Коначно проговорио Нејмар...

О останку у Паризу, Мбапеу, симулирању, Буфону. . .  Бразилац проговорио први пут после испадања са Бразилам на Мундијалу. . .

Фудбал 21.07.2018 | 23:45
Коначно проговорио Нејмар...
Коначно се огласио Нејмар и ставио тачку на трансфер у Реал! Бразилац и дефинитивно неће прећи из Париза у Мадрид. Бар не овог лета. То је потврдио у првом интревјуу који је дао после испадања са Мундијала.

Нејмар је за бразилски Фокс потврдио да сигурно остаје у Пари Сен Жермену и ставио тачку на приче да ће заменити Кристијана Роналда као прва звезда Краљевског клуба. Флорентино Перез ће морати да прихвати пораз...

„Остајем. Имам уговор у Пари Сен Жермену у који сам дошао због изазова, нових ставри и остварења неких нових циљева. У мојој глави се ништа поводом тога није променило од прошлог лета“, рекао је Нејмар.

Он је истакао да јемлојалан француском клубу.

„Медији стално нешто спекулишу и причају. Досадили су. Али председник Ал Келаифи зна колико сам привржен њему, клубу и навијачима“.

У последње време се шушка да би Нејмар могао да изгуби статус прве звезде од Килијана Мбапеа који је експлодирао на Мундијалу и да би могао да буде љубоморан на њега. Уосатлом, због Месија је напустио Барселону јер није желео да буде у његовој сенци.

„Мбапе је феномен! Страшан играч. Знамо то већ неко време. Тренирам са њим на дневној бази и врло сам свестан колико квалитета има тај момак. Драго ми је што је освојио Светско првенство“.

Дотакао се и доласка Ђанлуиђија Буфона у Париз.

„Биће ми част да делим свлачионицу са голманом као што је Буфон. Због његове каријере и карактера. Има доста тога да нам понуди“.

Нејмар и саиграчи из репрезентације су разочарали цео Бразил овог лета...

„Са туговањем је готово. Имамо разлоге да будемо тужни, али и разлоге да будемо срећни у животу. Ја бирам да будем срећан“.

Нејмаров Мундијал ће се памтити по његовим симулацијама и падањима уместо по головима и потезима. На крају је чак и на друптвеним мрежама поставио снима са гомилом деце која се ваљају...

„Шалио сам се са тим јер су се сви накачили на ту причу. Прихватам то као добру шалу и уопште ми не смета“.  

Дакле, једна трансфер сага је завршена. Нејмар остаје у Пари Сен Жермену.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар