Нејмар: Роналдо ће промијенити италијански фудбал!

Бразилски фудбалер Нејмар рекао је да ће Кристијано Роналдо својим преласком из Реал Мадрида у Јувентус променити италијански фудбал.

Фудбал 22.07.2018 | 15:00
Нејмар: Роналдо ће промијенити италијански фудбал!
Роналдо је овог лета потписао четворогодишњи уговор са Јувентусом и изјавио да жели да "обележи историју Јувентуса."

Из Реал Мадрида у Јувентус...

Вест да је Кристијано Роналдо прешао из "крављевског клуба" у стару торинску даму у једном тренутку засенио је и Мундијал, који је био у току. Недуго пошто је Португалац потписао уговор са "бјанконерима", почеле су анализе да ли је Јуве повукао прави потез и колико ће један од најбољих фудбалера света да допринесе новом клубу.

Јавио се и Нејмар.

Бразилски фудбалер сматра да ће Роналдо променити италијански фудбал!

"Мислим да ће Кристијано Роналдо променити италијански фудбал. Поново ће то бити италијански фудбал који сам гледао као дете, јер је Роналдо одличан играч. Он је фудбалска легенда, геније", казао је Нејмар.

Роналдо је са Реал Мадридом освојио четири титуле Лиге шампиона, два трофеја шпанске Примере као и два Купа Краља, а Нејмар је оценио да Португалцу сигурно није било лако да донесе одлуку да напусти Мадрид.

"Срећан сам због његове одлуке. Мислим да је то била тешка одлука за њега, желим му срећу али не против Париза", додао је Нејмар.

Нејмар ће и ове сезоне играти у Пари Сен-Жермену где је прошле године дошао из Барселоне за 222 милиона евра и тако постао најскупљи играч у историји фудбала.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар