Јуве нашао замјену за незадовољног Пјанића!

Дупло јефтинију. . . ! Три богата клуба желе Босанца, Јувентус спреман да га прода.

Фудбал 21.07.2018 | 22:00
Јуве нашао замјену за незадовољног Пјанића!
Какво лето у Јувентусу! Овакав прелазни рок се не памти у Пијемонту...

Стара дама је уздрмала фудбалску сцену куповином Кристијана Роналда, али он је само један од делића мозаика који треба да донесе трофеј Лиге шампиона. Јувентус је овог лета потрошио 221.000.000 евра, а од продаја зарадио само 13.500.000 што значи да ће бити још промена у тиму за наредну сзеону...

Да би изфинансирао све жеље у прелазном року, Јуве мора да продаје. Очекује се 100.000.000 евра од продаја Игуаина и Руганија у Челси, а жртве би могли да буду Алек Сандро и Миралем Пјанић. Бразилац се већ договорио са Пари Сен Жерменом који је понудио 40.000.000 евра, док Јуве тражи десет више. Ипак, две стране су близу договора...

Потпуно је другачија ситуација са Пјанићем. Јувентус није планирао да га прода док Босанац није почео да показује незадовољство. Жели озбиљну повишицу плате са актуелних 4.500.000 евра по сезони. Или трансфер. А његов нови агент Фали Рамадани је већ у контактима са Челсијем, Манчестер Ситијем и Барселоном који су заинтересовани.

Челси одвано јури Пјанића жели га и Сари, а посао олакшавају добре везе Рамаданија са Абрамовичем. Барселона тражи појачање у везном реду, а Пјанић би се лако уклопио у стил игре Каталонаца. Пеп Гвардиолаје извисио за Фреда, Жоржиња и вероватно Ковачића, па би Пјанић могао да реши питање толико чеканог појачања у везном редцу уместо Јаје Туреа.

Јувентус тражи 80.000.000 евра за Пјанића, а већ је спремио замену. Дупло јефтинију.

Бјанконери одавно на радару држе Адријена Рабиоа из Пари Сен Жермена и сада је моменат! Француз је ушао у последњу годину уговора, одбио нови и наљутио клуб који за њега тражи 40.000.000 евра. Јувентус ће покушати да обори цену и врло вероватно ће успети у тиме, а једина пртења му је Барселона.

Каталонци такође желе Рабиоа и зато би Јуве могао њима да прода Пјанића како би их избацио из конкуренције за довођење Рабиоа. Проблем је што Француз тражи 600.000 евра месечно и што је Барса пристала то да му плати, а тешко је очекивати да би му Јувентус баш дао преко 7.000.000 евра годишње.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар