Звезда за Динамо: Ево Јовељића, можда и Терзића!

Разигравање за Ебесилија. . .  Тренер Владан Милојевић ће у на првенственој премијери (20 часова) уигравати и нови штоперски тандем.

Фудбал 20.07.2018 | 16:45
Звезда за Динамо: Ево Јовељића, можда и Терзића!
Одбрана шампионске титуле је приоритет свих приоритета, надања свих на Маракни су везани за поновно играње групне фазе Лига Европе, али испод тих видљивих циљева крије се и онај, тако неопоходан за миран финансијски живот. Црвена звезда ће и ове сезоне морати да промовише бисере из омладинског погона. Период испуњен европских обавезама душу је дао за тако нешто.

Црвено-бели су прескочили Спартакс, чека их Судува, али Владан Милојевић је поручио да га занима само дуел са Динаном из Врања. Искористиће Звездин шеф стручног штаба прилику да уигра још мало неке нове тандеме (Савић-Дегенек), али и да промовише снаге које долазе.

Према појединим информацијама суперталентовани нападач Дејан Јовељић вечерас би требало да предводи напад српског шампиона. Он је пројектован као алтернативна опција, није био у конкуренцији за двомеч против Спартака, али на превенственој премијери имаће прилику да покаже Владану Милојевићу да заслужује више минута. Поред Јовељића не би било изненађење да шансу у првој постави или са клупе добије Јовељићев класић Алекса Терзић. Реч је о левом беку рођеном 1999.године  од кога много очекују у Љутице Богдана и лагано га спремају као замену за Милана Родића.

Верују  на Маракани да ће до даха брзо доћи Лоренцо Ебесилио. Најскупља инвестиција Црвене звезде је показала напредак у реваншу против Летонаца. Мали, али ипак, напредак. Исто тако верују да су некадашњем члану Ајакса потребне утакмице како би добио на свежини и почео да пружа оно што се од њега очекује. Крилне позиције су резервисане за Јевтовића и Срнића. У стартној постави ћемо видети и Јованчића као и Мелега. Такође, на голу ће бити Зоран Поповић, јер Борјан има благе болове у нози.

Знала је претходних сезона првенствена премијера да преседне тиму из Љутице Богдана, али тешко да је Владан Милојевић могао да изабере бољег ривала за отварање домаће сезоне. Чета Драгана Антића,познатијег по надимку Рецко, гостовала је и прошле сезоне на Маракани. Био је то дуел у оквиру осмине финала Купа, а Звезда је убедљиво славила са 5:0.

Врањанци су задржали окосницу тог тима и надају се опстанку у друштву најбољих. Колико су далеко од тога видеће на Маракани.

„Сигурно је да се нећемо бранити као Летонци на Маракани. Ово је највећа утакмица за Динамо још од оснивања. Звезда ће, претпостављам, да изведе комбиновани састав. Битније је да сачува снагу за Судуву. Сензацију прижељкујем, богами и привиђам“, поручио је тренер Динама Драган Антић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ДИНАМО (20 ЧАСОВА, Тв Арена)

Стадион: Рајко Митић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (4-1-4-1): Поповић – Стојковић, Савић, Дегенек, Родић (Терзић) – Јованчић, Срнић, Мелег, Ебесилио, Јевтовић – Јовељић.

ДИНАМО: У.Ђурић – Лилић, Павишић, Н.Ђурић, Вукајловић – Окамијан, Лалатовић, Антић, Стевановић – Димитров, Сурака.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар