Тоти: Нисмо могли да кажемо НЕ за Алисона!

"Градимо младу екипу за будућност. Покушаћемо да се појачамо што пре, како бисмо могли да се боримо за врх", рекао је Принц Рима.

Фудбал 22.07.2018 | 21:15
Тоти: Нисмо могли да кажемо НЕ за Алисона!
Рома није могла да одбије понуду Ливерпула за Алисона. Тако барем тврди легендарни ас Вучице и најближи сарадник спортског директора Монћија, Франческо Тоти, који каже да ће клуб учинити све да се појача у најскоријем временском периоду.

Продајом Бразилца померен је нови рекорд у свету фудбала када су у питању продаје чувара мреже.

"Тржишне цене су се променило, први пут се догодило да неко понуди 75.000.000 евра за голмана. Нисмо могли да кажемо - НЕ". Жао ми је што смо изгубили једног од најбољих голмана на свету, али ћемо без обзира на то покушати да изградимо снажан тим", рекао је Франческо Тоти.

Рома је доласком Монћија у клуб почела другачије да далеко активније да се понаша на тржишту.

"Ми градимо младу екипу за будућност. Покушаћемо да се ојачамо што пре како бисмо могли да се боримо у врху. Морамо да останемо мирни, циљ клуба је да задовољимо играче и навијаче. Сви очекују долазак великих имена, учинићемо све од себе да буде тако".

Тоти каже да му није жао што није дочекао окршај са Кристијаном Роналдом у Серији А.

"Не, већ сам играо против њега. Срео сам се са њим и срећан сам што доноси пуно италијанском фудбалу. Он је изванредан, најбољи заједно са Месијем. Надам се да ће он донети добро Серији А и да се оина може вратити на место на којем је била раније", рекао је Тоти.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар