Хладан туш за навијаче Наполија!

Шта ће нам матори играчи? Не долазе ни Бензема, ни Ди Марија! Де Лаурентис објаснио и зашто је немогућ повратак Каванија. . .

Фудбал 22.07.2018 | 23:25
Хладан туш за навијаче Наполија!
Помињу се данима звучна појачања Наполија, барата се именима Карима Бенземе, Анхела Ди Марије, стидљиво је најављен могући поврратак Единсона Каванија, а онда је председник вицешампиона Италије,Аурелио де Лаурентис „охладио“ навијаче под Везувом.

„Потпуно су нетачне информације да хоћу да доведем Карима Бензему и Анхела ди Марију. Желим младе играче у свом клубу. Зашто бих онда куповао старе? Кажем то уз дужно поштовање према Французу и Аргентинцу“, појаснио је први човек клуба да не жели нападача Реала и крилног везисту ПСЖ-а (обојица по 30 година).

Засад су на стадион Сан Паоло стигли Ајаксов крилни нападач Амин Јунес, Беневентово десно крило АматоЋићирети (обојица без обештећења), двојица голмана Удинезеа Алекс Мерет (22.000.000 евра) и Орестис Карнезис (2.500.000 евра), бразилски нападач Винисијус Мораиш из португалског Реала (4.000.000 евра), офанзивац Болоње Симоне Верди (25.000.000 евра) и можда најзвучније појачање Фабијан Руиз из Бетиса (30.000.000 евра).

Не делује на основу имена да су навијачи задовољни. Траже више.

„Они су само публика. Нису ни тренери, ни руководиоци. Потпујем их, али морају да остану мирни и верују у оно што ми радимо“.

А да ли ће им управа испунити жељу и поново ангажовати Единсона Каванија из Пари Сен Жермена?

„Дечко зарађује 20.000.000 евра, без пораза, сваких десет месеци. Не верујем да би пред крај каријере пристао да преполови примања“, одбацио је Де Лаурентис могућност да се уругвајски центарфор врати у Калчо.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар