамо како да то остваримо, а то је да се људима обезбиједи посао од којег ће достојанствено живјети", поручила је Тривићева.

Извор: Срна

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Чолић

21.07.2018 12:22

Колико видим, сјајна екипа. ПДП ове године има најквалитетнију листу. Срећно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само вас гледам...

21.07.2018 12:45

Избора бити неце,не знам јесу вас обавијестили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

21.07.2018 13:12

А стооооооооо? Ма немој

Name

Добар

21.07.2018 13:04

Добар тим има Пдп

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

21.07.2018 13:19

Бас добра екипа. Поздрав Игору, Јелени Драску докторици Гњатиц и насем Цупи из К.Вароса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

21.07.2018 18:13

Мој Црнадак,немој тако бити сигуран,него гледајте како да заститите изборе од крадје гласова.Неце ови тако лако сици са власти,пусти прице,вец ако несто хоцете направити морате озбиљно радити !!!!Мој глас це те добити само уз озбиљно обецање да це те их похапсити и вратити насе паре у касу РС-а,сва везана лица политике и тајкуна.Никако другације !!!!

ОДГОВОРИТЕ